תודה תודה ושוב... תודה

• פותח הנושא bebo
  • פורסם בתאריך

bebo

New member
תודה תודה ושוב... תודה../images/Emo124.gif

לכל המברכים, המקבלים והתומכים. וסיאמית, אני חותמת לעיונך בכל שלושת המקומות, גם במלא וגם בראשי תיבות.
חתולתי חובבת המקלדות מוסיפה את טביעות כפותיה המתוקות (באמת!!) חזרתי מהברכה, הראש מתפוצץ לי (כרגיל) לא יודעת אם מהטרפוץ או ממה. הנוירולוגים אומרים שאין כל קשר, אבל הראש עדיין דופק
. חוץ ממשככי כאבים שמהם אני ניזונה יום יום יש למישהו איזה רעיון?? somebody?

RomiVais

New member
בבו יקרה... ../images/Emo24.gif

אהבתי את עניין החתימות
איזה משכך כאבים את לוקחת?? לאמא שלי <טפו טפו טפו!!> אין כאבי ראש לעיתים קרובות.. אבל כשיש לה, מלבד אקמול... היא שמה כרית קרח עטופה במגבת על הראש.. זה עוזר לה... תרגישי טוב!!! וליל מנוחה...

anat11

New member
סליחה על הבנליות אעפס,

אבל את שותה מספיק? לא ידוע לי על כאבי ראש כסימפטום בפני עצמו של טרפצת.

אורית...2

New member
שאלתי את הניאורולוג שלי ..../images/Emo35.gif

כ"מכורה" לשעבר לאקמול בגלל כאבי ראש , שאלתי את הניאורולוג מה זה ממה זה ??? הוא ביקש ממני לעמוד, אחר כך בישיבה סובב לי את הראש לצדדים ,ופסק חד משמעי " עם גב כמו שלך ועם העמידה שלך ...את שואלת למה הראש כואב לך ?" נתן לי מיד הפניה לפיזיוטרפיה, שלא עזרה ! אבל מה שכן מאוד עזר זאת ההתעמלות של פלדנקרייז שאני עושה לטרפצת ולכאבי ראש ...שהיו !!! היום כמעט ואני לא יודעת מה זה כאב ראש ... אבל כשתהיה בביקורת אצל הניאורולוג שלך, תישאלי אותו (הם מטפלים גם בכאבי ראש
זה בכל אופן היה אצלי ,אבל הכי טוב לשאול... (אה, ואני שותה המון מים....)

Dalia M

New member
../images/Emo39.gifבבו (מה זה?) יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

ברוכה הבאה בצל ביתנו הנעים והתומך . הסיבה שרובנו בפורום נשים פשוטה מאוד, ולא נעוצה דווקא שנשים מדברות על עצמן ובעיותיהן יותר מגברים, היא בכך שהרוב המכריע של חולי הטרשת הן נשיםת והגברים החולים במחלה הם מיעוט (לא מיעוט מבוטל, אך מספרם קטן יותר ממספרן של הנשים - נדמה לי 1/4 ו- 3/4 . ברוכה הבאה, בבו יקרה, איחולי שכאבי הראש שלך יחלפו מהר ד ל י ה

bali

New member
מנהל
יש לי נוירולוג מקסים שניסה ללמד

אותי לעשות הרפייה. הכוונה היא לדמיון מודרך שבו הוא מדבר אליי ומבקש ממני לדמיין איך כל השרירים שלי נרפים אחד אחד ואחר כך לדמיין מקום שנעים לי, ומה אני עושה שם, ואיזה דברים אני רואה וכ"ו ואז להתעורר לאט לאט. זה לא יאומן כמה שזה עוזר להרגיש טוב. התאמנתי בבית קצת, ועכשיו אני לא צריכה את ההדרכה שלו. אני שוכבת על הגב, שומעת מוסיקה נעימה ברקע ומדמיינת לעצמי מקום נעים... כשאני קמה, שום דבר לא יכול לכאוב לי או להיות רע. אני ממליצה לך לברר איפה את יכולה לקבל טיפול כזה. במרפאה הנוירולוגית בהדסה, הרופא היחיד שעוסק בהרפיות הוא הרוא שלי, ד"ר יעקב עזרא. אני ממליצה לך לברר אם את יכולה לבוא אליו בשביל ההרפיות. בהצלחה- ענבל.

RomiVais

New member
נשמע ממש נהדר.........

שווה לנסות.. !! ליל מנוחה וחלומות פז........

אבישג20

New member
ת´אמת , אני ממליצה.....

ללכת לעשות יוגה ......לא תאמינו מה זה עושה לנפש.....

סיאמית

New member
מצויין! ועכשיו...

רק נותר לנו להעביר את ההסכם בבית משפט מחוזי והכל מסודר
בבו יקרה! אני מצטרפת לענתוש ושואלת: את שותה מספיק? וגם אורית העלתה נקודה חשובה: יציבה? עמוד שדרה? נא לבדוק!!!!

למעלה