תודה רבה רבה לכולכן ולכולכם אתמול על העידוד והפרגון

ברוך ה'

הזמנתי טכנאי והוא החליף חלק מהצינור (החלק שקרוב למזגן ) ועכשיו הכל בסדר...
אני קצת עמוסה בימים אלה אז אין לי הרבה זמן לכתוב...

123 תודה רבה על ההתעניינות

אז ככה:
אחרי יומיים שלא עשיתי כלום למען תיקון המזגן, החלטתי שהוא לא מקולקל יותר וזהו. פתחתי אותו ומאז הייתה פעם אחת נזילה קטנה, אבל מךבד זאת הוא עובד כסדרו.
נפלאו דרכי מזגנים.
מצד שני המחשב התקלקל ורק הערב תוקן, ולכן אני כותבת רק עכשיו. אבל תודה רבה, ומה שלומך את?.....

תודה רבה רבה לכולכן ולכולכם אתמול על העידוד והפרגון

והתמיכה אתמול.

שבעתיים נעים לראות שגם בלי תמר ונעמי אנשים לא נשארים כאן לבד ולא משאירים לבד.

באמת באמת מקסים.

אז שוב תודה, אתמול היה רע במיוחד, הצטברות של הרבה דברים, היום כבר יותר טוב.

שיהיה גם לכן/ם

הי אוראורית, שיהיה לך שבוע מבורך !

גם לי קרה אותו דבר עם המזגן, גם כן בשבת - בסלון אבל. ואצלנו הסלון הוא בהחלט living room, ומאוד קשה כשהוא ללא מיזוג...
וגם לי אין כסף לטכנאי. ומכיון שאני גאה בקומה הרביעית ומדובר בצינור של 7 מטר , אני לא יודעת איך להתעסק איתו לבד.
שמחה ביותר טוב לך, ומקווה שלאט לאט תצליחי להצמיח את השריון , או ה"עור" שיגן עליך מחיכוחים לא נעימים עם העולם. שלא כל דבר יגע ויבער בבשר החי ...
ושמחה בשבילך שהחלטת לחפש זוגיות... בהצלחה!
מ.ב. כמו שאת לא מרגישה בת 57 ייתכן שנשים נוספות בגיל הכרונולוגי הזה מרגישות מבפנים צעירות בהרבה. אז גם את אל תפסלי בנות זוג פוטנציאליות מעל גיל 50...

שחר יקרה, שמחה גם לקרוא בינתיים שהמזגן שלך שב לחיים

אני לא יודעת אם זה להצמיח עור, אולי זה פשוט להיות פחות שבירה מבפנים. ובעצם גם וגם או שאולי לא... לא יודעת. סליחה על הבלבול.
ו.. לא החלטתי לחפש זוגיות (האם כך כתבתי?...)

היה לי ניסיון אחד... ועוד קצת גישושים..... מגששת....
אני בטח לא פוסלת בנות זוג מעל 50, מה פתאום?... ממש לא. זה גם לא שאני דווקא מחפשת אישה צעירה. אני מחפשת אדם ש... זה יהיה זה. את יודעת, אני מניחה, למה אני מתכוונת.
מבינה שאת עסוקה מאוד בימים האלה. מקווה שהכול הולך טוב.

ושוב תודה רבה

אופירA

New member
מנהל
אוראוראור, את יכולה להמשיך לשתף בפורום

תעשי זאת כמה שאת רוצה וזקוקה.
האנשים נשארו לקרוא ולכתוב, הפורום נותר על כנו, וגם המנהל הקבוע יגיע יותר מהר, להשערתי, מאשר מה שאנחנו חושבים. בע"ה.
תשתפי, תשתתפי, תרגישי נוח גם בנסיבות שנוצרו.

תודה לכולןם וסליחה שרק עכשיו משיבה: גם המחשב התקלקל

ורק ממש לפני שעה יצא ממני הטכנאי מחשבים.

למעלה