תודה רבה, וחג שמח
לכל הכותבים והתורמים ידע בפורום, חג שמח ושנה בריאה בע"ה.
לקובי ואופירה
תודה רבה על העזרה והאכפתיות, ועל תשומת הלב לכל שאלה,
על הזמן היקר שאתם משקיעים ועוזרים לאנשים שאתם לא מכירים והתמורה היחידה שאתם מקבלים
זה ההרגשה שאולי עזרתם.
אז כן, אתם ממש עוזרים, גם מי שלא שואל, ומי שלא נכנס כל יום שואב מכם מידע וידע, כך שהעזרה
שלכם היא לאו דווקא למי ששאל, אלא גם למי שלא חשב לשאול, או לא ידע לשאול ועכשיו גילה
שאילולא שאלו פה, ואילולא התשובות המפורטות והמקיפות, היה נתקל בזה בהמשך התהליך.
אני באופן אישי מועמדת לניתוח ובתהליכי הכנה (לטבעת), עשיתי לי הרגל להיכנס אחת ליומיים
ולקרוא את כל מה שעולה חדש.
למעשה אני רק שואבת ידע מהשיחות ועד לפני שבוע לא היה לי מה לחדש.
את התהליך וההכנות אני עושה ממש ללא הכוונה מדויקת של רופא המשפחה
והידע והתהליך נלקח בעיקר מהפורום.
התהליך החל כך:
לאחר שקראתי מספר רב של דפים בפורום, ניגשתי לרופא המשפחה וביקשתי מימנו
להתחיל בתהליך, הסיבות: BMI 37.5 בנוסף למחלה בצרוף המלצה מרופא בתחום. רופא המשפחה בחור צעיר
ונראה לי מזוהה מאוד עם הקופה (או סתם עצלן), הפנה אותי למרפאת השמנה בקפלן ויידע אותי "בהנאה" שיקח לי
מספר חודשים ואולי כדאי לוותר על הרעיון.
אגב, ההתרשמות שלי מהרופא מועלית פה לאחר הרבה טרטורים הלוך וחזור בשל ההתנהלות שלו.
אבל, המטרה מקדשת את האמצעים ובע"ה יגיעו ימים טובים יותר.
בעזרת הפורום למדתי להתכוון ישירות לד"ר אבנוח, שם קיבלתי את ההסברים ורשימת בדיקות.
במקביל דרך המושלם פגשתי גם את הרופא כירורג ממרפאת ההשמנה שנשלחתי אליו, והוא הוסיף
לי בדיקות שלא היו ברשימה, ואולי מיוחדות לי.
מיותר לציין שכל ההפניות לא יצאו בפגישה אחת מרופא המשפחה כי לטענתו זה לא הוגן שהוא יקבל אותי
לפגישה ארוכה...אז קבעתי מספר תורים בימים שונים והתרוצצתי מעט.
הבדיקות הנוספות שהתבקשתי לעשות: קולונוסקופיה, גאסטרוסקופיה, מאחר שהקולונוסקופיה שעשיתי לא מספקת מסיבות טכניות, נאלצת לעשות קולונוסקופיה וירטואלית.
קביעת תורים לבדיקות אלו אורכות זמן, וההכנות מיוחדות.
לאחר סיום הבדיקות הנוספות, רק אז, ורק אז, ימליץ לי הרופא מקפלן איזה סוג ניתוח ממליץ לי. לדעתי, מההתרשמות וההבנה שלי בשיחה איתו הוא בעד שרוול ונאמר לי בקפלן שהם ממליצים על שרוול בלבד.
אני מאוד מקווה שלא תהיה לו המלצה חד משמעית לשרוול בלבד. מאחר ואני מעוניינת רק בטבעת.
ואחרי שאסיים מפגש עם הכירורג, יתחיל המסע שלי עם רופא המשפחה, שיצטרך לסכם, להעביר לרופא מחוזי לקבלת אישור, ורק עם אישור אזמין טבעת, ותור לוועדה הבריאטרית של משרד הבריאות. וכמובן אצטרך לתאם תור לניתוח.
אז חברים, הדרך עדיין ארוכה, אבל אני איתכם כל הזמן בפורום.
אז שנה טובה ובריאה לכולם.
מקווה שלא חפרתי!!!!
לכל הכותבים והתורמים ידע בפורום, חג שמח ושנה בריאה בע"ה.
לקובי ואופירה
תודה רבה על העזרה והאכפתיות, ועל תשומת הלב לכל שאלה,
על הזמן היקר שאתם משקיעים ועוזרים לאנשים שאתם לא מכירים והתמורה היחידה שאתם מקבלים
זה ההרגשה שאולי עזרתם.
אז כן, אתם ממש עוזרים, גם מי שלא שואל, ומי שלא נכנס כל יום שואב מכם מידע וידע, כך שהעזרה
שלכם היא לאו דווקא למי ששאל, אלא גם למי שלא חשב לשאול, או לא ידע לשאול ועכשיו גילה
שאילולא שאלו פה, ואילולא התשובות המפורטות והמקיפות, היה נתקל בזה בהמשך התהליך.
אני באופן אישי מועמדת לניתוח ובתהליכי הכנה (לטבעת), עשיתי לי הרגל להיכנס אחת ליומיים
ולקרוא את כל מה שעולה חדש.
למעשה אני רק שואבת ידע מהשיחות ועד לפני שבוע לא היה לי מה לחדש.
את התהליך וההכנות אני עושה ממש ללא הכוונה מדויקת של רופא המשפחה
והידע והתהליך נלקח בעיקר מהפורום.
התהליך החל כך:
לאחר שקראתי מספר רב של דפים בפורום, ניגשתי לרופא המשפחה וביקשתי מימנו
להתחיל בתהליך, הסיבות: BMI 37.5 בנוסף למחלה בצרוף המלצה מרופא בתחום. רופא המשפחה בחור צעיר
ונראה לי מזוהה מאוד עם הקופה (או סתם עצלן), הפנה אותי למרפאת השמנה בקפלן ויידע אותי "בהנאה" שיקח לי
מספר חודשים ואולי כדאי לוותר על הרעיון.
אגב, ההתרשמות שלי מהרופא מועלית פה לאחר הרבה טרטורים הלוך וחזור בשל ההתנהלות שלו.
אבל, המטרה מקדשת את האמצעים ובע"ה יגיעו ימים טובים יותר.
בעזרת הפורום למדתי להתכוון ישירות לד"ר אבנוח, שם קיבלתי את ההסברים ורשימת בדיקות.
במקביל דרך המושלם פגשתי גם את הרופא כירורג ממרפאת ההשמנה שנשלחתי אליו, והוא הוסיף
לי בדיקות שלא היו ברשימה, ואולי מיוחדות לי.
מיותר לציין שכל ההפניות לא יצאו בפגישה אחת מרופא המשפחה כי לטענתו זה לא הוגן שהוא יקבל אותי
לפגישה ארוכה...אז קבעתי מספר תורים בימים שונים והתרוצצתי מעט.
הבדיקות הנוספות שהתבקשתי לעשות: קולונוסקופיה, גאסטרוסקופיה, מאחר שהקולונוסקופיה שעשיתי לא מספקת מסיבות טכניות, נאלצת לעשות קולונוסקופיה וירטואלית.
קביעת תורים לבדיקות אלו אורכות זמן, וההכנות מיוחדות.
לאחר סיום הבדיקות הנוספות, רק אז, ורק אז, ימליץ לי הרופא מקפלן איזה סוג ניתוח ממליץ לי. לדעתי, מההתרשמות וההבנה שלי בשיחה איתו הוא בעד שרוול ונאמר לי בקפלן שהם ממליצים על שרוול בלבד.
אני מאוד מקווה שלא תהיה לו המלצה חד משמעית לשרוול בלבד. מאחר ואני מעוניינת רק בטבעת.
ואחרי שאסיים מפגש עם הכירורג, יתחיל המסע שלי עם רופא המשפחה, שיצטרך לסכם, להעביר לרופא מחוזי לקבלת אישור, ורק עם אישור אזמין טבעת, ותור לוועדה הבריאטרית של משרד הבריאות. וכמובן אצטרך לתאם תור לניתוח.
אז חברים, הדרך עדיין ארוכה, אבל אני איתכם כל הזמן בפורום.
אז שנה טובה ובריאה לכולם.
מקווה שלא חפרתי!!!!