תודה תודה תודה

X יו יו S

New member
תודה תודה תודה

סוף סוף אפשר לשמוח קצת
אחלה מתנה בשבילי

zuli4

New member
הגיע הזמן לא?

נמאס מההפסדים... הגיע הזמן לעלות קצת..

RED OR DEAD BS

New member
אלוהים אדום, הוא אדום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|!

יששששששששששששששש תודה אלוהים, התחלתי לאבד תקווה, ישר בגול ירדתי למטה ורקדתי, ואני רואה את כל היציע אלוהים אדום !!!!!!!!! יש סוף סוף זה היה כמו אוויר לנשימה תודה אלוהים, תודה

RED OR DEAD BS

New member
נ.ב- תודו לסבתא שלי

היא נתנה לי תהילים ישן, ואמרה קח את זה זה לא יכול להזיק, מעכשיו זה הקמע שלי כל משחק אני לוקח אותו ובע"ה השם ננצח

מוצארט

New member
תודה לסבתא של אלי

ותודה לאבינו שבשמיים! יופי של משחק! באמת ראו שהחבר'ה נתנו נשמה ולב במשחק הזה, ובהחלט הגיע להם לנצח. ועכשיו, מה היה רע? ראשית, חיכיתי 20 דקות בשביל לקנות כרטיס (עוד סביר) מסתבר שהמחיר למבוגר שוב עלה 60 שקל, וכרטיס חייל/נוער/סטודנט עלה 40 שקל, למרות האיסור המפורש של ההתאחדות, שקובע שכרטיס כזה צריך לעלות חצי ממחיר כרטיס מבוגר, ושוב אלי זינו יורק לאוהדים בפרצוף. אף-פעם לא זכור לי שאוהדי הקבוצה האורחת יושבים בשער 6 ביזיון!!

RED OR DEAD BS

New member
אכן ביזיון בסופו של דבר אוהדי ב"ש

ובעצם כל הליגה אלה אוהדי הצלחות ושלא הולך לקבוצה לא באים, ד"א דובר על מעבר לשער 9 משום שלא שומעים אותנו ולא רואים אותנו בשער 5, לי זה לא משנה רק שיקראו לו שער 5 החדש

g i l 1 7 8

New member
עד לא מזמן

השרופים ישבו שם ומה ההבדל בינו לשער 5 או 9 או המנהרה? הזווית אותה זוית, המרחק מהדשא זהה

AnakondA1

New member
שער 5 והמנהרה יותר קרובים

לאמצע מגרש מאשר שער 2 ו9 והראות בהם יותר טובה, בכל מקרה אם יהיה מעבר זה בעיקר בגלל המצלמות,המקרפונים,הקרבה לספסלים.. יציע של אנשים שבאים למשחק בשביל לעודד ,ולא בוכים כשהדגלים למעלה כי זה מסתיר .

RED OR DEAD BS

New member
איזה שער 2.. ה"וותיקים" לא יתנו

למה לגרום לסיכסוך עדיף שנשאיר את 2 למקללים ונעשה שער של נטו עידוד גם 5 הפך להיות שער מגעיל כל יושבי שער 6 באו לשער 5

מוצארט

New member
בוודאי שיושבי שער 6

הגיעו לשער 5. הרי יושבי היציע גורשו בבושת פנים ע"י זינו, ובמקומם יושבים השממה, או אוהדי הקבוצה האורחת.

g i l 1 7 8

New member
שער 6 = מנהרה, לא?

אתה רוצה לאמר לי ששער המנהרה שייך לאורחים?

g i l 1 7 8

New member
פה קבור הכלב !!!../images/Emo46.gif

בדיוק בגלל זה אני שונא , כל כך שונא את איצטדיון וסרמיל !!! עד לפני 10 שנים השרופים ישבו בשער 2 מאז השרופים יושבים בשער 5 עכשיו רוצים לעבור לשער 9 פעם האורחים ישבו רק בשער 9 היום הם לפעמים יושבים בשער 3 ולפעמים בשער המיתולוגי (זה היה פעם השער שלי) המנהרה. אין מסורת, אין המשכיות, אין רומנטיקה באיצטדיון הזה, פשוט מוציא חשק לבוא לראות בו משחקים

AnakondA1

New member
אני חושב ששער 6 ,"המנהרה" יהיה שייך

לאורחים רק נגד 4 הקבוצות הגדולות(הפועל ת"א,מכבי חיפה,מכבי ת"א,בית"ר) בשאר המשחקים שער 3 יהיה של האורחים . בתמונה אוהדי הפועל ת"א ברקע,בשער ה"מנהרה" (צילום-האתר הרשמי hb7.com )

g i l 1 7 8

New member
פה קבור הכלב !!../images/Emo46.gif

בדיוק בגלל זה אני שונא , כל כך שונא את איצטדיון וסרמיל !!! עד לפני 10 שנים השרופים ישבו בשער 2 מאז השרופים יושבים בשער 5 עכשיו רוצים לעבור לשער 9 פעם האורחים ישבו רק בשער 9 היום הם לפעמים יושבים בשער 3 ולפעמים בשער המיתולוגי (זה היה פעם השער שלי) המנהרה. אין מסורת, אין המשכיות, אין רומנטיקה באיצטדיון הזה, פשוט מוציא חשק לבוא לראות בו משחקים

AnakondA1

New member
מסורת והיסטוריה יש

אבל יש המון דברים אחרים בנוסף למה שאמרת שאין עצוב.

למעלה