תודה ענקית לחגית שני

ronpel

New member
תודה ענקית לחגית שני

שמריצה את כל נושא הנוער כמעט לבד עם הקומורנים והמדריכים מאז עזבה דנה. משקיעה שעות ללא גבול עם אין סוף בעיות וצרות והכל למען ילדינו. כיף גדול לראות את עשרות הילדים המאושרים שיצאו היום לעפיפוניה השנתית בזכותם רונן

ענת חן

New member
עפיפוניה

גם אנחנו מצרפים תודות והערכה רבה לחגית , ובאותה הזדמנות רציתי להוסיף חיבוק גדול וחם לדנה היקרה, על תרומתה להכנות לקראת היציאה לעפיפוניה וכמובן על הצטרפותה לטיול! דנה את נהדרת!!! ענת, עידן וכל השאר..

odedlavi

New member
חוויות מהעפיפוניה (או כל הכבוד)

יצאתי כהורה מלווה לעפיפוניה. היה ממש כיף(חוץ ממזג האויר בלילה) , האיכות של הנוער של האיחוד מדהימה(מכל הישובים). אבל הכי הכי רציתי לכתוב על המדריכים. חברה צעירים מכתות ט' וי' שפשוט הדהימו אותי. הם היו אבא ואמא ואח גדול לכל הילדים ליומיים. הייתם צריכים לראות את האהבה הגדולה בין כולם. כאשר היו צריכים לבנות עפיפונים אז מישהו התחיל לקפוץ על המדריך שלו ופתאום כולם התחילו לקפוץ על המדריך שלהם ותוך שניה שכח כל השבט שבאנו להעיף עפיפונים ובמקום עפיפונים באויר היתה ערימת ילדים גדולה. ההשכמה היתה לפני השעה 6. לקחתי את הגזיה והתחלתי להכין תה חם(זה לוקח הרבה זמן להכין תה בגזיה קטנה ל 70 ילדים). חילקתי לילדים עמד לידי שכן צעיר(כיתה ט') כשהצעתי לו תה אמר בפסקנות "קודם החניכים". בכוונה לא כתבתי שמות על מנת לא לקפח אף אחד. פשוט הייתם נהדרים כולכם המון המון תודה

hagitshani

New member
תודה רבה גם לדנה ולעומר וגם...../images/Emo140.gif

תודה ענקית למדריכים והפעילים הנפלאים שיש לנו בתנועת הנוער: שירה עבו, טל אלעזר, שירי קצור, עידן חן, טל ירוחם, אייל עופר, רעות אהרונוביץ', תום לוי, אלמוג סנקר, נועם הררי, אדיר אסולין ועידו גולדשטיין. שהראו לנו מה הם מסוגלים לעשות, ישבו שעות במזכירות על מנת להרים את הפרוייקט . אתם פשוט גדולים ואנחנו גאים בכם.

מוסיפה כמה מילים על העפיפוניה...

אז קודם כל תודה ענקית לחגית שני- אין כמוך ותודה על כל התמיכה לקראת המפעל!!!! אני חיכיתי לחניכים בקוצר רוח, וכשהגיעו 70 חניכים מכפר האורנים התמלאתי כולי התרגשות לראות את כולם כ"כ מאורגנים עם שלט גדול "כפר האורנים מביאים אותה בגדול!" ובאמת ללא ספק הביאו אותה בגדול! אז תודה לכל המדריכים והפעילים שדאגתם לחניכים עם כ"כ הרבה סבלנות! אני חזרתי עכשיו מטיול שכב"ג שלשם המשיכו המדריכים והייתי כ"כ שמחה לראות אותם חלק מהשכב"ג של האיחוד החלקאי, מקווה שנהנתם ותבואו גם למפעלים הבאים! אני כולי מלאת שמחה והתרגשות שיוצא לי לעבוד בכפר האורנים! המשך שנה נעימה ונתראה בטקס פתיחת שנה של הנוער בעוד שבועיים!

באמת היה אחלה!!!

היה ממש שווה כל מי שלא בא הפסיד!! ותודה למדריכים הנשמות שלנו --->(
וגם לשירה... חח) ולדנה שהצטרפה לטיול

למעלה