תודה רבה לכולם, ובאשר למעצב...

weil35

New member
תודה רבה לכולם, ובאשר למעצב...

העניין הוא כזה. לקוחותי במקרה זה הם חברתי הטובה ביותר - שלא לומר ביתי - ובחל"ה, שיחיה. הם מעט שמרנים אך מצד שני, בעלי נטיות קלות לשבור את המסגרת, מה שמציב אותנו בפני קונפליקט מסויים. הכוונה שלי היתה to make a point באשר לאפשרות של עיצוב לא מסורתי עם מאפיינים קלאסיים מובהקים שישמרו על הגחלת. ניסינו לבדוק על הקהל הרחב ולשמחתי הדבר הצליח. שוב תודה לכוווווווווווולם וייל עופר.

אתי@

New member
אז אתה המעצב???

ההזמנות כבר מוכנות או שיש מקום לשינוי???

weil35

New member
אפשרי...

ניתן בשעות הקרובות, וגם אם לא, ביקורת זה דבר הכרחי, חשוב ומעניין תמיד!~

אתי@

New member
לא רציתי לומר קודם כי חשבתי שזה

מוכן ולא רציתי לבעס את הזוג... ההזמנה מקסימה, הפריע לי שהפנים שלה בצבע אפור - קצת עצוב מידי לטעמי וקצת רישמי מיד. עוד דבר שהייתי משנה, זה את הפונטים בחלק הפנימי - יותר מידי מזכיר לי הזמנה לתערוכה. אבל, עדיין ההזמנה מקסימה, גם אם ההערות שלי לא לעניין לטעמך... עכשיו לתכלס, אם גם אני רוצה הזמנה כזאת - מה עושים ולמי פונים???

weil35

New member
אתי, לשאלתך

הי, לגבי הרקע האפור - אינני יודע כיצד בדיוק את רואה את ההזמנה על גבי צג המחשב שלך, וייתכן שלא בצבע המדוייק. בכל מקרה, מדובר ב"אפור חם", בהיר מאד. בשפה פשוטה, אפור עם חום מרוכך בלבן שמתפשט באופן הדרגתי, כל זאת, בכדי לא ליצור תחושב שהפרח "מודבק" באופן סינטטי ע"ג המצע/פורמט. אני חושב שההזמנה מספיק מעודנת בכדי לספוג צבע שכזה, שהוא בעצם האלטרנטיבה ללבן שהיה נראה יותר מידי מנוכר, בוהק, צורמני ולא תואם את צידה השני של ההזמנה. אין כוונה לסנוור את עיני המתבונן אלא לאפשר מעבר קל מצידה החיצוני של ההזמנה לצידה הפנימי. לגבי הפונטים - אמת ויציב - זו היתה הכוונה. כל ההזמנה היא ברוח התקופה ועל כן נעשה שימוש בפונטים יותר עכשוויים - גם אופנה משחקת לעיתים תפקיד, במינונים משתנים. נוסף על כך, לימים, הזמנה זו תציין בפני הזוג נק´ ציון בהתפתחות העיצובית של אותן שנים ענוגות, צעירות ויפות, איך נראנו אנו ואיך העולם היה נראה אז, כמו גם תכניות הטלויזיה וכדו´. על כן, אני מוצא מקום לפונט כזה. לא זו בלבד, יש להזמנה מופע של מסיבה או תערוכה (ולרוב אין הבדל גדול בסגנונות העיצוב של אלו) ובהחלט היה נסיון להתנתק מהשמרנות הכבדה ולעשות משהו ברוח שנות ה-2000. הכיוון הוא מסיבות - זה אגב החל כבר בשנות ה- 90 וזו לא המצאה שלי, רק ניתוח של המצב הכללי. צר לי אם גזלתי זמן רב מזמנך. לגבי איך עושים גם לך או למי שזה לא יהיה - פשוט 6965444-03 עופר. תודה על הכל

אתי@

New member
הבנתי אותך ../images/Emo45.gif

אני לא מסתכלת על ההזמנה בצורה כ"כ עמוקה (זו בסה"כ הזמנה
), אבל יפה שאתה מתיחס לדברים שעומדים מאחור.

שירי71

New member
שאלה טכנית ואולי לא

השם של הבחורה לא אמור לבוא לפני השם של הבחור?!

weil35

New member
את יותר מצודקת...

הי, אז כמו שאמרת, הבחורה (חגית) מופיעה על צידה החיצוני של ההזמנה ראשונה, כיאה לבת ישראל כשרה
בפנים המצב שונה, משתי סיבות: ראשית, אימו של החתן, לצערנו, היא ז"ל, כך שע"מ לכבד את משפחת החתן הוא הוכנס ראשון. שנית, כדי שלא יריבו מי יותר חשוב, פעם הבת ראשונה ופעם הבן. פשוט כך, ועושה רושם שכולם מרוצים. תודה על פנייתך עופר

שירי71

New member
אתה בסדר!

אני אוהבת את זה שאתה שם לב לפרטים ועומד מאחוריהדברים והבחירות שאתה עושה. גם מוכשר וגם חכם. אז מה, אתה מעצב לפרנסתך? מה עוד מעצב?

weil35

New member
תודה, חומד

אם כן, בימים אלו אני נכנס מעט לעובי הקורה בעיצוב אלמנטים מסויימים בחתונה - הזמנה, חופה וכל מה שצריך מסביב - של חברתי הטובה ביותר, שלא לומר, אחותי, או שמא ביתי, כן כן, אכן קרובים אנחנו. חוצמזה, אני אדריכל, שמידי פעם שולח ידו בגרפיקה (או אולי יותר ממידי פעם), מצלם לעיתון הארץ, מעביר קורס עיצוב פרטי (מכינה קדם אקדמית - זה לא ממש עיצוב ברמות טרם נודעו, את יודעת...), בעברי למדתי גם עיצוב תעשייתי וזה נכנס פה ושם בעיצוב הפנים כ"שמרשים" לי הלקוחות. אבל מה לעשות, לא כל יום מחתנים "בת" וכמו שאת בודאי יודעת, זה גוזל זמן רב. בכל מקרה, תודה על הערותיך, הארותיך ותגובותיך, ושיהיה הכי טוב שאפשר לך ולבן זוגך, וגם לכולנו לא היתה מזיקה איזו ברכה או מעט נחת. יום טוב עופר

שירי71

New member
אני נהנית לעצב כך שאם תרצה עזרה

או יעוץ (למרות שנראה לי שהיעוץ יותר הגיוני שיהיה בכיוון ההפוך) אז חופשי. אצלי זה רחוק מלהיות המקצוע אבלזה כייף. אתה עובד במקצוע האדריכלות?

hagit1

New member
היי אני חגית מההזמנה

בקשר לשאלתך, עופר הוא אכן עוסק באדריכלות חוצמזה ידו בכל מה שקשור לעיצוב- ממש הכל. הבחור פשוט מוכשר נקודה. נכון שבחורה לא יכולה לבקש חבר יותר טוב מזה ??????? איזו הזמנה מקסימה הוא עיצב לי, נכון?

שירי71

New member
מאד מאד!

היי חגית! ההזמנה קיבלתה המון תשואות כאן למטה בדף! תשמרי לך על עופר - נראה שהוא שקיע את נשמתו בתכנון ועיצוב החתונה שלכם (וגם בך). שיהיה לכם במזל והמון פרחים תמיד.

hagit1

New member
הלו הלו מי שמרנים?

"בעלי נטיות קלות לשבור את המסגרת" אני אשבור לך את הראש- סתתתם בצחוק. תודה נשמה שלי על המילים המרגשות, ועל ההזמנה המקסימה. ויאלה להדפיס כבר

weil35

New member
משוש חיי

מה קרה? הטלפון שלי במשרד לא פנוי? מה זה המיילים האלו? הלו... 6965444-03

למעלה