תודה!!

רעות84

New member
תודה!!../images/Emo13.gif

איזו קבלת פנים חמה ומהירה, ממש תודה, אני כבר מרגישה שמצאתי משפחה... אני אשמח לשמוע עוד פרטים, אני ובעלי שייכים לקופת חולים "מאוחדת" ואנחנו גרים ברחובות. (אבל אנחנו ירושלמים במקור, כך שאין לנו בעיה להגיע גם לשם, אם נמצא שם אורטופד טוב, כמו כן נוכל ליסוע גם למרכז...) שוב תודה,

אנגלה3

New member
שולחת לך במסר את הטלפון שלי

שלום וברוכה הבאה שמי אנג'לה ואני אמא לשחר בן 3 וחצי חודשים, אנחנו גרים בבאר יעקב ומטופלים בביה"ח קפלן אצל ד"ר פנסקי, אשמח מאוד אם תיצרי איתי קשר טלפוני, אשמח לפרט ולעזור.... המשך ערב נעים אנג'לה

אינה ו

New member
היי רעות

שמי אינה, אמא לתום המדהים בן 10 חודשים. אנחנו מטופלים באיכלוב אצל פרופסור ווינטרוב ומאוד מרוצים. אשמח למסור לך פרטים נוספים בטלפון (שולחת מסר). בהצלחה!!!!!!!

yaacobi

New member
הי רעות

אני אמא של עמית בן חודשיים וחצי גם אנחנו גרים ברחובות אנחנו מטופלים אצל ד"ר פנסקי מקפלן הוא פשוט מדהים ....................... אני גיליתי את הקפ רק לאחר הלידה והייתי היסטרית לחלוטין פגשתי את דר פנסקי 3 שעות לאחר הלידה והוא האדם היחיד שהצליח להרגיע אותי אני ממליצה בחום חבל להרחיק עד ירושליים כשאחד הטובים בארץ נמצא כל כך קרוב אלייך איפה אתם גרים ברחובות?

רעות84

New member
תשובה

אנחנו גרים באושיות, ובאמת קפלן מאוד קרוב, אבל עדיין, את יודעת זו מעין תחושה שחייבים לבדוק את כולם לפני שמחליטים...

אנגלה3

New member
רעות שלום

ראשית, כמו שכתבתי לך את מוזמנת להתקשר אליי מתי שתרצי ולקבל פרטים. על קצה המזלג - שחר בן 3 וחצי חודשים, את ד"ר פנסקי הכרנו למחרת הלידה של שחר (הלידה הייתה בקפלן), וכמו שכתבה YAACOBI ד"ר פנסקי הוא אחד הטובים בארץ והוא כ"כ קרוב ובשביל השקט הנפשי שלך (שאני בהחלט מבינה אותך, הרי גם אנחנו עברנו את ה"טראומה" הזו) את יכולה בהחלט לקבוע פגישת ייעוץ דרך ביה"ח (עם טופס 17 כמובן) עם ד"ר פנסקי, להכיר אותו, לשאול את כל השאלות שעולות, לקבל מושג על דרך וצורת הטיפול כיום ולהחליט את מה שתחליטו... אנחנו כאן לשרותכם בכל מקרה שתרצו לשאול ולהתייעץ... אנחנו עברנו פגישה כזו במהלך ההריון עם ד"ר בן יצחק בקפלן, קיבלנו אליו הפניה דרך הייעוץ הגנטי. אז שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך ושתיהנו מהמשך ההריון. אנג'לה

למעלה