תודה רבה לטל על אירוח נפלא כרגיל

תודה רבה לטל על אירוח נפלא כרגיל

והיה גם יופי של ארוע וכיף לראות את הפרצופים מאחורי הניקים

BeniTaz

New member
מפגש מעולה!

אוירה מדהימה ואחלה חבר׳ה.. תודה לטל על האירוח, גיא על ההורדה, פאר על החומוס ואלון על משחק ההימורים:) השלב הבא זה טורניר פוקר נושא פרסים של חברי הפורום.. אלון, יש עוד כובעים?

elvis18

New member
היה מפגש מדהים !!!

תודה לטל על האירוח הנהדר וקבלת הפנים ... ולמארגנים של האירוע לכל החבר'ה שפגשתי ,היה פשוט תענוג . על החומוס המדהים שהכין פאר ! וכל האוכל הנוסף שהביאו ..ולאלון על הHELP , בכלל היה אירוע פשוט אדיר !! כל קרב יותר מפתיע ומופרע מהשני ..כולל המקדימים(אחד האירועים המופרעים ביותר שהיו מבחינתי) מחכה לתמונות ...

היה מעולה

תודה לטל על האירוח, לפאר על החומוס, לאמיתי על הטרמפ, לאלון על הפרסים ולכל מי שהגיע על החברה. נתראה במפגש הבא

BT24

New member
כולם בערך. הייתה צעקה די גדולה כשהכתף יצאה מ

מהמקום.
אני ממש שמחתי בשביל פרנק מיר, הוא שיחק אותה לגמרי, אבל אחרי זה היכו בי ההשלכות ההרסניות שכנראה יהיו לנוגיירה - הוא כנראה יעדר להרבה זמן, אם בכלל יחזור מהפציעה הזאת...

fatut7

New member
הפרצופים נראו ככה-(וידאו:)

ברגע שזה קרא, רק אני צרחתי בגועל כי כבר ידעתי מה היה שם, בהילוכים החוזרים מצטרפים גם השאר...האקשן מתחיל בערך בדקה השלישית. לידי מצביע שבי MMA , משמאלי אפשר לשמוע את עמית NHB, שאמר לי בתחילת הערב "הבעיה עם מיר שאם הוא חוטף אגרוף אחד, נגמר הקרב..." תודה לטל על האירוי לפאר על החומוס המעולה, ולכל מי שבא, היה תענוג! הנה הסרטון.

danielmo1

New member
כ"כ מצער שלא יכלתי להגיע

אלון אתה נשמע כ"כ מאושר מהשבירה במרפק, פשוט מלבב!

fatut7

New member
מאושר מהתגובות של החברה שידעתי שיגיעו..

על נוגיירה חבל לי אבל תכלס זה רגע נדיר שייזכר לעד. וזה לא שהוא מת או משהו, לי ביד ימין יש שברים הרבה יותר גרועים לצערי...

udi102

New member
הוא בכלל שבר את הכתף ....

זה אחד המפרקים החשובים ביותר אחרי הברך והמרפק ולדעתי ניוגרה לא יחזור

LORSIN

New member
חחחחחחחחחח ענק, כל כך מצטער שלא הגעתי X2

הרגת אותי פדות חחחחחחחחח

למעלה