תודה רבה לכם כולכם

אורא

New member
תודה רבה לכם כולכם ../images/Emo24.gif

על העידוד האהבה והתמיכה אתם מעניקים לי.... אני מאוד עייפה היום, חזרנו רק ב 1 לפנות בוקר מהארוע ואז עוד התחלנו לריב וקמתי ב 5:30 כך שכמעט לא ישנתי... ולמישהי שרגילה לישון ב 21:00 ולקום ב 6:30 זה קצת קשה. אבל כמו שני ראה כרגע ויכול להיות שאני לא רואה נכון את הדברים.. אני חושבת שיש בעיות ביני לבינו תיקשורת, אמון, ביטחון, אולי גם אהבה. שמקצינות ומחריפות את הנושא של היחסים בין המשפחות אני והאחים שלו, הוא ואמא שלי.. כל הקונפליקטים והדברים הקטנים מקבלים מימד הרבה יותר חזק וגדול ממה שהם באמת... אור

בולי27

New member
אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

רק תדעי לך שהתקופה שלפני החתונה, היא אחת התקופות הלא נעימות (לפעמים מאוד קשות) בחיים... ולא רק בגלל הציפיות שזו אמורה להיות התקופה הכי יפה, ההרגשה הזו שאנחנו עומדים להתחייב לכל החיים פתאום מוציאה החוצה כל מיני דברים (שפעם היו קטנים) והיום כשאת יודעת שתאלצי לחיות איתם לנצח הם פתאום גודלים... כמובן שזה דו צדדי וכל הפחדים שלך (שרב הזמן יושבים בתת מודע אבל מקפיצים אותך בכל פיפס קטן ששלו) יושבים גם אצלו בראש (אולי פחדים קצת שונים) אבל זה קיים אצל כולם.

למעלה