עוד לא תמו "יסוריי" ../images/Emo156.gif../images/Emo24.gif
חברות וחברים שלי
אחרי שהאורחים שהתחשבו במצבי הלכו, נכנסתי למיטה מוקדם. התעוררתי לפני שלושת רבעי שעה כי "נצרכתי לנקביי". מאחר והרגשתי יובש בעיניים חיפשתי את טיפות העיניים על המדף. לא היו, חיפשתי בארון התרופות "יש" טיפה אחת בעין ימין והעין מתחילה לשרוף, אלוהים מה שמתי בעין? ראשית רצתי לברז והתחלתי לשים מים על המקום הבוער. לאחר שקצת נרגעתי, לקחתי כוס מלאה מים ואיתה הלכתי לטלפון וצלצלתי למגן דוד.
תוך שאני חושבת בלב "אמרת שלא תצאי עד יום ראשון, אה?" מעבר לקו עונה לי בחורה "מה שמת בעין", כבר קודם ראיתי את שם המתחזה AGIDPOR טיפות נגד פטריות. הבחורה מעבר לקו לא כל כך הכירה את התרופה ואמרה לי לשטוף את העין. נזכרתי, בשירותי בריאות כללית, יש יעוץ רפואי בטלפון. צלצלתי תוך כדי שאני כל הזמן טובלת את העין בכוס המים. הכל נרטב סביבי, הכרית, הסדין לא חשוב. "כן" משיבה לי האחות ואני מספרת, נתנה לי טלפון. "המרכז לזיהוי רעלים" איפה? בחיפה (כמעט נכנסתי לבקר את אמי, אבל היא הלכה לישון אחרי שהאורחים הלכו) . "זיהוי רעלים" עונה לי רופאה, ולאחר ההסבר שלי,חיפשה ומצאה את האגיספור ששמתי בעין אמרה שזה לא גורם לכוויה בעין, אך היא ממליצה להזרים מים זורמים לתוך העין ורק דרך הברז. קשה, אך עשיתי עד שנמאס לי ובאתי למחשב. כמו הרשל'ה, עכשיו כבר לא כואב לי כלום, רק העין. יעלי
נ.ב "אלוהים בקשה קטנה, השב לי את הראייה שנתת לי כשנולדתי. שלא אצטרך על כל פיפס לרוץ לחפש את המשקפים ברחוב החמישי" קוס'נם על הכל = תודה על הכל