תודה על הb12 .ועוד שאלה חשובה

תודה על הb12 .ועוד שאלה חשובה

מה אתם אוכלים שכל החברים אוכלים על האש סטקיים שישליק ודגים. אני ממש מתיבשת וכולם צוחקים עלי. כמה אפשר לאכול פיתה מסכנה עם חומוס עוד יותר מסכן איתם. מה אתם עושים בברבקיו אלק...?

vegi force 1980

New member
אני עושה פשוט

על האש גם..... אני מביא מנגל משלי שלא נגע בו בשר אי פעם שם עליו נקניקיות טופוטבע שם עליו המבורגר טופוטבע שם עליו קציצות סויה של טיבעות קלאסיק פעם אחרונה צחקו עלי וקראו לי חובב טופו אבל אז הם טעמו את זה.... והם התלהבו נורא והיה להם יותר טעים מהבשר..... אבל הם לא היו מוכנים לוותר על בשר לצערי.... יום שישי הייתי עם עוד 4 חברים בכינרת..... הם עשו סטייקים וחזה עוף על האש אני לא הייתי גם ככה רעב ולא הבאתי איתי אוכל ולא כלום יכולתי לאכול פיתה עם חומוס וסלט אבל לא התחשק לי מה שעיצבן אותי זה אחד האנשים שם שהיה מאוד טיפש והתחיל לצחוק על זה שאני צימחוני ולקח את החזה עוף והתחיל לומר שזה היה פעם חתול והנה הוא עוד עושה מיאו וכאלה אז פשוט אמרתי לו שאני לא יענה לו כי זה לא לרמה שלי וזהו.. והוא נעלב.....טיפש!!!

adipo

New member
אכן, כמו שווג´י אמר

פשוט מביאים מאכלי טופו. ואפילו לא צריך להביא מנגל נפרד- פשוט מבקשים שאת שלך יעשו קודם...אם זה חברים- לא תהיה להם שום התנגדות! בתאבון! עדי

chomed

New member
עוד משהו

אפשר לעשות שיפודי ירקות (לשים לב שלתפו"א לוקח המון זמן). אפשר להשרות קודם קוביות וטופו גולמי במירנדה (שמן זית, חומץ או לימון, תבלינים) למשך כמה שעות. ללקק את האצבעות. וסיפור קצר - כשהייתי בצבא ארגנתי ערב יחידה שבמסגרתו היה אוכל ובצבא אוכל צ´ופר היה על האש. ארגנתי גם שיפודי ירקות. הטבחים צחקו ממני... ולצמחונים לא נשאר.

skin blues

New member
בל"ג בעומר למשל

חצי מהחברים בערך היו צמחונים, אז קנינו נקניקיות והמבורגרים של זוגלובק טבע, והכנו אותם קודם. יצא שגם אוכלי הבשר שלא היה להם סבלנות לחכות לבשר שלהם אכלו המבורגר טופו. אחר כך ניסינו גם לשים את הנקניקיה על שיפוד, ולצלות אותה מעל המדורה שדעכה, ואכלתי אותה קצת לא מבושלת
אבל , עדיין היה כיף וטעיייייים

למעלה