תודה ענתי44

debby724

New member
תודה ענתי44

תודה לך על המילים החמות אני רושמת שדמעות בעיני. הרבה זמן לקח לקבל שזה אלצהיימר.אני עד לא מזמן ניסיתי לשכנע את עצמי שזה לא הדבר הארור הזה. ושזה נגרם מזקנה או סיבה פחות חמורה אפילו שהרופאים אמרו בפה מלא שזה אלצהיימר. ענת אני לא יכולה לתת לו ללכת הלואי שיכולתי לקחת את זה על עצמי רק שהוא לא יסבול. למה?למה? הוא לא יוכל להזדקן בכבוד? סליחה שאני ככה רושמת אבל אני יודעת שאת ואנשים אחרים לצערינו יודעים את הצער הזה

ענתי44

New member
דבי ../images/Emo24.gif

עיצה אחת שכולנו יכולים לתת לך מדם ליבינו זה לא להכנס לשאלות האלו. אין להם תשובות והן סתם מכאיבות. אבא שלי היה אדם מדהים פשוט נפלא ואיך הוא אהב אותנו ובעיקר את אמא.חגגנו לו מסיבת הפתעה ליום הולדת 60. היו לו הרבה תוכניות לפנסיה עם אמא וביום הולדת 61 עשינו לו גילוי מצבה. הוא סבל מסרטן וזה התגלה מאוחר והוא נפטר 10 ימים אחרי האיבחון.ואני כעסתי על כל העולם ושאלתי למה? בייחוד כעסתי על אלוהים ודיברתי כמוך. אבל הבנתי שהשאלה לא נכונה. כי אני צריכה לשאול מה טוב עשיתי שזכיתי באבא מדהים שכזה ומה שקיבלתי ממנו בשנים שחי אחרים לא מקבלים מההורה שלהם באלף שנה. ככה גם אמא. אבל אני לא נותנת לעצמי לשקוע לשם, לשאלות האלו. זה מה שיש. ואני עושה את הכי טוב שאפשר למען אמא. זהו. לא יותר לא פחות. חומד את לא יכולה לעשות החלפה עם אבא. עיסקאות כאלו עם השטן לא קיימות אלא בספרים. והוא לא יזדקן כמו שהיה מגיע לו, אלא כמו שרצה הגורל שלו. אבל את יכולה ביחס שלך לשפר את איכות חייו ולהכניס בזה הזדקנות בכבוד. הוא יתקדם עם המחלה אבל מוקף בבת אוהבת. וזה הרבה מאוד דבי. את זו שתצטרכי להכריע מה יהיה עם אבא, עובדת זרה או בית אבות. כל מה שתחליטי יהיה, אני משוכנעת, הכי טוב לאבא בתנאים הקיימים. יש פה בפורום נכדה מדהימה ביופייה הרוחני שבאה לבקר את סבתא שלה בבית אבות שלה ומוציאה אותה לטיולים קצרים ואפילו לטורניר שש בש היא לקחה אותה. אשרי הסבתא שזכתה לכזו אהבה . ואבא שלך, רואים מיד יש לו אוקינוס של אהבה ממך ומהשאר. והוא נשאר נוח, כך שתוכלי, כמובן במגבלות של המצב לעשות לו הרבה רגעים של נחת. ובאשר אליך דבי יקרה. אל תשאירי את הכאב בבטן תוציאי החוצה. שוב כדאי שתקראי קצת על המחלה ובעיקר פה בארכיון מה עובר על כולנו ואת תגלי שאת לא לבד. אנחנו פה בשבילך. זה המקום להוציא את כל הכאב ולצבור כוח מחודש כדי להעניק לאבא. הלוואי והייתי פלורנס נייטיג'ל, האחות הרחמניה הראשונה, שמילותי היו כמשחה ואנטיביוטיקה לכאב הלב שלך. אני כאן בשבילך כמו שאת תהיי כאן בשבילי ובשביל האחרים.

gui1

New member
אופס זו אני ../images/Emo9.gif ויישר כח גדול לענתי

מה היינו עושים בלעדי התמיכה החיזוקים והעצות המעשיות שלך.

ענתי44

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ומה אני הייתי עושה בלעדי הפורום? איפה עוד אפשר לבכות בלי שישפטו אותי או שלא יבינו אותי?

למעלה