נמלה אחת רוצה לחצות את הנהר ולא יכולה כי היא תטבע פתאום רואה פיל אומרת לו: אתה יכוןל בבקשה להעביר אותי את הנהר? הפיל אומר: בסדר תעלי על הגב מגיעים לצד השני הנמלה יורדת אומרת תודה הפיל אומר לה מה תודה? תתפשטי נמלה אחת רוצה לחצות את הנהר ולא יכולה כי היא תטבע פתאום רואה פיל אומרת לו: אתה יכוןל בבקשה להעביר אותי את הנהר? הפיל אומר: בסדר תעלי על הגב מגיעים לצד השני הנמלה יורדת אומרת תודה הפיל אומר אין בעד מה הנמלה אומרת עוד פעם תודה הפיל אומר אין בעד מה ואז הנמלה אומרת: אוף סבתא שלי והסיפורים שלה
פיל אחד מתרחץ בנהר פתאום מגיע ארנב עצבני. ארנב: "פיל ,צא מהמים!!" פיל: "מה אתה רוצה?" ארנב(עצבני): "צא החוצה לפני שאני קורע אותך!!!" פיל: "מה עובר עליך?" ארנב: "אם אתה לא יוצא עכשיו מהמים אני אני נכנס וקורע אותך לחתיכות!!!" פיל: "טוב בסדר" ויוצא מהמים. ארנב(מאוכזב...) " טוב, אני רואה שלא אתה גנבת לי את הבגד ים...."
אתה צריך להציג תנאים אופטימלים לגידול הצבים שזה אומר מקום מחומם בחורף ואפשרות לצאת לחצר להשתזף גם בחורף וגם בקיץ. ועוד כמה דברים אבל הדבר הכי הכי חשוב זה קשרים, קשרים כמו בהרבה מקומות אחרים הם דבר מאוד חשוב.