תודה תודה תודה

משאז

New member
תודה תודה תודה

תודה לך סי על אחלה הופעה, ועל המתנה שקיבלתי..... סחתיין לניסים ושמוליק על שהגיעו מהמרחקים לרמת השרון הקטנה שלנו..... מקווה לפגוש אנשים חדשים שבאו לפורום בעקבות ההופעה..... הדר רז

actress

New member
wow זה היה ערב שאם אני אספר מה אני

ראיתי מהעמדה שהייתי בא שזה הרחק הרחק זה פשוט ישמע לכם כמו בחלום קודם כל נטע התאורה היתה מדהימה וללא ספק שיש לך חלק במה שראיתי שם. היה את המקרן שיקופיות של נחצ'ה והתאורה הקרינה שם את העצים במקרן ראיתי פרצוף ואולי זה ישמע בדיוני או תחשבו שאני משוגעת אבל אני ראיתי את סי שרה ומעליה היה פרצוף שהסתכל עליה לאורך כל הערב וכמובן זה נפסק שהמקרן התחיל לעבוד אבל ללא ספק זה היה אדיר שבאדירים ואני לא אשכח מה אמרתי לנטע שאני רוצה לראות אותה חוזרת. בקיצור ערב ערב ערב ערבבבבבבבב!!!!!!!

ט י נ ה

New member
הדר אתה היית ג-ד-ו-ל-

במילה אחת אוהבת חלקנו ערב ענק אנו בדרכינו לצוותא ברצוני לפרגן לחברה מהפורום נטע קורן שהפכה להיות התאורנית שלנו והיתה ע-נ-ק-י-ת לילה טוב כולם לילה טוב תל אביב ורמת השרון היה לנו לילה גדול

actress

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד נטע קורן תמשיכי להקרין

הרבה אור ואחרי מה שראיתי היום כמו שכתבתי לך למעלה בהחלט אור אור וסימן.

korennet

New member
אתם כאלה מקסימים ומגזימים...

סה"כ עשיתי את העבודה שלי.... אני שמחה שנהנתם, זה הפידבק הכי חשוב מבחינתי... ו-C, אני מחכה להאיר אותך בצוותא הישנה והטובה, בהופעת רוק אמיתית... מתה על כולכם.. נטע נ.ב. בהחלט היה נחמד להכיר פרצופים מאחורי האותיות...

skito

New member
הדר סחטיין הפתעת בגדול../images/Emo127.gif

טוב שבאת! למרות שאני יודע כי היית עסוק בהכנות למבחני הבגרות, כשעלית לבמה, ראיתי את ההורים שלך מתגאים בך ושואלים- "מה הדר יודע לשיר?" אמרתי להם איך לא? כשמדובר בערב שבו לוקחת סי היימן חלק, כל הקהל מקבל ביטחון כזה לעשות מהכל כיוון שהיא נותנת את התחושה הזאת של חופש ומגובה העיניים - סי אמרה שהאנרגיות שהיא מקבלת מכולם עושה לה כל כך טוב, אבל היא בוודאי לא יודעת שאת האנרגיות הללו היא בעצמה משדרת לקהל, שמן הסתם יודע להעריך, מקבל ומחזיר. הערב היה נפלא ומרגש, אותי במיוחד לפגוש צעירים ומבוגרים, מכל מיני פרומים - התגובות שאותם אני מקבל מאלו שזימנתי ושבאו כל כך אוהדות וחמות ובשלב ראשון ביקשו לומר: מזל טוב לנחצ'ה שהיה גדול!!! ותודה לסי על הערב המדהים

i m m e

New member
כמו צמח בר - ברמת השרון

הייתי .. ראיתי .. שמעתי .. נהניתי והתלהבתי.. היה אירוע ג...ד..ו..ל..!!!! ערב נשמה מיוחד במינו.. סי ונחצ'ה ריגשו והלהיבו את כולם , וכך גם תמרה וכל צוות הנגנים המדהים. ומי שלא היה הפסיד!!! תודה מיוחדת לskito על ההזמנה .

actress

New member
ברוך הבא ואם נהנת אתמול אז

אותו ערב בדיוק הולך גם להיות ב 3 ליוני בפסטיבל הפסנתר.

actress

New member
בפלא אי אפשר לראות רק צריך לנחש עד

שמגיעים למחשב רגיל, באסה... אז ברוכה הבאה וסקיטו מיום ליום אני מודה לך יותר ויותר איקון חיבוקי

למעלה