תודה רבה

תודה רבה

לכל חברותי לפורום נילי ,אריאלה ,חני ,טובה ,וענת ( יש לי בת ענת מקסימה ) אתן לא מתארות לכן עד כמה הפורום הזה מעודד כשאני קוראת את הכתבות שלכן , אני רגועה ופשוט מחייכת וזה עושה טוב לנשמה. כמו שכתבתי אתמול ,בעלי אושפז בבוקר עשו לו צילום בטן, בדיקת דם, שתן ,CT הכל תקין .ובכל זאת סובל מכאבי ראש חזקים , רעד בכל הגוף והרבה הקאות ובכל זאת לא מוצאים כלום . בצהריים חזרנו הביתה וממשיכים בשגרה. אחר הצהריים הייתי בעזר מציון והבאתי הליכון לבעלי כי ההליכה מאוד קשה לו . אני רק מקוה שהוא לא יתנגד ללכת עם ההליכון..פתאום הטלפון מצלצל הבן שלי הצעיר מודיע לי בהתרגשות שהבן שלו בן השנה כרגע עומד בפעם הראשונה . לפחות יש נחת מהנכדים.אני מחבקת את כולכן באהבה ומאחלת לכן לילה טוב. אביבה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביב'לה יקירתי

אני לא מאמינה שכבר שחררו את בעלך הביתה בלי שהצליחו לברר מה סיבת הרעד וההקאות שלו. תודה לאל שכל הבדיקות שלו היו תקינות. מצד אחד זה טוב, כי בבית חולים אפשר רק להידבק בכל מיני חיידקים אלימים ושאר מרעין בישין, מצד שני, חייבים לברר מה הסיבה להתדרדרות המהירה במצבו. בכל אופן, אני מקווה שהוא יתאושש בבית במהרה. תראי מה זה מחזור החיים. בעלך זקוק כבר להליכון והנה הנכד שלו בן שנה עומד בפעם הראשונה, זה כאילו סגירת מעגל. כמו שאצלנו במשפחה, כמעט תמיד כשמישהו מהזקנים נפטר בשיבה טובה, אז תמיד במקביל נולד איזה נכד חדש... ככה זה, זו דרכו של עולם... צריך לדעת ללכת עם ההליכון, תראי שהגובה יתאים לו, אפשר לכוון אותו, ושהוא יידע להפעיל אותו. אני מקווה שהסבירו לך בעזר מציון... נהנינו מאוד היום מאוד במפגש שלנו הדו-שבועי. כל הכבוד לך שהגעת בזמן ובילית איתנו קצת... שולחת לך חיבוק אמיץ וחם ומאחלת לך הרבה כוחות נפש להתמודדות הלא קלה שמחכה לכם...

../images/Emo24.gifאביבה ב"ה שכל הבדיקות תקינות

מאחלת שאישך יחזור מהר הביתה. אין כמו הנכדים, כשרואים אותם או שומעים עליהם זה עושה לסבתות ולסבים טוב ושמחה בלב.בשורות טובות

למעלה