תודה, שלום ולהתראות

תודה, שלום ולהתראות ../images/Emo140.gif

לאחר תקופה בה ניהלתי את המעגל הנפלא אני פורשת הגיע הזמן לאמר שלום, תודה ולהתראות מאחלת לכולן הצלחה בהמשך הדרך ומי ייתן והיא תהא מוארת ומאושרת במיוחד אוהבת, אסנת

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים מקרב לב להילה בסגול על ניהולו המסור והאיכפתי של הפורום לאורך תקופה ארוכה, ומאחלים לה בהצלחה רבה בהמשך דרכה בתפוז.
גולשים הרואים עצמם מתאימים לניהול הפורום והינם מעל לגיל 16 מוזמנים למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות יינתנו בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. בהצלחה!

אוסנת,בהצלחה בהמשך הדרך../images/Emo24.gif

במקרה, ואין מקרה, נכנסתי ...לאחר שלא הייתי כאן הרבה, מסיבות אישיות. אז אולי, בכדי לומר לך שלום, ומקווה להתראות- אם אתם באים לנופש בגליל.... תהיי בקשר, דרך תיבת המסרים. באהבה אריאלה

הלתי

New member
גם מקרה ושלא במקרה...

עשיתי איתך את הקורס מנחות מעגלים... הגעתי בדיוק בזמן להגיד לך בהצלחה! ואני בטוחה שעשית עבודה נפלאה ומסורה למרות שהיתי עדה רק לדיון אחד ספציפי לגבי מעשיי בקורס מנחות המעגלים...
הילה שריר

לקח לי דקה או שתיים לקלוט ו.... ../images/Emo6.gif

נשיקות יקירתי, מה שלומך? תהיי בקשר!! אני אשמח לכך :)

מממאיה35

New member
באסה ../images/Emo4.gif

בכל מקרה תודה על המקום.. מודעת לזה שלא היה קל, לפעמים הציפיות עלו על מה שהתרחש בפועל, ואולי זו הסיבה.. ואולי לא.. בכל מקרה, שמחתי להכיר אותך, ותודה על מה שהענקת! ואולי עוד פעם נפגש

einatgross1

New member
תודה על הניהול המסור../images/Emo24.gif

ועל כך שהפכת את הפורום לנעים כל כך,

למעלה