תודה רבה על כל המחמאות

TheIllustrator

New member
תודה רבה על כל המחמאות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בלי קשר לניהול הפורום... תודה לכולכם(קשה לי למנות אתכם אחד, אחד, אבל אני קראתי את כל שכתבתם!!!) התמיכה והפידבק החיובי מאד משמחים ומחממים את הלב, ובאמת נותנים הרבה מוטיבציה להמשיך ולהביא עוד תמונות, עוד מידע ועוד תגובות. תודה לכולכם מכל הלב, וללא קשר, באמת שאני כמשתמש מאד נהנה מהתגובות של כולכם ואני סבור שיש לנו אחלה פורום, לא משנה מי המנהל - לא ככה?
ועוד דבר שאינו קשור לניהול... אני אמשיך לכתוב את "הידעת
" ואת "
ארכיטקט השבוע
" בכל מקרה... ואני מאד מקווה לשיתוף פעולה.
שוב תודה לכולכם!!!

oren*

New member
בכיף, כל הכבוד לך שגם בתור משתתף

רגיל (לא מנהל) תרמת והבאת גולשים לפורום הזה ועשית מעל ומעבר עבור כולנו. באמת לא משנה מי מנהל את הפורום, העיקר שיהיה מנהל שיתן רעיונות לדיונים ויכתוב כאן חדשות. והשבוע אני מקווה שיהיה ארכיטקט ישראלי

fireman

New member
אויי חלאס כבר

מה קורה אחים שלי..... אילוסטרטור אתה יודע שאני מת עליך....שאתה תותח בינלאומי בגורדי שחקים חלאס עם התודות
וואלק אני אוהב את הפורום הזה ואת האנשים בעיקר....עם כל הסדר יום הצפוף שלי מצאתי לעצמי כמה שעות לחתוך הביתה בכל יום בשביל להתעדכן במתרחש...ואכן מתרחש נעלמתי בשבוע הכי עסיסי לצערי.... אבל אנשים אני פה (במקום לחרבן, ואני מת לחרבן) ממשיך להגיב...מנסה להצחיק כמה שאפשר אבל אין לי זמן להרצאות לצערי ואני צריך גם להספיק להגיע לכיבוי לסגור כמה עניינים של גיוס מחוייבות אישית אז תהנו....ותזכרו אני חוזר

למעלה