מה דעתך
אולי אם נגיב פה ונכתוב דברים כמו ביקורת על וואצ´מן אז לא ימחקו לך את ההודעה? "מדוע אני שונא את וואצ´מן" מאת יונתן: עלילה: טוב, נו. נוותר למורי´לה. דמויות: חבורה של מטומטמים. בחיי. אחד אחד. מה, הם לא קראו ספרים בגן? כל היום מכון כושר ולהתאפר מול המראה. חוץ מאיש העסקים ויידט(?) ורורשאך, הם פשוט מטומטמים(כבר אמרתי את זה?). ויידט: מרוויח כסף, מכניס מכות. כמו שצריך. רורשאך: מכניס מכות, מכניס מכות. כמו שצריך. השאר: מעצבנים(הבחורה ואמה), פחדנים(נייט אוול) ומגוחכים(הטיפוס הכחול). טקסטים: המון דיבורים. שלוש מאות ומשהו עמודים של דיבורים. בד"כ זו לא היתה בעיה, אבל הדמויות הנ"ל משתתפות בדו-שיח. אמנות: חטפתי התקף אפילפסיה מהצביעה המגעילה של הפנלים. לקח לי כמאתיים עמודים להתרגל
אנשים ירוקים, חליפות שב"כ סגולות, עיצוב פנים מזעזע ועוד הפתעות. הציורים טיפ טיפה מגוכחים. למשל בהתחלה נייט אוול מכין קפה או משהו כזה ומצוירות לידו מפיות. לעזעזל, כתוב על הקופסא "cleanex" (סלחו לי על איות לא מדויק). מה אתם יודעים? שני פאנלים אחרי זה הוא מציע לבחורה קלינקס. זה חובבני כמו להשתמש באותה מילה שוב ושוב בחיבור לבגרות. האינקינג משעמם: קווים אחידים, נקיים. הציורים לא "זורמים". בעסה. אין לי מילה אחרת. וכאן נמאס לי לכתוב ולכם כבר בטח נמאס לקרוא.