תודה רבה לכולם.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
תודה רבה לכולם.

שמחתי מאוד להיות חלק מהפורום הזה, ולקחת חלק בניהולו. שמחתי להכיר את כולכם ואני בטוח שעם חלקכם אני אשמור על קשר. אני מרגיש שמיציתי את עצמי ושהגיע הזמן להמשיך הלאה ולפנות את הבמה למישהו שיכניס לפורום אנרגיות חדשות. אני בטוח שגם אחרי שאני שאני אפרוש, הפורום הזה עדיין ישאר הפורום הגדול המקצועי והמעניין ביותר ע"ג הרשת בנושא זוחלים(בשפה העיברית כמובן, כן?....). אין לי עניין מיוחד לפרט את הסיבות שגרמו לי לקבל את ההחלטה לפרוש מאחר ואני רוצה לעזוב עם טעם טוב בפה. אם מישהו צריך אותי-יש לו בעיה....
אם הוא צריך אותי דחוף-כנראה שיש לו בעיה גדולה....
אם אתם מתעקשים-זה המספר שלי: 326442067. אם אני לא עונה, זה בגלל שזה האייסיקיו שלי ולא הטלפון..... תעשו חיים ותטפלו בזוחלים שלכם כמו שצריך, ואם אתם יוצאים מידיי פעם לטבע תעשו מאמצים לא לפגוע שם בשום דבר..... אסף.

תודה לnaja, המנהל היוצא

אנו מודים לו על התקופה שהקדיש לניהול הפורום ופיתוחו. אנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך, ולכם משתתפי הפורום, המשך גלישה נעימה.

אסף חבל שאתה עוזב את פורום ../images/Emo43.gif

שמחתי להכיר אותך וקצת עצוב שאתה עוזב את הפורום. ובהצלחה בהמשך הדרך. מקווה שנשמור על קשר. רע ליבני

boa constrictor

New member
לאסף

תודה על כל המידע והעזרה שנתת לי מקווה בכל זאת שאולי תתחרט ותשאר תשאר תשאר.....תשאר

o r i 6 6 6

New member
שאלה

הכוונה שאתה רק לא תנהל יותר את הפורום או גם לא תכתוב בו יותר?

תודה רבה לnaja

צר לי שהחלטת לסיים את ניהול הפורום. מאוד נהנתי לנהל ביחד איתך ותרומתך לפורום הייתה אדירה,גם מבחינת הניהול וגם מבחינת התכנים. אני מקווה שתמשיך להיות פעיל בפורום ותתרום לנו מנסיונך, ואולי גם תחזור בעתיד לנהל את הפורום. מכיוון שאני לא חזק במילים (חיסרון למנהל פורום) אני אסיים עכשיו לפני שאני סתם אקשקש יותר מדי. בהצלחה בהמשך הדרך, ואל תשכח אותנו. יונתן

dreaming h

New member
תודה

בתקופתי הקצרה בפורום, שמחתי על נוכחותך, ואני מקווה, כמו שיונתן כתב, שתמשיך לתרום לפורום בדרך כזו או אחרת, בשבילך, ובשביל גולשי הפורום, שללא ספק תחסר להם. תודה, ובהצלחה הדר

BabaGee

New member
WTF ??

אמנם אנחנו לא מכירים או משהו אבל מאוד נהניתי ללמוד ממך דבר או שניים (או שיבעים) נכון שטעם טוב בפה זה סבבה אבל לפעמים נחמד לירוק לבאר ממנה שתית
לכלך חופשי - תוציא קיטור סתם סתם תהנה ותודה

gaichuk

New member
../images/Emo12.gif

מי? מה? מו? סססס? אתמול קראתי את המסר שלך אבל לא הספקתי להכנס לפורום. רגע אחד אני מוריד את היד מהדופק ואתם עושים בלאגנים? לאן אתה הולך?!? בכל מקרה שלא תבחר,שיהיה בהצלחה . תמשיך לבקר (תרתי משמע...
), ותהיה בקשר.

ממש חבל..

אומנם קצת מאוחר מידי להגיב אבל עדיין. חבל מאוד שאתה עוזב. לא משנה בגלל איזה סיבה. תודה רבה על ההשקעה הרבה שהשקעת בניהול הפורום ביחד עם יונתן! תמשיך לבקר!~

למעלה