|תודה. רבה לכל המברכים

חן123

New member
|תודה. רבה לכל המברכים

חזרנו היום עם אור המתוק המדהים והמקסים הבייתה הלידה הייתה איומה ונוראה (פרטים המשך), והסתיימה במצוקת עובר ובואקום בסוף השתחחרנו היום (זה היה בספק בגלל הפריחה ברגליים שרק החמירה אחרי הלידה וחשש לזיהום שלי, שהרופאה הסכימה לשחרר אותי רק אחרי שהבטחתי שלא לגרד... פרטים בהמשך) אור כאן, הןא אכן אור ממשי גדול ועצום ולא יאמן שהיצור המדהים הזה יצא לי מהגוף (נורא קשה לקשר בין בעיטות העובר לאור) אני יודעת שיצא מבולבל אבל בערך מיום שני לא ישנתי.... שוב המון תודה, מה שאני יכולה להגיד לכל ההריוניות זה שהאושר הוא באמת לא ישוער חן

ועוד לא איחלתי לך מזל טוב!

אז מזל טוב. שתהנו ממנו בבריאות ובאושר ושהאור הזה יביא לכם עוד הרבה אורות בעקבותיו... תרגישי טוב משי

../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חנצ´ו - שמחה לקרוא שאתם כבר בבית והכל מאחורייך (אז אין מה לדבר עכשיו על ההריון הבא, הא?
) שתרוו נחת מהאור החדש בביתכם, ואם יש לכ שאלה, קיטור או סתם רצון לשפוך את הלב - אנחנו כאן (הקמנו כאן את פורום המשנה: "ילדים אחרי הריון לאחר טיפולים" בהנהלת טילי והתאומים ובאישורה...את תראי שבית כמו שטילי הקימה, לא עוזבים כ"כ מהר...). נשיקות, שגיא, האור של סיגל וסיגל

חן123

New member
תודה, סיגל, שמחה להצטרף לפורום

"החדש" זה נורא נחמד בגלל מסגרת האנשים המוכרת. לא עוזבת את הבית בשום מחיר חן

גם אני עוד לא בירכתי. ../images/Emo65.gif

יומיים מטורפים עברו עלינו ולא נכנסתי בכלל לאינטרנט. אז קודם כל מזל טוב ענק. אני כל כך שמחה שהוא סוף סוף בחוץ ושהכל בסדר. מחכה בקוצר רוח לשמוע פרטים נוספיפ ולראות תמונות. קיבלת מתנה נהדרת. מקווה שתהני מכל שניה בגידולו של אור. הרבה שינה בלילות מיכל

איזה איחול אדיאלי, מיכל!

הרבה שינה בלילות... הלוואי על כולנו! ולגבייך מיכל-איפה את מסתובבת????? התקשרתי אלייך מספר פעמים השבוע. ברוב הפעמים לא היית זמינה ופעמיים לא ענית לי. רציתי להזמין אותך למחוזותנו. הבטחת לקפוץ!!! מחכים לכם משי

חן123

New member
תודה, מיכל, האמת היא

שבנתיים לפחות אור ילד נורא טוב ויחסית שקט בלילות... מקוים שימשיך כך אגב, אני ונמרוד כל הזמן נזכרים בעומר ויובל וחושבים כמה המון עבודה זה שניים (אחד גוזל את רוב הזמן משנינו) ומעריצים אותכם!

רומי 007

New member
חן המקסימה

מזל טוב מזל טוב מזל טוב! אני לא נכנסת לפורום כאן כמעט אף פעם אך עושה רושם שבפעמים המעטות שנכנסתי זה איכשהו קשור אלייך! שיהיה לך הרבה הרבה אושר ואור בבית. מציעה לך לישון הרבה ככל האפשר. מדאיג אותי שהפריחה שלך החמירה אחרי הלידה וכל הזמן מקנן אצלי חשד שלא אובחנת נכון, התסמינים דומים מאוד! תקראי שוב את המסרים הישנים פרטתי לך הכל שם. מקוה שאני טועה. בינתיים - חיבוקים ונשיקות, ממני

חן123

New member
תודה רומי, גם אני בחשדות לגבי

הדיאגנוזה שלי, מחר חוזרים לרופא עור (יש לי תור) ניראה מה יהי אגב, בנתיים האבחנה היא אלרגיה ואני מקבלת לורסטין שאמרו שאפשר להניק איתו מקווה לטוב חן

רומי^^

New member
חן יקרה - ../images/Emo24.gif

מזל טוב להולדת אור. לקחתי לי קצת פסק זמן מהפורומים אז לא ראיתי...איזו פאדיחה...
שתהנו, ותאהבו, ותלמדו ביחד אור את הוריו, ולהיפך
שיהיה לכם פשוט נ פ ל א
שוב, מלאן מזל-טובים.
רומי

1ענבל

New member
מזל טוב לאור , הוא מקסים...

מחכה לשמוע את סיפור הלידה...אולי לפני הלידה שלי. שיהיה לכם המון אור בבית.

מזל טוב חן ונמרוד מתוקים ../images/Emo25.gif

אולי אם אשב לידך עכשיו... זה גם יהיה מדבק. המון אושר ואהבה לכם ולאור.

למעלה