תודה ענקיות לאיש יקר, פפריקה 123

תודה ענקיות לאיש יקר, פפריקה 123

מאיר המון תודה !
אחרי שבועות של נסיונות ומאמצים ונקודות שבירה רבות שלי
היצלת אותי, עם מתכון פשוט ומנצח של הפאני פורי

אתה איש יקר, וטוב לב ואני מודה לך מכל הלב

ישר כוח



 
שבת שלום איש יופי יצא לך לבריאות

אבל עוד דבר למרות שיצא לך נהדר צריך שהבצק לפני הכנסתו לשמן ללוש שיהיה יותר דק ואז זה יצא עשר.
תודה לך ידידי.
עכשיו אני צריך ללמוד אותך לעשות סמבוסק מטוגן עם מילת תפוחי אדמה ,חומוס.
עם תרצה אשמח מאוד.
שיהיה סוף שבוע נפלא
מאיר כרמיאל
 
שבוע טוב.הייתי מת לגדל עיזים קבלתם

ערב טוב
הבצק:
1 ק"ג קמח.
1 אבקת אפיה.
קורט מלח
מים.
ההכנה:
לנפות את הקמח שמעל אבקת איפה,להוסיף קורט מלח, להתחיל לשים מים עד קבלת בצק נעים לעיבוד (לא יבש ולא רטוב)
לקרוץ כדורים שהם קטנים מפיג פונג ובעזרת מערוך לפתוח משהוא כמו עובי 3 מ"מ וגדול כפתח כוס .
המילית:
ק"ג תפוחי אדמה שלוקים ,לקלף ולחתוך לקוביות קטנות (רצוי לפני חיתוך לשים את תפוחי האדמה במסננת בכדי שירדו המים ואז לקוביות.
להוסיף צרור כוסברה חתוך קטן ,מעט מלח ומיץ לימון משני לימונים ולערבב .
לאוהבי החומוס להשרות ולשלוק לפחות חצי ק"ג.
בסיר להוסיף שמן גבווה בערך 10 ס"מ ולחמם .
לאחר שהשמן חם לקחת אחד לשים בשמן ואז הבצק יתנפח לכדור ,יצא קצת שוטח ,אבל נפוח , להפוך שמחצית זהובה ולהוציא שהצד השני זהוב ,כך להמשיך.
להוציא מהשמן על ניר סופג ולאחר שמעט השמן נספג מעט לפתוח פתח למעלה והוסיף את המלית ולהנות .
רוצי להגיש חם .
לאוהבי החריפות להוסיך מעט למילית .
לבריאות .
מאיר כרמיאל
 

salo22

New member
נראה עבה ובצקי לפאני פורי קלאסי
אבל עדיין נראה טוב..

 
למעלה