תודה על מילות העידוד!!

נעללה

New member
תודה על מילות העידוד!!

היום כבר התעוררתי יותר טוב, כנראה התקף הורמונים פלוס געגועים!! הילדים מרוצים במסגרות, ברור שהעצב הוא שלי, אבל גם להם היה נורא קשה בהתחלה. הם בכו לי שלא נעזוב את הארץ שוב! ברור שיצאנו גם בגלל שהתנאים בארץ מאוד קשים, והחינוך כאן פרטי וכו' וכו'....!! אבל בגדול יש גבול ומגיל מסויים עדיף לא לטלטל את הילדים יותר, כי הם זקוקים לחברת הנוער שלהם, ולבניית האישיות והעצמאות שלהם, והזהות כמובן, ובגלות זה קשה!! אז ספרו לי איך היו הימים הראשונים של הילדים ואוכל להתנחם לפחות מהסיפורים. כי אין חברויות טובות כמו שיש בארץ!!

כמה שנים מכהן שגריר?

שמחה שאת כבר יותר טוב. תחזיקי מעמד
אצלנו הלך היום חלק!! את שני הגדולים הורדתי בבית הספר ומשם הלכתי עם הרביעי לגן, הוא נפרד ממני בלי בעיות.(איזה כיף!!) בינתיים בעלי הלך ברגל עם השלישי (שהתחיל א') והקטנטונת לבית הספר שם נפגשתי איתם. היינו בטקס לכבוד ילדי כתה א' - היה מקסים!! וזהו!! חזרנו לשגרה!!

נעללה

New member
עד שלוש שנים פלוס אופציה לשנה נוספת...

אבל כפי שזה נראה לי עכשיו לא אחזיק מעמד יותר משנתיים שלוש גג!! אמנם הילדים מסתגלים יפה, אבל יש כאן שבת ראשון חופש והילדים משתגעים משעמום. אין כל כך מה לעשות, בחוץ חום איימים ולחות רצח!! ובקניונים אין מה לקנות, למרות שהם ענקיים והאוכל שם מגעיל!! זה לא כמו בארץ שהיו פעיליות שעשינו יחד בכל מיני מסגרות והילדים היו כל הזמן מסופקים. כאן אין כיתה מגובשת כמו שהילד שלי אומר יש כיתה נקודה!! זה מן כלוב של זהב כזה שכל הזמן צריך להמציא פעיליות לילדים וכו' וכו'...שזה מאוד קשה!! אחרת הם רבים נורא אחד עם השני. בסך הכל הכי טוב לנו בארץ, אבל זו פעם ראשונה שהוא קיבל מינוי שגריר אחרי הרבה שנים של שליחויות ואמרנו טוב ננסה, כדי שלא נגיד אילו ואילו ואילו...וגם כלכלית כרגע לא יודעת כמה נחסוך ואם זה משתלם באמת, כי יש הוצאות אירוח, ואוכל רבות, נוספו לי עוד 3 פיות מבוגרים להאכיל!! אז בסך הכל לי הכי קשה כרגע אני רק מתחילה הסתגלות, ולא יודעת עדיין מה לעשות עם עצמי בעצם!! הבת חוזרת מאוד מוקדם ב-12 אז צריך להיות כאן בשבילה ואז מתחיל השעמום, אמא מה עושים?? חשבתי שאלד כאן עוד אחד, אבל רציתי המלצות קודם ממי שילדה בגיל מאוחר יחסית, ז"א 40 וסביבותיה??

המלצות אין לי.

אני ילדתי את האחרונה לפני 40. תעשי מה שטוב לך!! אני בטוחה, שעם הזמן, תכירו את המקום, תמצאו תעסוקה ולא תרצו לחזור הביתה. בהצלחה

little baker

New member
המלצות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

זה מאד אינדיבידואלי. אני ילדתי את הרביעית לקראת גיל 39, אני לא יודעת מהו גילך ואם ההתלבטות שלך היא על הריון בקרוב או אחרי השליחות, יש שיקולים לכאן ולכאן. אם קשה לך להיות שם אז אולי הריון עם שינויים הורמונליים יכול להיות בעייתי לפעמים ההריון קצת יותר קשה, אל תשכחי שיש לך 2 ילדים שעלייך לטפל בהם. אולי כדאי שקודם תתאקלמו שם ואחרי פרק זמן תשקלי את הרעיון, פרט לכך, חשוב לדעת מהי רמת הרפואה שם לצורך מעקבים וכו'.

נעללה

New member
מובן שלא הכוונה בול 40 אבל בסביבות!!

נו...אם אני שואלת אז מובן שאני לקראת ה-40. אבל זה ממש לא משנה אם זה 39, 40, 41 בעיניי זה אותו סביבות גיל!! קשה אני מתכוונת: להריון עצמו, יותר עייפות וכאלה?? סבלנות: לקקי פיפי, לקימות בלילה, לכל המסביב?? לזמן: האם יש זמן לבלות עם שאר הילדים, אם הם עוזרים?? לגבי עזרה אין בעייה יש לי יותר ממה שאני זקוקה. תודה.

little baker

New member
שוב , מאד אינדיבידואלי

לי ההריון האחרון היה מאד קשה, הייתי מאד עייפה אבל... היה לי תינוק בן שנה (שני הגדולים היו 11, 7) סבלנות, בהחלט כן, אפילו יותר - בטח קשור לבשלות ולמוכנות שלי וגם לכך שהייתי מאד רגועה ולקחתי את הדברים באיזי. האם הילדים הגדולים עזרו?!, יש דברים שכן, אבל זה באמת תלוי אם הם בד"כ עוזרים. זמן לילדים הגדולים? משתדלים למצוא זמן כשהשתדלתי את ההתעסקויות עם הקטנים לעשות בבוקר ולפנות זמן לגדולים בשעות שהם בבית.

לדעתי, בגלל שיש לך אובר עזרה...

אז זה בדיוק הזמן. ההריון האחרון שלי עבר בסדר גמור. יש זמן לבלות עם הילדים האחרים. התעוררויות בלילה. יש לך עזרה, לא? הילדים עוזרים בדברים קטנטנים וזה מספיק.

נעללה

New member
האם ילדת בסביבות ה-40??

העזרה לא תתעורר כל לילה, כמובן, כי זה הילד שלי ולא של המטפלת!! בכלל יש לי קושי אמיתי שאחרים מגדלים את הילדים שלי, אני מגדלת אותם בעצמי, גם עם יש עזרה. וכמובן עזרה זה נפלא, בייחוד אחרי שנים ללא עזרה כלל ובכלל, גם לא ממשפחה קרובה, והמילה "בכלל" היא לא בהגזמה!!

אני ילדתי את האחרונה בגיל 38

עזרה זה נפלא!!! העזרה לא מגדלת לך את הילדים רק עוזרת לך. הלוואי עלי!!!

למעלה