תודה ענקית למיצי המקסימה

תודה ענקית למיצי המקסימה

על המפגש..... שלטעמי היה מוצלח......כמעט כמו אדוארד בתפקיד הבאד גאי..... שפם...עצבים........אקדח...גררררררררררר

SoundsOfSilence

New member
../images/Emo105.gif

היה ממש כיף. סינמה סיטי, סרט של אדי
, מאיה (עם חזה גדול יותר משל סלמה הייק...
), מיצי (שעכשיו אני יודעת איך קוראים לה באמת
) ואנה (שהייתה נורא שקטה
). מה עוד צריך חוץ מזה?! אה נזכרתי... עוד אנשים
מפגש הבא אני מקווה שיבואו יותר אנשים...

*superstar*

New member
ספרו איך היה!!!!!!

אמהות זה עם רע... מחבלים זה עם עוד יותר רע.... שניהם ביחד זה שילוב קטלני...... מצטערת שלא באתי:(( *דיד*

תקנאי אני ישבתי ליד מיצי!!!

ואפילו אכלתי איתה מאותו דלי פופקורן! היה כיף רק חבל שהיה מעט אנשים..... אני הגעתי טיפה מאוחר כי היה לי בעיה בעבודה וזה לקח לי טיפה זמן ואז נכנסנו לתוך לסינימה סיטי וישבנו שם ודיסקסנו על אה ועל דה ועל ג'וני דפ.... ואז קנינו דלי פופקורן ואז נכנסו לקולנוע ואז התמקמנו ואז באו אנשים והעיפו אותנו מהמקום ואז התמקמנו מחדש ואני ישבתי ליד ז-כ-ר!!!!!וגם ליד מיצינקה.... ואז מאוד התלהבתי מהמסך ומהאולם ושיגעתי למיצי את המוח.. ואז התחיל הסרט ...חחח וזאת הייתה ממש אורגיה כל תמונה של אדוארד נשמעה לה אנחה חחח בטוח שכל האולם שמע....אאאאאאאאאאההההה(אדוארד בחלוק!!!) ואז התלהבנו מהשפם שלו וחיכינו שיראו אותו בירור.... ואני שקעתי בסרט ומיצי הסתלבטה ודוד (ידיד של אשת הכבשים) שאל כל הזמן מי זה אדוארד נורטון וכשהוא ירה אז הוא אמר שהוא לא ממש נחמד...
(אגב נא למסור לו ד"ש גברת כיבשה) ואז לא הייתה הפסקה וכולנו מתנו להשתין אז דפקנו גיחה לשירותים ועשינו פיפי קבוצתי... ואז מיצי בטוב ליבה הקפיצה אותנו לתחנה מרכזית בת"א וקצת הלכנו לאיבוד אבל היה לנו זמן לבחון לעמק את עיניין החזה של סלמה הייק.... ואז נפרדנו ממיצי ומאנה אז התחבנו מנהגי מוניות ואז מצאנו מונית לאשדוד ואז לקחתי מונית...חחח בקיצור היה כיף מפגש הבא חובה לכולם....

SoundsOfSilence

New member
את לקחת מונית...

אני הגעתי לתחנת של האוטובוס לירושלים בדיוק בזמן בשביל לראות איך האוטובוס שלי נוסע ואז לחכות עוד 20 דקות...
אההההה אדי בחלוק... יאמייייייייי
ושוב אני רוצה לחזור על העובדה שלאדי יש פנים יפות מדי והוא לא צריך לגדל עליהן שום דבר! חבל שהיה לו שפם. אבל הוא היה נורא נורא סקסי כשהוא כולו רשע ויורה באקדחים וכאלה. אני גם נורא בטוחה שזה הפריע לכולם (כל האנחות האלה) כי איזה אישה אחת אמרה לי ולאנה שזה ממש לא יפה שאנחנו ככה מדברות באמצע הסרט
נ.ב. ד"ש נמסר.

מיצי007

New member
מי אמרה../images/Emo35.gif

אני שונאת כאלה אנשים
גרררררר...אם אני רוצה להיאנח ולעשות דברים אחרים,אני אעשה את זה.

BigFatLips

New member
אשה שישבה לידי

כן, גם אני שונאת את זה.זה ממש מעצבן ובכלל לאט דיברנו בקול.

מיצי007

New member
חה../images/Emo70.gif

את יודעת כמה שאני שונאת את האנשים האלו פעם הבאה אני עושה קולות של *גומרת* בקולנוע
כאילו שלא עשיתי בסרט האחרון

כן ב-11 ורבע כבר הייתי בבית...

איזה באסה לך בקשר לאוטובוס.... אמא בטח הרביצה לך כשחזרת....היא יודעת שהיית בת"א?????? ואני חושבת שאדי עם זקן צרפתי הוא אדי יפיפה...(כמו בשעה ה-25 ובאמריקה איקס)ולא תעיזו לומר שלא!

SoundsOfSilence

New member
אוף איתך

שמת תמונה יפה מדי שלו... אני לא יכולה להתווכח כשהוא נראה כל כך טוב
חחחחחח נראה לך שאמרתי לה שהייתי בתל אביב? למזלי חזרתי הביתה דקה לפני שהיא חזרה מהעבודה אז היא לא ידעה שאיחרתי בחצי שעה.

../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif שיו איזה מזל היה לך!

אין להתווכח איתי באופן כללי!!!!! הוא פשוט איש שווה בכל מצב אבל עם זקן צרפתי גגגגגגגגגגגגרררררררר

מיצי007

New member
מי אני../images/Emo35.gif נו זה ברור...

אחרי הכל אני חרמנית עליו בכל צורה שיש.

מיצי007

New member
סיכום המפגש../images/Emo70.gif

היה ממש כיף,הסרט היה ממש נחמד-רק ציפיתי ליותר אד בסרט,התפקיד שלו יחסית קטן
ואני כמעט גמרתי מאדוארד בסוודר אדום,מאדוארד יורה בכל דבר שזז כמה וכמה פעמים,מאדוארד בבוקסר ממשי וחלוק ממשי באותו רגע צעקתי לו שיוריד אותו אבל הוא לא הקשיב לי
,מאדוארד בתוך מסוק.... בעקרון...מאדוארד-שמתן לב לנושא המרכזי כן
בנוגע למפגש עם הבנות,חבל באמת שזה היה כזה מצומצם-אבל אני בטוחה שבמפגש הבא יהיו יותר אנשים,היה נחמד להיפגש עם יוליה,ידיד שלה, ומאיה.... ממש היה לי כיף איתכן,ומקווה שאתן נהניתן ממני כמו שאני מכן. פעם הבאה פשוט ניפגש ליותר זמן כי גם לא יהיה סרט של אד לראות בזמן הקרוב

Sheep From Hell

New member
אוףףףףף......................./images/Emo60.gif

לא פייר לא פייר...!!!!!!!! גם אני רציתי ללכת..... איזה כיף שכולם נהנו!!!! (אבל הייתם נהנים יותר אם אני הייתי באה.. חח... סתאם.. בצחוק..
) מפגש הבא כולם באים בלי יוצא מן הכלל!!! (רק חבל שלא יהיה סרט של אדי...) יהיה אפשר לעשות מרתון סרטי אדי!! (ולראות אמריקה איקס 3 פעמים ברצף... חחחחח....
) יש לי פרוייקט בחשבונאות והייתי צריכה להמציא שם לאחד העובדים שלי וקראתי לו... נחשו!!!!! אדי נורטון!!!!!!!!!! יאמי...... חחחחחח...... לילה טוף אנשים
נ.ב. Fruit rolls rules!!!!!!!!!!!! specially cherry falvor..חי חי חי..

מיצי007

New member
הציטוט הוא מהסרט

וולווט גולדמיין אני נורא אוהבת את מה שזה אומר.

למעלה