תודה רבה לקובצת O-fun

תודה רבה לקובצת O-fun ../images/Emo51.gif

רכבתי הערב עם קבוצת O-fun ועוד הרבה רוכבים נוספים (רבים מקבוצת השאנטי) בפארק בריטניה
. הרכיבה התחילה בכפר מנחם, עברנו בפארק בריטניה, יער חרובית ועוד מקומות. סה"כ 38 ק"מ בכ-5 שעות...
הייתה אחלה רכיבה, מזג-אויר מצויין, ראות טובה
, והעיקר: חברה כיפית ונפלאה, שהעבירה ערב מקסים ביחד (ברכיבה)...
ובוסף הרכיבה - פתחנו שולחן בחניון של קק"ל בקרבה, וכל אחד הביא ממיטב המאכלים
של ביתו ועשינו לנו ארוחה טעימה מאוד, וכמובן גם מזינה... D-: שוב - תודה לאבינועם שהוביל את הטיול ולקבוצת O-fun ולכל שאר הרוכבים. ועכשיו הולכים לישון...

sdanpo

New member
נהוג גם לומר...../images/Emo12.gif

תודה למי שהזמין אותי ... ונתן לי לרכוב על אופניו המדהימות בעוד הוא התענה על פיסת שאריות הפגזים שצה"ליים המולחמים שלה אתה קורא ROCKHOPPER(האופניים של מר אורנשטיין) . וכל זאת כי טענת שה..... מרגיש רדום ...... (בטח שהוא רדום .... זה היה 2:00 בלילה....) בכל מקרה , אני רואה שאני צריך להעביר לך איזה קורב (מה זה בסיסי) בנימוסים..... חכה חכה.............. בוקר טוב דן פורת

sdanpo

New member
שנת יופי???../images/Emo2.gif

U talkin' to me????? גם אם אישן מעכשיו ועד שהיבשות עוד פעם יתחברו .... זה לא יעזור לי...
בהוקרה והערכה לשאנטי... ולחנות שאני לא אזכיר את שמה.... דן פורת

yasigal

New member
מנסה לסחוט מחמאות מה?

אם אתה רוצה שאעזור לך עם העברת מידע על הניווט ביום שבת אז בשמחה.. אני חושבת שזה יכול לקדם מאוד את ספורט הניווט הרכוב בארץ..

sdanpo

New member
אני????? ../images/Emo151.gif

מנסה לסחוט מחמאות??? מה פתאום??? יד ימין מספקת לי את כל המחמאות שבעולם ועוד כמה פיצ'רים מגניבים. בכל מקרה , לגבי העברת המידע על תחרות הניווט , אני מקווה שמצאת אותו בTAGLINES בפורום ניווט רכוב . תאריך אחרון בהחלט להודיע לי מי בא ומי לא זה מחר. אז אכן , אם את יודעת על אנשים שמעוניינים להצטרף , סבבה , אחלא , רק שיודיעו לי באמצעים הםפורטים במסמך או דרך המסרים. נ.ב. הפרט היחיד שהתשתנה מאז שהדפסתי את המסמך הוא הטלפון שלי , אך גם אותו ניתן לקבל ע"י המזכירה
שעונה במספר הישן. תודה רבה על הכל דן פורת

yasigal

New member
אחלה טיול של O-FUN יש מה ללמוד

מקבוצות אחרות.. אתמול הוזמנו 5 אנשים מהשאנטי לטיול עם O-FUN לטיול ליל ירח. התקבצנו כאמור בכפר מנחם לרכיבת לילה מדהימה. היה פשוט נהדר. כולל הכניסה למערת לוזית בלילה. קבוצה מקסימה. אנשים איכותיים אחד אחד. וטיול מדוגם. אבינועם הפליא בהסבריו על המקום בקולו הכריזמטי. כשהוא מדבר, אפילו כשזה בלחש כולם נכנסים לדום (בדיוק כמוני
). ובסוף..איזה יופי של התארגנות. כפי שירון סיפר, כל אחד הביא אוכל ביתי והיה פשוט כיף. חזרנו עייפים, שבעים ו..רעבים לעוד טיולים!

בוקר טוב לשאנטים המתעוררים ../images/Emo42.gif

אכן היה מדהים אתמול עם קבוצת O-FUN. הקבוצה מגובשת ומנוסה והקצב היה מהיר מאוד ומהנה. הלילה היה בהיר וקריר, השבילים זרחו להם בלבן, החפלה בסיום הטיול היתה הפתעה. אני נהנתי מאוד. תודה לחברי קובצת O-FUN על האירוח.

Eyal Hershtik

New member
אז בשונה מהמקובל .....

אני דווקא אתחיל מהסוף : אח איזו ארוחה !! איזה כיף !! לסיים רכיבת לילה
עם כאלו מאכלים - טעימים ,מושקעים פשוט כיף !
המון המון תודה לאבינועם ולחבר'ה על ארגון של טיול נפלא ועוד יותר תודה על אירוח נפלא ל"ציפורי לילה " כפי שהגדיר זאת אבינועם שפתאום צצים להם בלילות ירח המון תודה

XCrider

New member
יש כאלה שלא יכולים להתאפק לרוץ ../images/Emo8.gif

לספר לחברה, אפילו לא ב-5 בבוקר...(ראבאק ירון, אתה לא מת לישון אחרי הרכיבה???...
) ותודה שהזמנת אותי לרכיבה. יופי של חבורה ויופי של רכיבה. ותודה לאבינועם ושות'!

נו בטח - אתה לא מכיר את התחרות../images/Emo35.gif

התחרות של "מי יהיה הראשון שיפרסם הודעה בפורום ויתחיל שרשור?". ככל שהשרשור ארוך יותר, כך האדם שהתחיל אותו זוכה ביותר כבוד...
ככה נהוג בפורומים אחרים, ואני משתדל לזכות בתואר "הראשון"
גם בהודעות בפורום טיולי אופניים... וכן, אני חזרתי הרוג. כל הדרך התעפצתי
, זה היה ממש מסוכן
... אבל בסוף חזרנו בשלום...

למעלה