תודה רבה לקאיה על הארוח הנפלא

קסנדרה*

New member
תודה רבה לקאיה על הארוח הנפלא../images/Emo140.gif

קאיה יקרה תודה רבה רבה ממני ואני מניחה שגם בשם כולם, אם כי אני מניחה שכל אחד ואחת יודו לך באופן אישי. היה טעים וחמים ונעים וערב נהדר. נפלא היה שוב להפגש ולפגוש בחדשים, נפלא היה שוב לראות חיוך ופנים המתחברות למלים הנכתבות בפורום ובערבי "הסדנא"
תודה קאיה ותודה לכל מי שטרח והכין עוגה טעימה, לזניה מצויינת, קנה בסופר וסחב - תודה לכולם בהרבה אהבה. עכשיו אני עייפה והולכת לישון
קסנדרה

aiziq

New member
../images/Emo142.gifמצטרף לברכות

היה ערב נפלא ואיכותי. תודה רבה על האירוח תודה לכל מי שהיה ונחשו מה... אפילו יצא לי שיר
(בפורום העינייני כמובן)

מצטרפת לתודות ולברכות../images/Emo140.gif

תודה רבה על הארוח הנפלא היה נהדר, מאוד נהנתי כמו כולנו אני מניחה שולחת לכולם
סנדרלין

היה נהדר!!!!

תודה קאיה על האירוח הנפלא והנעים. היה בהחלט מרגש ומהנה לפגוש את כולכם ולהחיף דמיון במציאות. עכשיו אני אפילו אוהבת אתכם יותר!! טוב, עכשיו חזרתי הביתה (בסוף לא ישנתי בכלל, רק קצת בנסיעה) אז הולכת לתפוס תנומה. פו

מצטרף לברכות הארוח האורחים ו../images/Emo108.gif

תודה לכולם למארחת(קאיה) ולחתול האמיץ היה ערב מעניין ונפלא נהנתי מאוד לפגוש את הפנים והנפשות מאחורי האותיות ושוב תודה לכולם

אגב היום קיבלתי את שיוויון המטלות

הקטע הוא לא שלי (כמו שחלק יודעים ) נשלח לי במייל ופורסם להנאתכם נכון, לכל אחד יש את הקצב שלו. אני למשל קצת איטי. ‏הבוקר אשתי סירקה את הגדולה ביד אחת, הכינה ארוחות בוקר ושני כריכים לבית הספר ביד השניה, עירבבה את החלב לתינוק (כנראה בעזרת הסנטר), ענתה לאיזה שאלה לגבי שיעורי בית, ‏והזכירה לבן הגדול לצחצח שיניים. ‏בינתיים אני הרתחתי מים לקפה. ‏אחר כך אשתי הכינה קפה עם המים שהרתחתי, אספה את השיער של הגדולה לקוקיה ביד אחת (‏איך בכלל היא מצליחה לעשות קוקיה ביד אחת?), שמה את החלב בקערת מים קרים כדי שיתקרר קצת, סידרה את הפרוסות בילקוטים והוסיפה בקבוקי מים (עם הכתף?). ‏בו בזמן אני הוצאתי את הקטן מהמיטה. ‏אשתי החליפה לו טיטול, שלחה את אחיו להחליף בגדים (הוא בוחר בגדים כמו אבא שלו), בדקה שכל מה שנדרש למערכת נמצא בשני הילקוטים, הפעילה את המדיח, העבירה את הבגדים ממכונת הכביסה למייבש, והכניסה בגדים למחזור נוסף של כביסה. ‏אני בזמן הזה הספקתי ללחוץ על כפתור ההפעלה של המייבש. ‏האמת היא שהתכוונתי ללחוץ גם על כפתור ההפעלה של המדיח, אבל בזמן שעשיתי את המסע בן שני הצעדים מהמייבש למדיח, ראיתי איך אשתי בתנופה אחת מכניסה מלח למדיח, סוגרת אותו ומפעילה אותו כשביד השניה היא מאכילה את התינוק מהבקבוק. ‏שאלתי הבוקר במשרד. מסתבר דווקא שלהרבה גברים יש נשים מהירות נורא. ‏מנחם אומר שהדבר הכי חשוב שהגבר צריך לדעת בבוקר זה לא להפריע (למשל לא לעמוד בדרך בין המייבש למדיח) כי זה פוגע בעבודת הצוות.

צינסקי

New member
נהדרים שכמותכם

מסוג הערבים היפים האלו, שמשאירים חיוך הרבה זמן. יש במפגש אתכם משהו מיוחד שממשיך הלאה ועושה הרבה מחשבות טובות. נהניתי כמובן לראות כל אחד ואחת - המוכרים והמוכרים פחות. קאיה - תודה רבה רבה לך, מתוקה שכמותך. צינסקי.

מר בד

New member
היה נהדר! תודה קאיה!

איזה חתול מדהים וחמוד! מסרי לו ד"ש בבקשה. למרות מצבי המקולקל האווירה לא הייתה קלוקלת והיה נהדר! מעניין מאד להדביק פרצוף לדימוי (וללא שימוש ב-"כ" בכלל). תודה לכולם. מר בד.

קאיה יקרה וגם כל השאר../images/Emo39.gif

קאיה, היה נהדר ונפלא. תודה על האירוח. נ.ב. יש לך באר משו-משו... נהניתי לפגוש את כולכם, ושוב, להבין, ש"העולם הוירטואלי" הוא סתם פיקציה - כי אין כזה דבר וירטואלי.

femme

New member
תודה לקאיה על האירוח הנפלא ../images/Emo140.gif

ותודה לכולם ביחד ולכל אחד לחוד. זה היה עבורי ערב נהדר, מעניין וחמים. נהניתי ושמחתי להכיר פנים מול פנים כותבים חדשים שטרחו והגיעו וזה ריגש אותי מאד. משום מה, הפעם התרגשתי אפילו יותר מהמפגש הקודם. יחד עם זאת הפתיחות בינינו רק הולכת וגדלה ותמיד נעים להכיר ולפגוש פנים ידידותיות ומחייכות אליך.

kaya11

New member
תודה לכולכם ../images/Emo9.gif

על שבאתם
הייתם אורחים נפלאים
נשארה לי לזניה טעימה לכל השבוע ובורקסים, את העוגה כבר חיסלתי ופתאום גיליתי ששכחתי בכלל להגיש את האזני המן
שלא לדבר על כמויות בקבוקי השתיה שנותרו... (משתלם לארח אורחים כמותכם
) תודה לכולכם על ערב נפלא!!!!!!!! טושטוש גם מוסר ד"ש מיוחד לאיש בעולם ולמר בד... אגוזי לעומתו מתנצל שהוא לא היה חברותי במיוחד (הוא חתול קטן ופחדן שמתחבא כל הזמן. רק בבוקר הוא נכנס אלי למיטה ונותן לי נשיקה רטובה...)

frustrated

New member
מקוה שנהנתם, ידידי...

מקוה שנהנתם לפגוש האחד את השני. מקוה שבעתיד אוכל להגיע, אך ת"א רחוקה מדי, חופשת הפורים כבר נגמרה ואני צריך להיות מוקדם בבית ספר...

magister

New member
כשאני רואה את כל התגובות

נהיה לי עצוב שלא יכולתי להגיע. מקווה שבפעם הבא זה יתאפשר.

black crow

New member
כמה שזה נשמע נפלא...../images/Emo13.gif

כל שאני יכולה לייחל הוא שהמפגשים הללו ירבו באנשים, ובתדירות. אני מקווה שבפעם הבאה אוכל לפנק אתכם בכמה בקבוקי יין מהקיבוץ (למרות שקצת קשה להגיע מהדרום הרחוק עד לתל אביב...
). נעים מאוד לשמוע כמה נהניתם, אני אשאר בינתיים עם התיאור הצבעוני שיש לי לכל אחד מכם. שחרחורת.

למעלה