תודה! תודה! תודה! תודה!

sorority girl

New member
תודה! תודה! תודה! תודה!

לכם!! אתם אנשים מקסימים ובזכות העיצות המדהימות שלכם הצלחתי להתגבר על הבעיה שהייתה לי.. למה שלא זוכר- הוצבתי במקום שבו לא סבלתי את הבנות.. בכל אופן.. לא רק שאני סובל אותן עכשיו אני אפילו אוהבת אותן!! זו שממש עצבנה אותי אני הכי אוהבת.. ממש התחברתי אליה! אז תודה רבה לכם שקראתם את מה שהיה לי להגיד. עכשיו אני שוב צריכה את ההדרכה שלכם.. אני מאוד רוצה להרזות.. טוב.. לא להרזות אלא להראות יותר חטובה ודקה ממה שאני... אני לא מדברת במספרים כי אני שונאת להישקל ולא משנה לי המשקל אלא המראה... אני לא רוצה ליהיות דקיקה- שונאת את המראה הזה! אני רוצה להיות כמו שאני רוצה להיות.. בלבלתי אותכם? זה בסדר.. גם אני מבולבלת... אני משום מה לא מצליחה לראות את עצמי כרזה יותר.. אני רוצה ליהיות רזה יותר.. אומרת זאת לעצמי כל הזמן"אני מרזה" אבל כלום לא קורה...איך אני מצליחה לעלות על השביל למראה החלומות?

liranush39

New member
שימי תמונות...

תדמייני איך יום בחייך נראה... אצלי זה קצת בהתהוות, אבל מבחינתי יום כייפי- מתחיל בזה שאני צועדת בקצב מטורף, עם מוסיקה ממריצה, ואוכלת בריא- סוג של גורו של בריאות (ככה אגב אני יודעת שאני באהבה עצמית- זה אחד הדברים שעושים לי הכי טוב) אם את אוהבת לרקוד- צאי להליכה עם מוסיקה כזו שכשאת שומעת אותה- את מרגישה כאילו את רוקדת בדסקוטק עם בגדים מחמיאים- וכל המבטים מופנים אלייך. ואת יכולה להוסיף גם את המשפט- "אני אדם רזה". בהצלחה :)

sorority girl

New member
יש משהו במה שאת אומרת...

אני בהחלט אוהבת לרקוד... ויום שישי אני הולכת לשיעור ניסיון בערבסק- ריקודי בטן... נשמע מאוד כיפי ומאוד לאן שאני חותרת... רק לא הבנתי עם התמונות... מאיפה אני אקריץ תמונות?!

liranush39

New member
וואי ואת חייבת

לרשום לי איך היה... לגבי תמונות...אפילו תגזרי תמונות מעיתונים- ושימי את הראש שלך מבחינתי... העיקר שכל יום כשאת הולכת לישון- את רואה תמונה של עצמך רזה!!! אם את צריכה- אני פה!

sorority girl

New member
תודה רבה על התמיכה.. אני בהחלט אצטרך אותה..

נשמע לי שהולך יהיות כיף מאוד ודיברתי עם אחת מהמדריכות שם שנשנמע לי ממש ממש נחמדה ומזמינה.. אני מאמינה שאני אהנה.. בעצם אני אהנה ואשיג את המטרה שלי! גם להנות וגם להרזות!

liranush39

New member
אחרי הכל..גם אני עובדת

על אותה מטרה...- חלק מהמטרות שלי, שלחתי לך מסר אישי

מיקוד מיקוד מיקוד.

איך תגיעי ליעד אם אין לך מושג מהו? דבר ראשון- להחליט על המשקל הרצוי. דבר שני- להכין תוכנית פעולה. דבר שלישי- יש שלושה סוגי חשיבה: חשיבה שמנה, חשיבה רזה וחשיבה אנורקטית/בולמית. אני מניחה שאת רוצה להיות באמצעי- הרזה. תתחילי לסגל לעצמך חשיבה כזאת. ותזהרי מהשלישית, היא מאוד מסוכנת. דבר רביעי- לבדוק למה, בעצם את רוצה להיות יותר רזה. אולי תופתעי ותגלי ש....וואלה, דווקא בסדר גמור איך שאת עכשיו. דבר חמישי- תבדקי מה את מרוויחה מהמצב הנוכחי,ומה תרוויחי מלהיות רזה יותר. (חיסרון אחד שגיליתי- החזה יורד גם. קחי את זה בחשבון.) ודבר אחרון- להנות. אל תלחיצי את עצמך ואל תזרזי את התהליך. פשוט תני לזה לקרות. סיפור אישי שלי: ירדתי כמעט 10 קילו, וכמעט בבת אחת. היום אף אחד לא מאמין לי כשאני מספרת את זה. אבל פשוט העפתי את כל השטויות שהייתי אוכלת בכמויות. ומצחיק שזה קרה דווקא כשסיימתי חצי שנה במכון כושר. נו, אולי גם לזה היתה השפעה... היום אני מנסה לעלות איזה 3 קילו. לא הולך. אולי מתישהו אצליח.

sorority girl

New member
נשמע מעולה!

אני ממש לא רוצה ליהיות אנורקטית.. לא תודה... אני רוצה קימורים ואני אוהבת שיש עליי קצת בשר! לא רוצה להיות שדופה! אשמח אם תוכלי לעזור לי להכין תוכנית פעולה.. חחחחח יצאה לי כתיבה בחרוזים..

למעלה