תודה ריקי על הנכדים

ברני

New member
תודה ריקי על הנכדים

זה שקוף שאת תדעי מי אני אבל זה די נחמד להיות קצת אנונימית לשם שינוי. ד"א פשוט לא הצלחתי להכנס עם שמי הקודם, כמו דליה. אז מה את אומרת - יהיו לי נכדים? זה מאד מרגש לחשוב על זה. מקווה שיש עוד חולים שיש להם תוצאות טובות ופנטזיות. להתראות.

ציפלה

New member
לברני מדליה אור

ברני זה ממש לא פר, גם אני רוצה לשמוח אם יהיו לך נכדים. אינני מצליחה לזהות אותך אבל אני משום מה מרגישה שאנו מכירות! מה דעתך לספר קצת על השמחה של אמא שגידלה חולה או חולת CF ועומדת לזכות גם באושר הזה של נכדים. האם שמחה זו מוחלטת או מעורבת ברגשות נוספים? דליה

הי דליה

להסיר כל ספק, את התשובה לברני לגבי האנונימיות כתבתי לפני שראיתי שבקשת לדעת מי היא.

לברני היקרה באמת- ובסוף גם לאחרים

ראשית חשוב לי להדגיש שאני אשמור על האנונימיות שלך עד לידת הנכדים. אני מסכימה אתך שכיף לפעמים להיות אנונימית - זו הפנטזיה שלי,.. אבל אין לי אומץ לערוך שינוי כדי לא להסתבך עם חוסר הצלחה לחזור לשם האמיתי. אולי תנצלי את את האנונימיות החלקית ותשאלי שאלה מעניינת בפורום? אגב, אולי זו הזדמנות לשתף בהירהורים שלי על ההשתתפות המועטה בפורום- או שהחיים כל כך בבאסה שאין כוח אפילו לשתף בפורום או (ואני מקווה שזו האמת האמיתית) שה-CF הוא בכל זאת לא מרכז החיים...מה דעתכם?!

למעלה