תודה

Neomi Dyllen

New member
תודה ../images/Emo45.gif

תודה רבה לכל אלו שהשאירו תגובות,זה עושה לי טוב לדעת שאני לא בודדה בצריח. הגבר בן 40,הוא לא נשוי אבל היו לוקשרים ארוכים בעבר כשחי בארה"ב,אין לוילדים,אנחנו לא גרים ביחד אלא נפגשים כמעט כל יום,בגלל עבודתו אנחנו נפגשים בשעות הלילה ומבלים ביחד את הבוקר ואחרה"צ עד שהוא צריך לשוב לעבודתו. כששאלתי אותו אם הייה לו משהו כשהייה בחו"ל הוא אמר לי שלא(כמובן),אין לי אפשרות לשוחח איתו ישירות על אותה הבחורה כי אני לא אמורה לדעת שהיא קיימת,פשוט מצאתי את כתובת האי מייל שלה בפנקס הכתובות שלו עם ציור חשוד,ומכיוון שהוא סיפר לי שפגש אנשים נחמדים וציין גם אותה (ידעתי שזאת היא כי הוא ציין היכן נפגשו וזה המקום שהיא ציינה ליד כתובת האי מייל שלה),וד"א היא לא גרה בארץ. כל העניין עושה אותי חולה ויותר מכל אינני יכולה להבין למה הוא עדיין איתי אם הוא רוצה מישהיא אחרת,האם זה הופך אותי לתמימה מאד?

stonefroze

New member
נסי לראות את הדברים באור אחר

האם לא יכול להיות שזהו בסך הכל קשר ידידותי ותו לא? אם הוא לא נשוי וגר בארץ ונמצא רוב הזמן איתך,הרי בהחלט יכול להיות שאת מגלה במקרה זה עודף רגישות ופחדים מיותרים. כל אדם זקוק לידידים ולגבר יכולות להיות בהחלט גם ידידות. הדבר גם נראה לי פחות חשוד מהדרך שבה את רואה אותו דווקא בגלל שסיפר לך עליה.(וגם אם לא היה מספר, עדיין אין זה אומר בהכרח דבר.) אנשים כל הזמן מחליפים כתובות של דואר אלקטרוני. אינני רואה בכך דבר חשוד.זהו דבר טבעי. אבל יכול להיות שלא הבנתי דבר מה מהסיפור שסיפרת. בכל מקרה ,שאלי את עצמך(מתוך ידיעת ההיסטוריה הבינאישית שלך עצמך) האם אין את מגלה כאן פחדים לא מוצדקים,שהמקורות שלהם אולי לא נעוצים דווקא בו עצמו אלא בך ובחייך? נסי לחשוב על כך,כי חבל במקרה זה על הסבל שאת עוברת.חשדות וחוסר ביטחון באדם שאותו אוהבים עשויים לגרום סבל רב. ושיהיה לך כל טוב.

Neomi Dyllen

New member
אכן

אני יודעת שאנשים מחליפים כתובות אינטרנט אבל הוא אמר לה שהוא חושב שהוא דלוק עליה ושהוא חושב שהם יהיו טובים ביחד,אני לא אדם שנוטה לחשדות שווא ואנשים אמרו לי שאולי זאת סתם פנטזיה או פלירט אבל עכשיו הוא גם משוחח איתה בטלפון.זה נראה לי קצת יותר מסתם ידידות.

stonefroze

New member
ok.זאת כבר בעיה אחרת.

אם אדם,שבו את רואה חבר,אינו מגלה כלפייך נאמנות מלאה ואת יודעת על כך(כלומר כל מה שאמר לה ושיחות הטלפון) הרי אני סבור שאין ברירה אלא לדבר עם החבר על המצוקה שהוא גורם לך בהתנהגות הזאת ולברר האם בכלל הוא מודע לכאב שהוא גורם לאדם אחר. במידה וכן,ואין הוא מתכוון להפסיק עם זה, עד כמה שהדבר יהיה קשה,אני מאמין,כי תטיבי לעשות אם תנתקי עמו כל קשר. הדבר הזה יהיה לטובתך,כדי למנוע את המשכות הפגיעה והחרפתה. את ראויה למשהו טוב יותר.קשרים עם אנשים שתוכלי לבטוח בהם ללא חשד ושישיבו לך רגש ואהבה,כשם שאת נותנת להם. המצב הנוכחי איננו מצב בריא ולכן באמת לא תהיה ברירה,אלא להתעמת עם החבר. עשי זאת בזהירות,בעדינות וראי לאן זה מתפתח. אני מאמין שאת יודעת מה טוב לך כאדם. ואין כאן כל עניין של פשרה.כל בני האדם מתפשרים על תכונותיהם ואופיים של בני הזוג. אף אחד הרי אינו מושלם,אולם בשום מקרה אין להתפשר במקרה של אמון. אם אין אמון,אזי אין קשר. אני מאמין שאת תצאי מהתסבוכת הזאת חזקה יותר ואני מאחל לך בהצלחה בהתמודדות העומדת לפנייך. כל טוב.

למעלה