תודה פנינוש -המשך

תודה פנינוש -המשך

אין ניתן לעלות את BMI האם על ידי הוספת מס´ קילוגרמים (זו לא בעיה)והאם קופ"ח לא מתייסות להשלכות הנפשיות של ההשמנה אם למשהויש להוסיף עוד מידע תודה

ronnymp

New member
סוזי - ישנה גם דרך אחרת ../images/Emo88.gif

נראה לי ממש לא במקום - להרוס יותר על מנת לתקן .....
לעלות במישקל (ואכן - זו לא בעיה) - כדי להגיע ל- BMI מתאים . עיצה יותר יעילה , לדעתי - אם כבר ...... אז שימי איזושהי מישקולת (ניסתרת) בכיסים בזמן השקילה חגורת משקולות של צוללנים ממש תתאים לעניין ....
גם מעשי , וגם לא מזיק , וגם יביא אותך ל"יעד הניכסף" -
זו דעתי בהצלחה - רוני

שלגיה**

New member
לסוזי בוקר טוב

אין טעם שתעלי קילוגרמים על מנת להגיע לBMI רצוי. הדבר הכי לא טוב שאמר לי פעם רופא הוא לעלות ולרדת במשקל ,זה מעייף את שריר הלב. כמה קילוגרמים את צריכה לעלות? אם מדובר בחמישה קילוגרמים,אז זה לא נורא אבל אם זה מעל 10 על מנת לעשות ניתוח ולרדת 30 אז כדאי שתפני לדרך פחות קיצונית מניתוח. אני ,בטפשותי,עליתי 10 ק"ג רק מתוך פחד שאני לא יוכל לאכול עוד אחרי הניתוח,אז לאחר שנקבע לי תאריך,חגגתי בכל המסעדות שאני אוהבת,הרגשתי לאחר כל ארוחה כאילו בא לי להקיא מרוב דחיסה ובכלל טעמתי אפילו מדברים שאני לא הכי אוהבת (מתוקים למשל,שוקולד שבד"כ לא הייתי אוכלת נהייה החבר הכי טוב שלי...). והיום אני יותר משלושה חודשים לאחר הניתוח ולא נוגעת במוצרים המכילים סוכר וקמח לבן ומרגישה נקייה....

רוייקו

New member
השפעות נפשיות שיש להשמנה על

השמן אינן מהוות קרטריון לניתוח, להיפך, מצב נפשי מורכב מהווה בעיה עבור אדם כזה שרוצה לעבור ניתוח, יתכן, למשל, שלא יהיו לו האנרגיות או הכוחות הנכונים על מנת לשתף פעולה עם הניתוח... חבל לנסות ולהשמין כמות גדולה של מישקל על מנת להכנס לקריטריון הניתוחי. כדאי לנסות קודם לבד.

דליה.ד

New member
נכון אבל...

נכון שלא טוב להשמין אבל קופת חולים עם החוקים האידיוטיים שלהם ממש מאלצים אותנו להשמיו (מאוד) שוב, או לקבל יתר לחץ דם, סוכרת, מחלות כבד וכליה או כל מרעין בישין אחר וכל זה כדי להתנתח ולהכנס שוב לג´ינס. הייתם מאמינים?! וכל זה כי אלו הקריטריונים לאישור קבלת הטבעת מהמחסנאי.... אולי אפשר לשחד אותו???? סתאאאאאאם!

למעלה