תודה רבה לשניכם (ועוד שאלה לכל חברי

toy s0ldier

New member
תודה רבה לשניכם (ועוד שאלה לכל חברי

יש לי עוד שאלה מופנית לכל חברי הפורום מישהו יודע מה עם מרחב? הרבה זמן לא שמעתי על קרבות שלו אשמח לתשובה..(לא מה שרציתי לשאול) מה שרציתי לשאול זה עכשיו אחרי שהתנסו בקרבות פריי פייט ויש לנו לוחמים טובים גם בחוץ לארץ שפותחים דלתות בגרפלינג(חיים גוזלי גרם לי לגאווה עצומה) ואיגרוף וכו' נראה לכם שיש לוחמים מהארץ עם איכויות להתחרות ב mma?? שאלה היפותית תענו איך שאתם חושבים

מרחב בחו"ל....

יצא עצמאי בגלל זה אתה לא שומע עליו. הוא לא שייך יותר ל CMA. ומנסה מזלו שם............... לגבי פריי פייט אני אשאיר את התשובות לאנשים שמתעסקים בזה יניב

toy s0ldier

New member
בקשר למרחב

אתה יודע אולי איפה אני יוכל למצוא עידכונים לגביו?

קבל...........

http://www.boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=061060 בעיקרון מתחרה מקצועני באגרוף צריך לעשות בשנה 4-5 קרבות..... אני מקווה שזה המגמה של מרחב אחרת הוא לא יתקדם הרבה... יניב

toy s0ldier

New member
שמע בן 21

15 נצחונות 10 מהם בנוק אאוט ורק הפסד אחד הייתי אומר שהוא בדרך הנכונה חח אני אישית מאוד גאה בו

ironmike

New member
האמת שאם תחפש אותו בגוגל.קום

תמצא ים של עידכונים, רק לפני שבוע היה במחנה אימונים עם מתאגרף גדול בשם דימיטרי סאליטה. כבוד גדול למרחב להיות שם איתו.

ironmike

New member
יניב,בינתיים הוא עשה כבר שני קרבות

ובכלל, מתאגרף מקצועי לא חייב לעשות 4-5 בשנה, תראה רקורדים של אלופי עולם, ובלל של אנשים בביזנס, לפעמים עושים רק שנייים בשנה. תבדוק בBOXREC, תראה מתי כמה קרבות עושה וויויאן האריס, או ארטורו גאטי בשנה..... תפסיק להקניטאפשר גם לאחל לו הצלחה,למרות שעזב את CMA.

לא הקנטיתי אותו...

בשביל הרקורד שלו הוא צריך לעשות4 לא פחות מ4-5 קרבות בשנה - הוא עדיין לא אלוף. ואני מאחל לו בהצלחה רבה!! אפילו שעזב את CMA הוא עשה שתי קרבות:- 1. שהוא היה עם CMA בניו יורק 2. שהוא נקם לבד במי שניצח את נמרוד יניב

אל תשכח ש...

הוא מדורג 259 בעולם... בשביל להתקדם בדירוג ולהגיע לקרבות המשמעותיים באמת או צריך לתת בראש למתחרים- והוא לא יצליח להתקדם עם 1-2 קרבות בשנה.... מה גם לא יתנו לו קרבות משמעותיים אם הוא יעשה בקצב כזה קרבות יניב

BROWN BOMBER

New member
בעניין האחד בשנה...

כדי שמתאגרף יעבוד בקצב של 2 קרבות בשנה הוא צריך לעמוד גבוה יחסית בדירוג העולמי. לפחות ב - 20 הראשונים. או בעל עבר גדול באיגרוף המקצועני. פשוט אי אפשר להתפרנס מהאיגרוף כשאתה מדורג במקום ה 259. צריך לעשות קרב בערך פעם ב 3, 4 חודשים. תלוי נגד מי יתחרה ועל איזה סכום.

זה בדיוק מה שאני אומר...../images/Emo45.gif

א. הוא לא יתקדם עם 1-2 קרבות בשנה בדירוג. ב. הוא לא יתפרנס מהם אלה שעושים 1-2 קרבות בשנה זה כבר אנשים שגם מקבלים על הקרבות שלהם סכומים נכבדים ביותר- והם לא ממש זקוקים ליותר קרבות- הם כבר אלופים יניב

BROWN BOMBER

New member
מתי לדעתך?

יהיה מוכן להתחרות מול יריבים עדיפים ממנו עם מאזן יותר מרשים ממה שהיה ליריביו עד עכשיו. זאת הדרך היחידה להצליח ולגדול כספורטאי. בלי להסתכן באמת אין אפשרות להתנסות ולדעת מה אתה שווה באמת.

אז זהו ש.......

אין לי שמץ מה הולך איתו עכשיו אבל מה שבטוח שהוא התקדם שם.... הבעיה היא שבמשקל שלו יש שם יםםםםםם במתחרים ויש הרבה מוכשרים, ורק אחד הופך להיות אלוף עולם- אז אין לדעת מה הסיכוי כי גם צריך הרבה מזל. יניב

למעלה