תודה רבה

מירב41

New member
תודה רבה

תודה רבה על התגובות ושנה טובה . היום החלפנו את הגבס השני ויש שיפור , תודה לאל ! היה ברית שגם כן עבר בשלום. רציתי לברר על הנעליים: דר' חמו אמר שניתן להזמין אותן מחו"ל , האם ניתן לקנות אותם פה בארץ או רק בחו"ל ? כמה הן עולות והאם מקבלים החזר?

כמובן, אנחנו מטופלים באיכילוב

וקונים את הנעליים בחנות האורטופדית בביה"ח. מעניין שהוא לא שלח אתכם אליהם. אנחנו מאד מרוצים מהיחס שלהם, אם כי איננו בטוחים שזו העסקה הזולה ביותר. אנחנו בקופ"ח לאומית והם אינם מוכנים לסבסד את הנעליים, אבל אני מודה שלא נלחמנו מספיק. אם מתעקשים אפשר, לדעתי, להשיג סבסוד כלשהו. שנה טובה ורק בשורות טובות. יפעת

שלום

ממש מוזר בעיניי שהרופא מפנה לקנות נעליים מחו"ל. מאיזו סיבה הוא אמר? בעבר לא היה ניתן להשיג נעליים ישרות בארץ. היום אפשר. צריך לעדכן רופאים בדברים כאלו, למרות ששוב זו פעם ראשונה שאני קוראת כאן שהפנו לקנות נעליים מחו"ל. אז חוץ ממה שפוף כתבה. את יכולה לפנות ל"בירו אורטופדיה". במיוחד ליוסי שעובד עם ד"ר בור. יש כאן בדף שרשור או שניים בנושא. אני ממש שמחה שיש כבר שיפור.
עידית

אינה ו

New member
מירב שלום,

גם אנחנו מטופלים באיכלוב אצל פרופ' ווינטרוב וד"ר חמו. ד"ר חמו המליץ לנו לקנות את סנדלי מיטשל מארה"ב מכיוון שהן נוחות יותר לשימוש ולדעתו יש פחות מקום לטעויות מבחינת המיקום של הרגל בנעל. הק"פ של תום הייה מאוד קשה ולכן לנעילה נכונה של הנעליים יש חשיבות עליונה מבחינתו. קנינו את הסנדלים (קצת יקר- 420$) ואנחנו מאוד מרוצים. תום התרגל אליהן מאוד מהר ואני מצליחה לנעול לו אותן בעצמי בלי שום בעיה. בעיקרון אפשר לקנות את הדניס בראון בחנות האורטופדית באיכלוב ד"ר חמו יפנה אותכם לשם. בהצלחה.

batelav

New member
לא חבל על הכסף????

הנעליים שאני רוכשת אצל יוסי פורת בחיפה עושות את אותה העבודה!!!, והם טובות בדיוק כמו הנעליים האחרות. חבל שהרופא שלכם מפנה אותם לנעליים הכי יקרות.

למעלה