תודה על עזרתכן - ושאלה..

lilachh

New member
תודה על עזרתכן - ושאלה..../images/Emo24.gif

אז קודם כל תודה תודה תודה לכולכן על עזרתכן עם הברכה , אתן נהדרות - עזרתן לי מאוד
. אז בסוף זו התמונה שבחרתי וכמובן ששמרתי את כל שאר התמונות שהעלתן - אולי יהיה לזה שימוש בעתיד. ועכשיו שאלה - אם אני עושה על התמונה את אפקט הפיצוצים והתמונה הזו סה"כ תהיה חלק מכרטיס ברכה שעשוי קרטון לא יקרה לקרטון כלום? הוא לא יתקפל קצת, יקבל מן התעגלות כמו שקורה בד"כ לקרטון שצובעים או מורחים בדבק פלסטי??? האם אני צריכה למרוח על זה גם לקה - ושוב - הקרטון לא יתעגל בגלל שכבת הלקה??? אני אודה לכם מאוד על תשובותיכם המהירות - פשוט לא בא לי לנסות את זה על ה"דבר האמיתי" ואין לי כל כך זמן לעשות קודם נסיונות... שיהיה בוקר נהדר לכולם

psa

New member
היי לילך ,מבקשת לראות תמונה..../images/Emo8.gif

lilachh

New member
מקפיצה - למי שיכולה לעזור.. ../images/Emo53.gif

זה די שחוף לי - אז אם מישהי תוכל לעזור - אשמח. תודה

idithgal

New member
יש לי רעיון

מה שאני עשיתי (התמונות שלך נתנו לי רעיון לברכה לברית לתאומים שיש לי מחר) זה קניתי חתיכת דיקט הכי דקה שהיתה בחנות, בגודל של כרטיס ברכה, צבעתי בלבן הדבקתי את התמונה ומסביב עבדתי עם משחת עיצוב בצבע לבן- כסוף. בצד השני הדבקתי, באותה דרך, ברכה. אפשר לעשות אותו דבר עם פיצוצים לא? והעיקר שיהייה במזל טוב

lilachh

New member
עידית - איזו טלפתיה... ../images/Emo9.gif

לא יאומן.....אתמול חזרתי הביתה, לקחתי חתיכת קרטון ביצוע שעושים איתה פספרטו לתמונות....צד אחד הדבקתי את התמונה ומסביב משחת עיצוב וצבע - ייעשו גם פיצוצים בהמשך..., בצד השני אני מתכוונת לצבוע בזהב ולהדביק ברכה שתודפס על דף פרגמנט........ממש מזכיר את מה שאת עשית, תמונות יהיו כשזה יהיה גמור, אבל בחיי דומה... כמעט אותו רעיון, איזה קטע....אגב - יצא לך מקסים, אני מקווה שגם שלי ייצא לפחות בגדר הנורמלי....

av_i_va

New member
תלוי...?../images/Emo140.gif

תלוי בסוג הקרטון כמובן. בדרך כלל זה קורה. והסיבה: הבדלי הלחות וההתכווצות הנגרמת על ידי הדבק. המלצה: לוותר על הסטפים - ובמקום - לעבד את התמונה. אני יודעת שהפיצוצים מאוד באופנה, ובכל זאת, יש דברים שהשימוש בטכניקה אינה מתאימה להם. תמונה מודרנית, עם פיצוצים לא ממש מסתדר. במקום זאת, נצלי את הידע שלך במחשבים והפכי את התמונה לחומה (דמוי ישן).

lilachh

New member
../images/Emo10.gif

נתחיל היום בניסיונות בכל זאת.......אם לא ילך נוותר ונעבור לעיבוד התמונה במחשב...

POWER PUFF

New member
אשמח לעזור

היי לילך, אני גרפיקאית במקצועי אז אם תירצי עזרה בגווני התמונה רק תגידי...

lilachh

New member
../images/Emo51.gif

אני גם די בתחום האמת..למדתי עיצוב תקשורת חזותית, אבל כמובן שעזרה תמיד מתקבלת בשמחה ככה שאם אני אחליט בסוף לפנות למחשב אשמח להעזר....

av_i_va

New member
אההה!!!! תפסנו אותך במילה../images/Emo8.gif

כיף לשמוע שאת מציעה את עזרתך. תמיד נעים לשמוע שיש למי לפנות בעת הצורך.

ayelet i

New member
הי לילך!

ראשית - מצטרפת למציעות לך עזרה בהפיכת צבע התמונה - אם תרצי אני אשלח לך אותה "מתוקנת". לגבי הקרטון - מה שמציעה לך, אחרי הפיצוצים ולאחר יבוש מלא - להניח מתחת למשהו כבד (כמו מזרן של מיטה) לכמה שעות טובות - שיתיישר. אני מציירת לפעמים על דיקטים דקים שמתעקמים קצת אחרי שהם נרטבים - וזה עוזר. בהצלחה!

lilachh

New member
איילת - ../images/Emo51.gif

אצלי הבעיה היא שעל מחשב אני מסתדרת יופי ויודעת יופי, הבעיה שלי היא ברגע שאני מתחילה לעבוד עם הידיים
.....גם בלימודים - מודלים בתלת מימד ושיעורי סדנא לא היו הצד החזק שלי (תמיד הייתי מסורבלת עם כל החומרים ואני כל כך לא מדוייקת..), אני הייתי זאת שעוזרת לכולם בשיעורים הקשורים לעיצוב על מחשב.... בכל מקרה - הכנתי משהו על קרטון ביצוע - כרגע סטפ אחד מתייבש, אם יהיה צורך אשתמש בעצתך ליישור הקרטון. תודה

ayelet i

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב!

כבר שמתי לב שאנחנו משוטטות כאן באותה השעה.... אז ראשית בוקר טוב! לא מאמינה לאף מילה לשלך (ע"ע "מסורבלת עם כל החומרים"...) - הרי ראיתי עבודות שלך...
בכל אופן שמחה שיכולתי לעזור ולו במעט. יום טוב!

lilachh

New member
איילת נראה לי שאת מתבלבלת... ../images/Emo8.gif

קודם כל אני רואה שגם את אדם של בוקר - נהדר. שנית אני לא לילך1 שנהגה להיות פה בפורום...עבודות שלי עוד לא העליתי אבל יהיה בקרוב כשהפילם יפותח.....אז בינתיים תצטרכי לקחת את מילתי....אני מסורבלת - את צריכה לראות איך הבית נראה כשאני עובדת,,,,חומרים מפוזרים.....זוועה... יום טוב שיהיה לילך

למעלה