תודה רבה למארגניי המשט

תודה רבה למארגניי המשט

תודה רבה לכם גוטמן בועז וכל השאר,גם לך חגית איך אפשר לשכוח אותך,עשיתם עבודה ניפלאה עד עכשיו אני מרגיש את הצילצולים של הרוח שהייתה 25+ קשר ויותר,הייתי עם מאך 5 גודל 10 אני שוקל 68 קילו בורד 128\35 זה פשוט מאוד היה מושלם,כזאת התאמה מושלמת כד כדיי כך שלא רציתי לצאת מהמים קפיצות מטורפות וגלישה בפייקי עם כל התוספות,אני שוב מודה למארגנים הייתם 10 ותעזבו אותכם משטויות ודעות של ח'ברה שרצו לגלוש ולא יכלו כי היה להם עפיפון גדול,אלה הם הח'ברה שנותנים חוות דעת מטומטמות ,היה מושלם ההנפה הייתה קלה והמשט היה פשוט מושלם,זהו מאחל לכם שנת גלישה בטוחה ומהנה עם רוחות עזות וציוד מושלם

hagitoz

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

היי שיפוצניק יקר, איך קוראים לך ובנוסף למה לא באת להגיד לי שלום?? אני אשמח לדעת מי מתמיד בפורום "קייטסרפינג אקסטרים" :) בכל אופן, תודה רבה גם לך על השתתפותך במשט, זה היה חשוב לכולנו, היה באמת כיף, ברור שיש עוד הרבה דברים לשפר אבל משנה לשנה נהייה יותר חזקים בארגון (אני כבר כתבתי רשמים לשנה הבאה). בהחלט היה יום עם רוח שהפתיעה אני חושבת את כולנו, אותי בכל אופן היא הפתיעה לטובה. עכשיו נותר להמתין למשט הבא, אני מאמינה שננסה לארגן משט נוסף הרבה לפני, תודה רבה שיפוצניק
חגית עוז

למעלה