תודה!

טלכספי

New member
תודה!../images/Emo39.gif

תודה ענקית לנתי כפרי וצוות המאמנים של חוג הג'ודו הישובי על האירוע המדהים אתמול בו נכחו כל ילדי הג'ודו ומשפחותיהם. תודה על אתמול ותודה על שנה נהדרת של דאגה ולמידה מהנה, הקניית ערכים וחברות אמיתית. ולכל מי שטרם הצטרף - מומלץ בחום!

omry brotshtein

New member
הגו'דאים ! הפקה מדהימה../images/Emo24.gif

הפקת ענק שסימנה סיום שנה מוצלחת לחוג הגו'דו של ילדי כפר האורנים נערכה אתמול בקאנטרי בת"א. אחת אחר השניה עלו לבמה ילדי שכבת טרום, חובה וכיתות א - ד ונתנו לנו לטעום קצת ממה שקיבלו ולמדו השנה, בהמשך ראינו גם את אלופי ישראל במצג מרהיב ומהנה. אני רוצה להודות מאד ולאחל הרבה הצלחה בהמשך הדרך לנתי כפרי,גבי וטורי ולכל צוות המאמנים המקסימים מבית הספר לגו'דו, הרמתם יופי של ארוע חינוכי מושקע, ססגוני ומאורגן להפליא. את המושגים משמעת רצון אמונה וש"כל אחד יכול ובקצב שלו" הנחלתם הלכה למעשה כבר לגילאי 3.5 נתי וגבי כל הכבוד!! הילדים מעריצים אתכם ההורים מאד מעריכים ומרוצים מכם.... תודה רבה גם למי שאפשר לנתי וגבי להפעיל בכפר האורנים בית ספר לגו'דו מן המשובחים והרציניים שאני מכיר! תודה רבה!

אעביר את הדברים הלאה....

אני שמחה לשמוע את הדברים, מס' מדריכים של ג'ודו היו אצלנו בישוב, אין ספק שהחוג של נתי כפרי וצוותו הוא חוג מצויין שהוכיח את עצמו מקצועית וגם ביחס כלפי הילדים. בשנה הבאה החוג ימשיך להתקיים ולגדול בכמות הקב' שלו.אעביר את שביעות הרצון לנתי.תודה על המשוב, אשמח לשמוע משובים נוספים על חוגים אחרים. אתקשר לנתי

פרטים על הזוכים

סיפרו לי ששניים מילדי היישוב: נועה קדם וניתאי שלום זכו במדליות זהב. מישהו יודע אם יש עוד ילדים שזכו במדליות מהישוב?

nirashalev

New member
מדליות בג'ודו

אני יודעת על אור דמרי במדלית כסף וכן בני, אופק שלו, במדלית ארד

למעלה