תודה תודה לכל מי שהגיעה למפגש

שרון123

New member
תודה תודה לכל מי שהגיעה למפגש../images/Emo25.gif

כל כך נהניתי להכיר את הפנים שמאחורי הניקים, ולשוחח שיחה ישירה ואינטימית יותר. היה מרגש כל כך לראות את התמונות, ודליה, כל כך התרגשתי מהדיסק
שמעתי אותו כל הדרך, ולא הפסקתי לבכות. תודה לך על שנתת לי אותו. מתנצלת מהראשונות שהגיעו, שאיחרתי טיפה. התקשרו היום שגיא נפל בביה"ס, ועד הרגע האחרון רצנו למרפאה, ובדקנו שהכל בסדר, ובכלל לא הייתי בטוחה שזה בסדר להשאיר אותו עם בייביסיטר. אח"כ חיכיתי לבייביסיטר עם גיא בבית, והיא הביאה את שקד מהצהרונית(היא היתה אמורה להביא את שניהם, כך שלא הייתי אמורה בכלל לחכות לה, תיכננתי לצאת מוקדם יותר, ובסוף הייתי צריכה לחכות לה עם גיא). מקווה שבכך פתחנו מסורת ארוכה של מפגשים...

natalieov

New member
תודה לך על הארגון!

היה מקסים... אני כ"כ שמחה שהחלטתי להגיע בסופו של דבר... יצאתי מחוזקת מאוד והתאהבתי בכולכן... תודה!

eaz1514

New member
נטלי את כל כך חמודה, אני בטוחה שיש לך

המון כוחות, את רק צריכה לגלות אותם. תמשיכי לכתוב, אנחנו כאן. יום טוב מתוקה
אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
חבל לי על כל מי שנעדר מהמפגש המיוחד

לכל הנוכחים במפגש, לא להאמין שנוצרת כזו כימיה בין אנשים שנפגשים פעם ראשונה. עד כדי כך שנדמה לחלקנו שאנחנו כבר מכירות ולא זוכרות מאיפה. היה ממש מרגש לראות את הפנים מאחורי הכינויים/שמות. יכולנו לשבת עד הבוקר ועוד היה על מה לדבר. תודה לך שרון על הרעיון, ועל ההאזנה לשירים. אני אומנם כותבת לאודליה, אבל אני מנסה לבטא את הרגשות של כולנו, כאן ,ובכל מקום שיש אמהות כמונו. ואם התרגשת, כנראה שהצלחתי, אז שוב....תודה.

eaz1514

New member
דליה, ../images/Emo51.gif על הדיסק ../images/Emo79.gif

שנעתי בפעם השניה בדרך לעבודה, המילים, הלחנים הכל כך מתאימים ומיוחדים, השיר האחרון " אני רוצה לדבר אליך ולא עליך ", מאוד נגעו לליבי.
אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
לשרון ../images/Emo140.gif על היוזמה והארגון

וממש לא נורא שאחרת. היה לי מאוד חשוב לפגוש את הנשים מאחורי המילים, וכמו שדליה כתבה נוצרה כימיה והכל בנועם בהקשבה וכמעט ללא דמעה. חבל על אלה שהחמיצו, אני יצאתי בהרגשה מאוד טובה וציפיה להמשך. יום קל לכולנו. אילנה, אמא של רונן

גל213

New member
שרון

תודה,למרות שלא שאלתי שאלה,כי רוב ההורים השכולים נמצאים באותו מצב ושאלו את השאלות שרציתי תשובות,קראתי את הכל ואני מקווה שיעזור לי בהתמודדות. הכל טרי אצלי,רק עוד חודש יהיה שנה,וקשה עם ההורים של החברים של מור שהתרחקתי מהם. מה שמחזיק אותי זה המשפחה,בעלי ובני הקטן. גלית

יפית מן

New member
תודה,תודה ושוב פעם תודה,\בוקר צח,ליום מוצלח .

נהניתי מאוד להיות בחברתכם וכמו שכתבו קודמי היתה הרגשה כאילו אנחנו מכירות אחת את השניה מימים ימימה ממש מענג .. וכל כך יפה כתבו..אילנה ודליה משקף את מה שגם אני הרגשתי כאילו שאנחנו מכירות מימים ימימה התחברנו אחת לשניה ואני חזרתי כל כך רגועה..עם טעם של עוד..ולשרון ולאילנה על התכנון והביצוע..שהיה מאוד מוצלח ואילנה הגדירה את זה כל כך יפה שאם מי מהחולפים לא היה בכלל מרגיש באיזה נסיבות נפגשנוץץ ואחרונה חביבה נטלי את מתוקה שכמוך איזה חיננית ומקסימה ותתחילי לחשוב כמה שאת אהובה ומושכת תשומת לב ..כך שתתחילי לחשוב חיובי על החיים כי הם קצרים והמלאכה מרובה ...את גדולה מהחיים ושוב תודה לכולכם על ערב מהנה ועיניני וחיובי..ממנהי יפית אוהבתותכם כולם כאחד..סבתא של מאור ילד של אור

koval10

New member
תודה רבה לכולכן

ובטח תודה מיוחדת לשרון על כך שהכל היה מאורגן יפה מאד. מאד נהנתי להכיר את הנשים הכותבות בפורום, האווירה הייתה טובה וחיובית. מקווה שנתחיל להפגש עוד! היה ממש כיף!

רק עכשיו התפניתי, מקוה שעוד תראו

את התגובה שלי לפני שההודעה תעלם לה לדף הבא. לא יכולה לשקר, המפגש איתכן לא היה לי קל. כל אותו הבוקר עבר עלי בהתלבטויות אם להגיע או לא. איך שהגעתי וראיתי אתכן ישר כל מה שרציתי זה לבכות, אבל עצרתי בעצמי כי הרי לא נפגשנו לשם כך. ועם הדקות שעברו התחלתי להרגיש יותר ויותר נוח ופחות לחוצה ולבסוף יצאתי עם תחושת חיבור חזקה ביותר. כי הרי מי יבין אותי טוב יותר מאימהות כמוכן (וסליחה מהאבות שנמצאים כאן, לא משהו אישי, פשוט רק האמהות הגיעו למפגש...). ועכשיו כמובן אחרי שהתראינו ונפגשנו ויש פנים מאחורי כל כינוי, היחסים מבחינתי הפכו להרבה יותר אישיים וחשובים. והקשר הוא חזק. אז תודה לכולכן שהגעתן, תודה לדליה על הדיסק היפיפה, ששמעתי בדרך מתחנת הרכבת הביתה ומאז כל בוקר בדרך לעבודה הוא מתנגן לי ברכב (הספקתי 3 פעמים לפני שנדב חלה). תודה על התמונות שהבאתן, תודה על החברות שלכן, תודה על התמיכה.

eaz1514

New member
דנה יקרה, כולנו יצאנו מחוזקות

אני הופתעתי מהאיפוק, הנכונות לשתף, עוצמת הרגשות ומעל הכל החיבור המיידי שנוצר למרות פערי הגיל והרקע. אני כבר מחכה למפגש הבא ........ אילנה, אמא של רונן

למעלה