תודה תודה תודה למוקד 107

תודה תודה תודה למוקד 107

בימים האחרונים סבלנו בת זוגתי שתחייה ואני מרעש מהגינה הציבורית מתחת לביתי. סבלנו בשקט כי אמרנו מה אפשר לעשות ככה זה, גם לנו ילדים שמסתובבים בלילות ומגיעים לפנות בוקר הבייתה. בת זוגתי התקשרה ל 107 בשתיים לפנות בוקר ודיווחה על רעש. תוך דקות הגיע הגיפ האדום וסילק את הנערים מהמקום. זה המקום להודות מעתה אני אתקשר כל פעם למוקד ואדווח. אסור לחשוב שלילי.

../images/Emo45.gif תודה לך, אבשלום, על ההודעה

אכן, הם מגיעים מהר בלילות (היתה לי התנסות דומה לפני מס' שבועות).

שמש אבי

New member
אין עליהם על המ 107 כפרה עליהם

התקשרתי אתמול בלילה לשאול אל התימנאידה שחברנו עוזי מארגן לנו. כבר בכניסה יש הודעה שיש זה כבר טוב. חכתי לדבר עם הטלפנית כפרה עליה הקריעה לי את כל השמות של האומנים שמופיעים . אני מאד רוצה שיבואו מיליונים זה כיף וזה בחינם למה לא בשביל מה חיים אם לא בשביל דברים כאלה.

מתוך לוח הארועים של הפורום:

האירוע ייערך במעמד ראש העיר, נחום חופרי, מ"מ ראש העיר וסגן ראש העיר, עוזי כהן, יו"ר החגיגות. אורח הכבוד יהיה זאב בילסקי, יו"ר הסוכנות היהודית וראש העיר רעננה לשעבר. בחגיגות יופיעו האמנים: יואב יצחק, אבנר גדסי, חיים משה, ציון גולן, נתי לוי, ליאור פרחי, קובי שי, גולי עידן, גל סינואני, שמעון בוסקילה, חיים משה, אבי סינואני, לידור יוספי, אהרן ירמי, אביגיל מלאכי, עידן משה, יניב כהן ולהקת "סעי יונה". מנחה: משה ענקי. הציבור מוזמן!

למעלה