תודה תודה על הברכות והתפילות

אסתרס

New member
תודה תודה על הברכות והתפילות../images/Emo189.gif

הכל הלך היום כל-כך טוב שזה מפחיד( פולניה , פולניה) כשקיבלתי את התשובה , שאין לי בלוטות נגועות , קבלתי כזה זרם של אדרנלין לגוף, וממש עפתי באויר והכל החל לזרום בחיוביות ובחיוניות והספקתי המון. כי לידיעתכם היה חשש יותר מסביר שהמחלה חזרה, והדאיג אותי איך אקבל כימו ושלמה מדורדר כל כך. אבל אני הרגשתי שאני בריאה והיו לי ויכוחים עם הרופא המדהים שלי ( שהיציל אותי לפני 4 שנים) שכבר אמר לי להתכונן להשתלת מח עצם. טוב לא אלאה אתכם בפרטים, העיקר שעכשו יש הוכחה בכתב, שהיום אני בריאה ! קשה לי לקרוא שענת סובלת מפצעים בבית השחי, ומה זה שאמרה שהיא עצרה את הבדיקות לגילוי סרטן ? ! מה את השתגעת? את לא הולכת לבדיקות ? חשוב מאוד שדוקא אנחנו המטפלים נלך לטיפול, כי אם יקרה לנו משהו, מי יטפל באהובנו ? !

ענתי44

New member
מבטיחה לך אסתר שאלך לרופא

שיהיה לך לילה משעמם ויום נפלא מחר מלא חיוכי בריאות

zs1957

New member
ענתי תלכי דחוף לרופא

היי ענתי, אסתר צודקת במה שכתבה לך. עליך לרוץ לרופא. אם לא תטפלי בעצמך מי יטפל באמך? רווח לי שהבטחת לאסתר שתלכי לרופא. נקווה לבשורות טובות. מחזיקה לך אצבעות זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo193.gif מצטרפת לדברי אסתר וזהבה

ענתי את חייבת לטפל בעצמך ולדאוג לעצמך. את חייבת להיות בריאה וחזקה כדי להמשיך ולטפל באמא באותה מסירות ונאמנות ואהבה כמו שאת עושה, ואת חייבת לשמור על עצמך כי אין מי שידאג לך אם חלילה וחס את תחלי. אז שמעי בעצת חברות הפורום הבוגרות והמנוסות, עשי את כל הבדיקות, שללי כל אפשרות למשהו רע, והלוואי ויתברר שזה רק פרונקל, שגם אם הוא נורא כואב ומעצבן, אפשר לטפל בו ולכסח לו את הצורה... קבלי חיבוק חזק ודואג..

ronnyw

New member
מה זאת ההתמרחות הזאת?

ענתי, אסתר וכל האחרים, אני מאחלת לכם בריאות וכוח, אבל קודם כל בשבילכן !! יש לכם חיים לחיות, יש לכם דברים להשיג, יש לכם אהבות או ילדים או נכדים - יש לכם חיים !! היו בריאים וחזקים כדי לחיות את חייכם ולמצות אותם !! ...וגם יש לכם במי לטפל, ולטפל היטב. אבל נא לשמור על סדר העדיפות הנכון !!

למעלה