תודה על קהילת הק"פ

תודה על קהילת הק"פ

שלום לכולם , אני אמא המצפה ללידת ילד עם ק"פ (כל הנושא חדש לי כפי שבוודאי היה לכם בהתחלה). אני רוצה לאמר תודה למקימי הפורום , הוא הרגיע אותי ונתן לי המון מידע על הנושא (המיוחד להורים של אושרי). אני מצפה ללידה רק בעוד כחודשיים וחצי. מבקשת אני ייעוץ מכם - האם לפנות לרופא אורטופד כבר עכשיו או להמתין עד לאחר הלידה? מכייון שאני גרה באזור חיפה הרופאים שמופיעים בפורום וקרובים אלי הם ד"ר בור בעפולה או ד"ר אדלמן ברמב"ם, מבקשת מידע אישי לגבי הרופאים הנ"ל וכיצד ניתן להגיע אליהם טלפונים , כתובות אני חברת מכבי. מצפה לתשובה ותודה

טאניוש

New member
ברוכה הבאה אילנית ../images/Emo24.gif

אני אמא לילד בן 5 שבועות עם ק"פ ברגל ימין. נכנסתי לפורום הזה אחרי סקירה מוקדמת בשבוע 15 להריון. חייבת לציין שהייתי הרבה יותר הסטרית ממך והרבה פחות עיניית... התכוונו להפגש עם אורטופד לפני הלידה אך זה לא יצא לפועל (3 חודשים אחרונים ביליתי במיטה, ביום שבו היה לנו תור אישפזו אותי). בדיעבד לא נורא שלא הצליח. מה שכן עשינו- כל הבירורים והכנות ביורקרטיות (בעלי עבר קופת חולים שעכשיו מאד פישט לנו עיניים). בהחלט צריך לבחור רופא מראש. אני לא מהאיזור, אבל יודעת בעל פה שדר'בור הכי הכי מומלץ- כי הוא הומלץ על ידי דר'פונסטי שהמציא את שיטת הטיפול. אילו הייתה לי אפשרות להגיע לאפולה פעם בשבוע לא הייתי חושבת פעמיים.

היי אילנית ,ב רוך הבא!!!

אני אורית אמא לתמיר בן שנתיים, יו אני בהלם, שנתיים. אני באמת מ"מקימי הפורום", אבל יש להדגיש כי הקמת הפורום באה וקרתה מאותו מקום שבו את והורים חדשים נמצאים בו כאשר הם שומעים לראשונה על "גזרת הקלאב פוט" בטח עוד מעט יגיעו חברים טובים ויעדכנו אותך ברופאים המומלצים אני בעלת עין בלתי מזוינת, שמעתי את השם ד"ר בור פה בפורום לטובה ולכן הייתי ממליצה לך עליו. אנחנו מטופלים בתל השומר, בשיטה המסורתית, כלומר בלי נעליי דניס בראון... לדעתי, כדאי לך להמתין עד הלידה בפנייה לרופא כי אז ורק אז יוכלו להעריך את מידת עיוות בקלאב פוט, ואין סיבה לבדוק את זה קודם. בהצלחה ומחזיקה אצבעות נ.ב כיתבי תל"מ, נעקוב ביחד בהצלחה רבה ואנחנו כאן על כל שאלה אורית

ilana k

New member
ברוכים הבאים, אילנית

אני אילנה אמא לילד בן חצי שנה כמעט. ליאור נולד עם קלאב פוד ברגל שמאל. אנחנו מטופלים אצל ד"ר בור וכבר היום ירדנו בשעות של הנעליים. אני בחום ממליצה על ד"ר בור. קודם כל הוא מקצועי, וכמובן איש טוב. את תמיד יכולה להתקשר אליו ולשאול שאלות, והוא בשמחה יענה לך. אני נפגשתי עם ד"ר בור לפני הלידה, ואני חושבת שזה מאוד חשוב. הפגישה מרגיע ואת מכירה את הרופא. מצד שני, את בהחלט יכולה להסתמך על דעה של רוב המטולים שלו ולהאמין שד"ר בור מקסים. כי מבחינת מידע על הטיפול בפגישה את לא תגלי חדש (במידע כמובן שקראת על קלאב פוד ואת מעודכנת). אז גם אם את לא מצליחה לקבוע פגישה עם ד"ר בור את תקחי את זה קשה מידי. זה בכלל לא נורה. אבל עם יש לך הסתייגויות, ואת לא יודעת איזה רופא לבחור, כמובן שכדי לפגוש את שניהם ולהחליט. בהצלחה...

../images/Emo2.gif../images/Emo24.gifירדתם??????

זו ההודעה הראשונה שאני קוראת עכשיו ואני רואה שיש עדכונים משמחים, איזה כיף!!!!!!! ולא ייאמן, כבר עברה חצי שנה??????

hanash

New member
אפשר..אך לא חייבים

גם אנחנו לפני לידה,ונפגשנו עם אורטופד, היה נחמד והיה מרגיע. אבל התועלת הגדולה צפויה אחרי הלידה. ד"ר בור מקסים, כאדם וכרופא, ניתן להגיע איליו (גם אנחנו חברי מכבי] לאחר קבלת הפניה מרופא הנשים של לייעוץ אורטופדי ובקשי ממנו שההפניה תהיה ספציפית עבור ד"ר בור מבי"ח העמק בעפולה במזכירות הגישי בקשה לקבל טופס 17, תקבלי [ללא בעיה] ותאמי את התור. אגב ניתן לגשת כחברת מכבי לפגישה עם הרופאים של בי"ח הדסה עין כרם: [פחות בירוקרטי] על ידי זימון מועד לתור בטלפון להגיע לשם עם כרטיס מכבי מחליקים לך את הכראטיס ממש כמו אצל רופא המשפחה, פותחים תיק והופס את אצל הרופא. אבל כאמור לדעתנו אין מה להחפז ולהחץ (למרות שאנחנו כן מהרנו ונפגשנו) כי ערך מעשי ישיר אין בשלב זה בהצלחה בהמשך

גווניבר

New member
ברוכה הבאה!!!

אני בת 23 ונולדתי עם קלאבפוט דו צדדי חמור. את מוזמנת לקרוא את הסיפור האישי שלי. ד"ר בור הוא מקסים ומקצועי, את ד"ר אדלמן אני לא מכירה. שיהיה לך המשך הריון קל!

אודונים

New member
המלצות חמות

אנחנו מטופלים כבר ארבע שנים אצל ד"ר אנג'ל בחיפה כיום הוא מנהל מחלקה ברוטשילד (בני ציון) ובחצי שנה האחרונה מכירים טוב את ד"ר בור שניהם מוממלצים מאוד חייבת ללכת אמשיך עוד מעט שחר

אודונים

New member
באיזה שלב גילו את הק"פ?

אצל מי עשית סקירה מי הרופא שמלוה את ההריון? איך קיבלת את הידיעה שיש ק"פ? ספרי עוד על עצמך? אנחנו מטופלים בשיטה הישנה שהיום פחות פופולרית כך שבענייני פונזטי אין לי מה לתרום המשך הריון נעים שחר

-תודה לכולם וקצת עלי

תודה לכולם על העידוד. ובכן אני אמא לשני בנים ובהריון עם ילד/ה שלישי המזוהה עם ק"פ. את הק"פ ברגל שמאל (לפי הסקירה זה נראה מסובב מאוד) איבחן ד"ר ויצמן. רק לאחר שקיבלתנו הסבר מפורט מרופא הנשיים שלי (ד"ר זרייק) הבנתי שהסיפור לא כל כך פשוט (גבס וזהו), פניתי לייעוץ לרופא הילדים שלי , ד"ר רימר (דרך אגב לכל המעוניין יש לו אתר בו הוא עונה לשאלות בנושא הרפואה להורים מודאגים www.kidspedia.co.il מומלץ מאוד) והוא כמובן הסביר שלא מורידים והדבר ניתן לטיפול. אבל מה שהרגיע אותי באמת - שהקושי הוא יותר להורים (מקלחות , גיבוסים וכו)ולא לילד הנולד וגם רוב הטיפול הנראה הוא בחודשים הראשונים ולאחר מכן זה בעיקר עבודת הנעליים ,ובלילה , כך שלילד אין צורך להתמודד נפשית עם חברה לא מבינה או תומכת (למרות שכרגע זה נראה רחוק מאוד , הרבה מחשבות עולות בראשה של אמא מודאגת) ועוד ....(ניתוחים , הנעליים) מה שהרגיע אותי זה הפורום - פורום ק"פ והמידע שהוא מכיל (כולל הסיפור שלך גווניבר - תודה) ובעיקר שיחות ההורים שאחריהם אני מתעדכנת מידי פעם כשהבנים מפנים את המחשב ,זו הסיבה שאני שלמה עם הק"פ וההתמודדות עימו. שמעתי על ד"ר בור כמובן וגם ד"ר אנג'ל , אני מתכוונת ללדת ברוטשילד כך שאני מאמינה שאפגוש באנג'ל עוד בבה"ח. ושוב תודה לכולם ולמקימי הפורום מזל טוב לגווניבר ואעדכן בעתיד

אודונים

New member
אני רוצה להבהיר

רוב חברי הפורום וגם רוב ילדי הק"פ כיום באמת לא מתמודדים עם קושי גדול אנחנו במיעוט בעניין הזה לנו הטיפול הוא אחר שלא נגמר בחודשים הראשונים לחייו של תומר, כיום בגיל ארבע הוא נאלץ לעבור טיפול חוזר וכנראה שלא האחרון בחיו אז אני מקוה שלכם זה לא יהיה אבל אם כן שלא תגידי שבפורום הצגנו רק את הטיפול ה"קל" שנגמר מהר ועובר לנעליים וגם רק בלילות שבת שלום הריון קל ושוב איחולים שפונזטי יפתור הכל שחר

ברוכה הבאה

באמת השלושה החודשים הראשונים הם הקשים ביותר, אולי בעיקר הנסיעה למרפאה, שקילות... הם עוד כאלו פיצים, הזמן להתרגל. אבל נראה לי שחוץ מהשעות במרפאה, כשהתינוק בן איזה שבועיים אז הכל אותו דבר. רב הק"פ יושב לנו בראש. אחרי שיורדים עם שעות הנעליים (בערך הגיל חצי שנה), אצלינו פתאום נפתחו העיניים. זה כיף גדול. לפחות את יודעת איך לטפל בתינוקות
בחיי שזה כבר המון
המשיכי להתייעץ...

למעלה