תודה רבה לכולכם...

תודה רבה לכולכם...../images/Emo43.gif

על החיבוקים והחיזוקים. אז...כמו שכתבתי אכן יש לילדה סוכרת . אכן, היא מתרגלת במהירות לא תיאמן : בודקת לבד סוכר (4 פעמים ביום ) לוקחת לבד את המזרק ומזריקה לעצמה (4 פעמים ביום) ומתכוננת להמשיך לחיות. לנו, ההורים זה ממש קשה. ההבדל הוא (למי שלא יודע...)שילדים לא חושבים על מחר ! הם חיים כדי שהיום יהיה להם טוב ולא מעניין אותם התוצאות. אנחנו ההורים חושבים לטווחים רחוקים ורחוקים מאד ולכן אנחנו מקבלים את המחלה הרבה יותר קשה מהילדה. בי"ח שנידר הוא בי"ח נהדר ומרפאת הסוכרת שם אכן אחת הטובות בארץ ואנחנו מקבלים יחס נהדר. הם (ואם לא הם אז מי ??) יודעים הכל ומסבירים הכל ונותנים את כל הציוד החיוני והלא-חיוני ואתה מרגיש שאתה נמצא בסביבה מאד תומכת (איך הם לא נשחקים ??) וכאילו כל ילד הוא החולה היחיד. טוב אז..אנחנו עכשיו חוזרים לביה"ח . הילדה אמנם לא מאושפזת אבל אנחנו צריכים במשך שבוע להגיע כל יום לכל היום לבי"ח ללמוד איך לחיות עם הדבר הזה... אז שוב...המון תודה לכם, ממש התרגשתי (עד דמעות תרתי משמע...)לראות את ההודעות שלכם... המון בריאות אמנון מרגלית

zimes

New member
איזה יופי, הילדה פשוט חזקה../images/Emo106.gif

תסתכלו על הענינים מהצד שלה, ותמשיכו לחיות כמעט כרגיל. מה עם שאר הילדים? איך הם מתיחסים?

כל הכבוד לבתך , לא סתם אומרים

שילדים מסתגלים במהירות מדהימה למצבים שונים, טובים או רעים. הרבה בריאות

כל הכבוד לביתך ../images/Emo106.gif היא מפגינה

המון בגרות ואומץ שאני חושבת שהרבה מבוגרים לא היו מפגינים... אני מתארת לעצמי שאתם שחושבים קדימה חוששים, מודאגים וקשה לכם בעיקר כי זו הבת שלכם. תהיו חזקים ובהצלחה רבה.
שירלי.

_גלית_

New member
המון חיבוקי חיזוק לנערה ה../images/Emo74.gif!!

איזה יופי לשמוע על ההתמודדות הנהדרת שלה! אני מתקשה לדמיין את תחושת חוסר האונים שאתם מרגישים בוודאי אל מול המחלה שלה... חיזקו ואימצו גם אתם ושמחו שיש היום טיפול למחלה הזאת וזה רק מתקדם כל הזמן!

רותי ע

New member
כל הכבוד לה ../images/Emo45.gif

אני תמיד טוענת שהילדים יודעים טוב מאיתנו להתמודד עם מצבים חדשים וקשים. לפעמים עדיף לחיות את ההווה, להתגבר על כל מכשול ברגע המתאים. מאחלת לה ולכולכם רק בריאות ואושר

דבורי

New member
כל הכבוד לילדה!

מנסיון מר של בת-דודה שלי: פתחו מהר שיטה שתעזור לה לזכור אם ומתי היא הזריקה. במשך הזמן, ההזרקה הופכת לטבע שני ואז קל יותר לשכוח. כדאי שתתרגל לסמן את ההזרקות איפשהו לעצמה, ושתהיה מאד קשוחה עם הסימון.

דיאנה1

New member
כל הכבוד לילדה וגם לכולכם על

ההתמודדות. נראה שבינתים היא זו שמחזקת את כולכם... ואני מאד שמחה לשמוע על היחס והתמיכה שקיבלתם בבית החולים. אני מקווה שאכן יעזרו לכם שם להתמודד בצורה הטובה ביותר וללמוד לחיות חיים רגילים לחלוטין עד כמה שניתן.

כל הכבוד לילדה

אני לא יגיד אמרתי לך אבל הנה הילדה שלך הוכיחה את זה לבדה. אנחנו חושבים על כל דבר הרבה זמן הם ישר מכניסים ללקסיקון שלהם וזהו..זה חלק מהיום יום שלהם. אני חושבת שהיא עוד תרשום התלהבות אצל החברים שלה עם הדבר החדש הזה... הצרה היא שאני חושבת מה יהיה בשבל יותר מאוחר שימאס לה מהמדידות ? גם זה יגיע ולכן שאתם בבית חולים תשאל איך להתמודד ביום שהיא תרגיש שזה "כבד" עליה. נכון שאני קצת סוטה מהנושא אבל נותנת לך חומר למחשבה. ובאמת כל הכבוד לכם על ההתמודדות !

odeia

New member
חיזקו ואימצו ומאחלת לכם שתצליחו

לזרום עם דרך ההתמודדות של הילדה במקום שהיא תלמד מכם שבעצם רע לה. טוב שהיא מצליחה לחיות את השוני בצורה כזו קלה, תלמדו ממנה. אם צריך חיזוקים נוספים, אשמח לשלוח לכם רייקי וממליצה לך להרשם בפורום רייקי בוואלה לקבלת רייקי וגם בתפוז. תהיו בריאים כולכם אורנה

anat30g

New member
כל הכבוד לבת ../images/Emo106.gif

זה מדהים איך הילדים גדלים כל כך מהר ומפגינים בגרות... המון כוח ובריאות

דניעל

New member
אמנון, זה בודאי לא קל

אתם בודאי מרגישים שהחיים שלכם התהפכו ברגע שנודע על הבעיה. אין לי הרבה מה לומר מעבר למה שכבר נכתב. למזלי לא יצא לי או לבן משפחה קרוב להתמודד עם סכרת. את הפורומים הישראלים ברשת, שעוסקים בנושא, בטח כבר מצאת (ואם לא - אתן לך קישורים, אם אתה מעוניין. נעזרתי בהם לא מזמן כשחיפשתי רשימת תרופות זמינות בארץ עבור בת-דודתי שעומדת לעלות ארצה.)

טוב

New member
הי אמנון

רק עכשיו קראתי את הודעתך הראשונה, ואני עצובה לשמוע על המחלה, אם כי נראה שאתם מתמודדים בנתיים בצורה יפה. אני מחזקת את ידיכם, ואת ידי ביתך(מה שמה?), ומקווה לאחלמה מהירה לה,ולכל החולים כמובן. כמובן שגם אריאל וגם נגה מצטרפים לאיחול, וכבר נאמר שאין תפילה חזקה ממלמולו של תנוק.

שתהיה לכם התמודדות קלה ומחזקת

כל הכבוד לילדתך על הגישה החיובית, הבגרות, האחראיות והעצמאות שהיא מגלה. אין ספק שאתם ההורים גידלתם בת לתפארת! הרבה בריאות לכולכם.

imale

New member
מתוקה, הבת שלך ../images/Emo9.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

ואני מצטרפת מכל הלב לאיחולים להתמודדות קלה כמה שאפשר, נראה שעם התמיכה מבית החולים ועם הגישה הנפלאה של בתך, אתם בדרך הנכונה.

ronnieyuval

New member
Wow... ../images/Emo24.gif

there is so much to learn from the little ones, huh? ... I am sending you all a huge hug and I´m sure everything will be fine. Your daughter already acts like it!

למעלה