תודה רבה לכל המברכים

yaely2

New member
מנהל
תודה רבה לכל המברכים ../images/Emo101.gif../images/Emo57.gif

שלום לכולם, הרעב העיר אותי, כרגיל. אופי נהניתי לקרוא את השיר שלך, עשר. את מברכיי ואת כולם אברך בבריאות טובה ו..מקסימה אני אפילו לא חושבת להוציא את הראש החוצה לא כל שכן לצאת מהבית. עד יום ראשון אני במנוחה מוחלטת. לגבי המחירים, מצאתי ש"מחסני מזון" זולים מאוד, יחסית לכל רשת אחרת. אוהבת באמת יעלי

ora11

New member
יעלי וכל החברים והחברות ../images/Emo24.gif

שבת שלום ומבורך חזרנו עכשיו מטיול 60 פלוס לנתב"ג 2000 ממש אמריקה איזה יופי ופאר של טרמינל 3 כבישים אחד מעל השני שמובילים אותנו לטרמינל גם רכבת מתוכננת מתל אביב וממודיעין ואולי פעם גם מירושלים. גינון יפה שתלו שם פרדסים צריך לראות באמת פרוייקט נפלא.

emmy5

New member
חברים יקרים ,בזמן שאני מסתובבת..

אני עושה את הקניות שלי בחצי קופה .. אתם חגגתם בז'מבו וסגרתם את השירשור .. שבת שלום לכם

pazi66

New member
עזבו את הקניות, זכרו את שנות ה-60

הקסומות והמיוחדות ב-61 התחתנתי - האירוע בחיי ב-65 נולד הילד הראשון האהבתי את הקצב, את השירים, את בוסם הפרדסים(עוד היו פרדסים אז), את ערב יום העצמאות כל שנה חגיגות אין סופיות אך איפה הם הימים של שנות ה-60

emmy5

New member
SHABATH SHALOMו../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

מותר לי לברך אותכם שנית? שבת שלום חברים שלי ..שבת שלום

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכולם גם../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gif

שבת שלום
כרגע היתה הצפירה המודיעה אצלנו על כניסת השבת, מין מנהג שכזה. קול חצוצרה מודיע שהשבת נכנסת. אני חושבת שהמתנה היפה ביותר שנתנה היהדות לעולם, זו השבת. אוהבת יעלי

pazi66

New member
להבדיל, בין קודש לחול-למי זה שייך ?

A Jamaican Rasta man and his wife are in court getting a divorce. The problem was who should get custody of the child.The wife jumped up and said, "Your Honor. I brought the child into this world with pain and labor. She should be in my custody." The judge turns to the husband and says, "What do you have to say in the matter?"The Jamaican man sat for a while contemplating...then slowly rose."Your Honor, if I put a dollar in a vending machine and a Pepsi comes out.! ..Whose Pepsi is it...the machine's or mine?"

מנורה

New member
שבת שלום וערב טוב לכולם../images/Emo140.gif

עד שמגיעים האורחים נכנסתי לראות מה שלומכם ומה אני רואה? יעלי חולה חמודה החלמה מהירה וגם לנכדה של מקסימה החלמה מחלה ממש לא נעימה אבל עדיף בגיל זה מאשר בגיל מאוחר. המשיכו לשיר לטייל ולהנות בכל מקום בו אתם נמצאים.

emmy5

New member
האורחים שלי הלכו עכשיו ,

אז לילה טוב גם לכם ...לקום בריאים

yaely2

New member
מנהל
עוד לא תמו "יסוריי" ../images/Emo156.gif../images/Emo24.gif

חברות וחברים שלי
אחרי שהאורחים שהתחשבו במצבי הלכו, נכנסתי למיטה מוקדם. התעוררתי לפני שלושת רבעי שעה כי "נצרכתי לנקביי". מאחר והרגשתי יובש בעיניים חיפשתי את טיפות העיניים על המדף. לא היו, חיפשתי בארון התרופות "יש" טיפה אחת בעין ימין והעין מתחילה לשרוף, אלוהים מה שמתי בעין? ראשית רצתי לברז והתחלתי לשים מים על המקום הבוער. לאחר שקצת נרגעתי, לקחתי כוס מלאה מים ואיתה הלכתי לטלפון וצלצלתי למגן דוד.
תוך שאני חושבת בלב "אמרת שלא תצאי עד יום ראשון, אה?" מעבר לקו עונה לי בחורה "מה שמת בעין", כבר קודם ראיתי את שם המתחזה AGIDPOR טיפות נגד פטריות. הבחורה מעבר לקו לא כל כך הכירה את התרופה ואמרה לי לשטוף את העין. נזכרתי, בשירותי בריאות כללית, יש יעוץ רפואי בטלפון. צלצלתי תוך כדי שאני כל הזמן טובלת את העין בכוס המים. הכל נרטב סביבי, הכרית, הסדין לא חשוב. "כן" משיבה לי האחות ואני מספרת, נתנה לי טלפון. "המרכז לזיהוי רעלים" איפה? בחיפה (כמעט נכנסתי לבקר את אמי, אבל היא הלכה לישון אחרי שהאורחים הלכו) . "זיהוי רעלים" עונה לי רופאה, ולאחר ההסבר שלי,חיפשה ומצאה את האגיספור ששמתי בעין אמרה שזה לא גורם לכוויה בעין, אך היא ממליצה להזרים מים זורמים לתוך העין ורק דרך הברז. קשה, אך עשיתי עד שנמאס לי ובאתי למחשב. כמו הרשל'ה, עכשיו כבר לא כואב לי כלום, רק העין. יעלי
נ.ב "אלוהים בקשה קטנה, השב לי את הראייה שנתת לי כשנולדתי. שלא אצטרך על כל פיפס לרוץ לחפש את המשקפים ברחוב החמישי" קוס'נם על הכל = תודה על הכל

emmy5

New member
לידי סנו המקורית ,תודה לך על אתר..

זה מקסים ...תודה לך ...

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifמנורה חיממת את ליבי../images/Emo50.gifלך

למעלה