תודה על קבלת הפנים

תודה על קבלת הפנים

אני מאובחן בערך 7 שנים,ובמבט לאחור היו במשך שנים לא מועטות מספר איתותים לבואה של הטרשת להתארח אצלי.אני מטופל בתל השומר אצל אחירון.למעשה את רוב הבדיקות או הטיפולים או הרופאים שמשתתפי הפורום כתבו כאן,כמה שהצלחתי לקרוא,גם אני התנסיתי בהם, מצבי הכללי בינוני וכמובןיש דברים שמציקים יותר ויש פחות. מנסה לחיות עם הטרשת בשלום ובכבוד הדדי. בלבלתי לכם את הראש מספיק לפעם אחת. לילה טוב ולהתראות.

anat11

New member
בלבלת לנו את הראש ??

יקירי, אם אתה עוקב אחר הפורום שלנו (כמו שהבנתי שאתה עוקב), אתה כבר צריך לדעת שיש פה אלופות בבלבולי ראש (כן, אני מודה), והנסיון שלך בכלל להכנס פה לתחרות בנושא הזה, נדונה לכשלון מראש.
יותר מזה - היות ויש לנו נסיון כה נרחב בבלבולי ראש, אנחנו אוהבות (ואוהבים) את הדבר הזה ורק מזמינים אותך לכתוב פה כל אשר על ליבך, לטוב ולרע.
לעומת זאת - אם לא בא לך, לא נעים לך, מוקדם לך מדי - הכל אפשרי והכל מקובל. שיהיה לילה טוב ויום עוד יותר טוב.

RomiVais

New member
מסכימה עם הבנות במאת האחוזים!! ../images/Emo45.gif

ופנחס.. מקווה שאתה כבר מרגיש איתנו כמו ב
תרגיש חופשי להגיד מה שרק תרצה.. חופשי חופשי!! אגב, אנשים יקרים שלי... אתם יודעים שהפורום אוטוטו "חוגג" שנה... מדהים איך הזמן טס לו.. ולא תמיד מספיקים את כל מה שרצינו להספיק.. שיהיה ערב נפלא לכולם אוהבת...

סיאמית

New member
ענתוש צודקת!

זה לא נקרא לבלבל את הראש בסטנדרטים אליהם הרגלנו אחד את השני במקום הזה... אז נא להשתדל יותר
שוב - ברוך הבא אלינו ו... אני לפחות חייבת להודות שאתה בהחלט הפנחס הראשון שלי שיהיה לך יום מצויין

למעלה