תודה על מפגש כיפי
היה

אור224

New member
תודה על מפגש כיפי../images/Emo41.gifהיה../images/Emo106.gif

תודה רבה רבה למארחת שלנו,על אירוח נפלא ומכל ה
היה רעיון
תודה רבה סמדי
על האירגון ,היוזמה וכל השאר
תודה לענתייייייייי,שזבכותה נסענו וחזרנו בשלום
תודה לכולן על ליבוד כיפי בצוותא ויום שישי מהנה וכיפי, בצל העצים.
שמחתי מאודדדדדדדד לפגוש את כולכן ולהכיר את הבנות ,שהצטרפו אלינו ,לליבוד הכיפי של ה
ים תמונות יועלו בהמשך על ידי צוות הצלמות המדופלמות שלנו
כן ירבו מפגשים כאלה ,מפגשים של חברותא נפלא. בקיצור מפגש ממששששששששש
שבת נפלאה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Sימה

New member
גם אנכי מצטרפת לשמחה ולתודות

תודה למארחת המקסימה החנות שלך מדהימה, האירוח נפלא בצל עצי הזית הארטיקים רעיון מקורי והילדות המתוקות שדאגו לנו כל הזמן למים רותחים. תודה למארגנת- מלאת המרץ טוב שיש לנו אותך . תודה לענת על הטרמפ לי ולאור לכל המשתתפות היקרות שהגיעו מכל מקום אפשרי בארץ. היה נפלא חכו כשיגיעו התמונות "תיפלו מהכיסאות" !!!!!!
תודה

Sימה

New member
יאלללה היכן 400 תמונות שצילמתן? אני

צריכה לשבת פה כמו סמויה ולחכות בלי סוף ? יאללללה כבר שרשרו תמונות ....

annavi

New member
שעה..... שעה שאני מחפשת

מתפלאה למה אין שרשור תודות על מפגש כיפי שהיה לנו.... נו בטח, תחפשי בפורום הנכון ותמצאי. אז גם אני מצטרפת לתודות. היה אחלה של יום. שמחתי לפגוש את כולן ובעיקר ללבד. אז שוב תודה למארחת על הארוח, הבלאגן שהשארנו לך, הארטיקים שהיו כל כך במקום. תודה לבנות שדאגו לנו למים חמים כל הזמן. וכמובן למארגנת הכי הכי שלנו. תמונות, עוד מעט, עוד קצת, תנו להתארגן..... יש איזה 400 יאללה, אז בינתיים שתהייה לנו שבת שלום והרבה יצירה

ענ2ת

New member
הי גדוללללללל. איזה מפגש פיצוץ.

ועכשיו לרשימת התודות לאור וסימה- שהיו לי לחברה בנסיעה לסמדי-על כל האירגון והביצוע לגולדפיש- שנתנה לנו את הסטודיו שלה . יש לה מקום מדהים . מי שלא היתה חייבת לבקר את החנות המטריפה שלה לבנות- שעשו לי את היום ליום כיפי במיוחד ת
ו
ד
ה ויצא לי תיק מדהיםםםםםםםםםםם אפילו עם כיס פנימי והוא הראשון מבין סידרת תיקים שאני מתכננת .

smady a

New member
../images/Emo207.gifבוקר של כיף היה לי

תודה לכל הבנות המקסימות שהגיעו למפגש שלנו היה נפלאאאאאאאאאאאא אך איזה תוצאות יפות יקירותיי. תודה למארחת המקסימה שלנו. האוכל נו באמת יש מה להוסיף?..........חבל"זזזזזזזזזז היה לי בוקר נפלא.

md55

New member
היה מתריייייף .....

בין עצי הזית בחנות קטנה ומתריפה, מיפגש של ליבוד מוצלך במיוחד,עם בנות מקסימות היה יום מדהים מהנה וכיפי .תודה לגודפיש המקסימה על האירוח והארטיקים.לסמדי הגדולה מהחיים על האירגון והנתינה שמחתי מאוד לפגוש את כולן היה ממש כיף. מצפה בכליון עינים למפגש הבא. תודה לכולן .

goldfish11

New member
תודה על בוקר מקסים ../images/Emo140.gif

תודה לכולכן, נהיינתי מאד. תודה לסמדי ואור על היוזמה, לסימה ויאמה על העיצות המועילות והמשכילות ולכולן על החברותא הכייפית. מפגשים מהסוג הזה נראים לי כמתכון מנצח. מקווה שנמשיך את זה עוד הרבה.

יאמה

New member
מצטרפת לתודות,

היה מפגש מהנה ומלמד, תודה לסמדי ולגולדפיש, תודה לסימה על העיצות ולאביבה ששמרה עלי שלא אפספס את הדרך חזרה הביתה

Lורליי

New member
גם אני רוצה להודות

היה נהדר מאוד נהניתי תודה לכולן נתראה במגשים הבאים

למעלה