תודה רבה על התשובות הרבות

irena

New member
תודה רבה על התשובות הרבות

תודה לכולכם על התשובות הרבות בזמן קצר כ"כ, האמת היא שתכננו לעשות את זה באמצע אוקטובר. מקווה שזה לא מאוחר מדי בשביל כל הסידורים. תגידו, לא חם עם שימלת כלה בגני אירועים???? האיפור לא נוזל????
את השימלה הזמנתי אצל "rebecca" ברמת גן, שימלה מאוד חמודה, ואיפור ותסרוקת כנראה ב"בברלי" ליד שדה דב.

ababab

New member
ראשית מזל טוב

איפה את מתחתנת יש כבר תאריך? ברגע שיש תאריך ואולם אז הכל יותר קל. לא מאוחר מדי אני התחלתי באמצע יולי לתכנן חתונה לסוף ספטמבר והכל הסתדר. מצד שני צריך לתת גז, אני בחופש אז היה לי זמן להתארגן מה גם שאני לא מאלה משחפשים יותר מדי אם ראינו משהו שמצא חן בעינינו אז חתמנו ולא יותר מדי חיפשנו.עוד דבר עכשיו מתחילים כל החגים ולא עובדים הרבה מה שיכול ליצור בעיה. האיפור לא אמור לנזול אם הוא טוב. וחם...נראה לי שבכל מקרה מתים מחום כי משתוללים כל הערב.... בהצלחה.

*שיר

New member
האמת היא שאמצע אוקטובר נראה

לי טיפה לחוץ, היות ומדובר על עוד חודש ורובו חגים. כלומר, לא יהיו הרבה ימי עבודה וימים בהם תוכלו להפגש ולראות את אנשי המקצוע. אנחנו ארגנו את כל העניין ב-3 חודשים, אבל אלה היו 3 חודשים די עמוסים.
לדעתי, אם שניכם עובדים במשרה מלאה (ורוצים לשמור עליה
) הייתי ממליצה לדחות את זה בעוד חודש.

אתי@

New member
גם לפי דעתי לחוץ מידי ../images/Emo70.gif אנחנו

מתחתנים באמצע אוקטובר ומתכננים את החתונה כמעט שנה (
) וכשאני מסתכלת על החודש הקרוב אין לי מושג איך אני מספיקה את כל מה שיש לי לעשות ואיך אנחנו עומדים בלחץ... אז אני לא רוצה לחשוב איך מתכננים בחודש כ"כ קצר (חגים...) חתונה מההתחלה ועד הסוף...

יפעת22

New member
אתי, מתי את מתחתנת? אנחנו ב-

11/10. הלוואי והיתה לי שנה לארגן את כל הדברים...לנו יש רק חודשיים וחצי (מה לעשות- לימודים, עבודה...). יש לי הרגשה שככל שמתחילים לארגן מוקדם יותר, הדברים מתגלגלים טוב יותר. מה דעתך?

אתי@

New member
אנחנו ב- 10/10 ואכן מומלץ להתחיל

מספיק מוקדם, אבל בכל מקרה גם אם מתכננים שנתיים מראש - הלחץ של החודש האחרון עדיין קיים. לפי דעתי הכי טוב לתכנן את החתונה 4 - 5 חודשים מראש. לא פחות - כדי לא להיות בלחץ. לא יותר (כמונו) - כדי לא לחכות ולחכות לחתונה תקופה ארוכה...

יפעת22

New member
אתי, יש לך כבר סדר יום חתונה? מתי

האיפור/צלם... החופה שלנו בשעה 20:00 (בתקווה...)

אתי@

New member
לא ../images/Emo5.gif למען האמת עוד אין ספר

אבל קבלת הפנים ב- 19:30 (אנחנו נהיה שם) והחופה ב- 20:30 בדיוק

יפעת22

New member
מתי שיער? מתי איפור? מתי צילומים?

מתי חופה?....אני כרגע מול כל ההחלטות האלה לבדי.יש לך המלצות?

אתי@

New member
לגבי צילומים - לפי מה שהצלם שלכם

ממליץ (מי זה, דרך אגב?). שיער ואיפור לדעתי בשעות הצהרים. קבלת פנים 19:30. חופה 20:30.

יפעת22

New member
הצלם שלנו הוא אמיר קידר. אצלנו

קבלת הפנים בשעה 19:30 והחופה בשעה 20:00. לגבי מאפר ומעצב שיער, אצלי זה סיפור כאוב ועגום כי החתונה ליד ים המלח ואין שם מגוון מאפרים שמציעים את שרותיהם (או ליתר דיוק - אין אף אחד).

אתי@

New member
לא מצאת איזה מאפר בערד ../images/Emo35.gif

במקרה הכי גרוע - קחי מישהו שגם מאפר וגם מסרק ותזמיני לו חדר במלון לחמישי עד שישי...

יפעת22

New member
הדברים בתהליכים..מקווה שזה יסתדר

לטובה. דרך אגב, אני אהבתי את תסרוקת מספר 1...גם אני רוצה ללכת על משהו בסגנון.

אתי@

New member
תודה ../images/Emo68.gif נראה לי שזאת

תסרוקת שכל ספר יוכל לעשות לך. דרך אגב, מה עם המספרות במלונות שעל ים המלח - ביררת איתם
ותזכירי לי איפה החתונה בדיוק

יפעת22

New member
החתונה היא בלב המדבר ../images/Emo29.gif אני

ממושב בדרום ים המלח ובעלי לעתיד (שיחיה) מקיבוץ עין גדי (כיום שנינו סטודנטים בת"א), כך שבחרנו לנו קניון מקסים בלב המדבר ושם נתחתן. אנחנו מביאים לשם הכל- תאורה (להאיר את כל ההרים מסביב), שרותים, קיטרינג... יש מספרה אחת במלונות ים המלח ואני בקשר איתם. נראה מה יהיה . ואיפה החתונה שלכם?

אתי@

New member
בניגוד לפסטורליות המדהימה שלכם

אנחנו מתחתנים באנטי-תזה המוחלטת למדבר - באולמי "בלוודר" בראשל"צ. סחטיין על ההפקה (עכשיו אני נזכרת שסיפרת על זה)

יפעת22

New member
אתי, רק שיהיה לכולנו חתונה

מוצלחת, כמו שאנחנו חולמות עליה כל לילה (במיוחד בלילות האחרונים). אני יוצאת להפסקת צהריים, כך שרצף הדו-שיח (שמאד נהנתי ממנו
)יפסק זמנית... נפגש מאוחר יותר.ביי!

למעלה