תודה

aiziq

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כעת, משנאסף הקונפטי אל הפח ועשן הסיגריות פינה מקומו לריח רענן של בוקר, אני מתענג על תחושת הנעימות: של השיחה הערה בין ידידים, של מאור הפנים אל המוכר והחדש, של ההקשבה ושימת הלב המרובה, למוצא פיו או מקרא כתביו של כל אחד מאיתנו, של האנושיות החמה, המלטפת. החברות הזו, לו ליוותה אותי בשאר שנותיי, בוודאי הייתה עושה אותי להרבה יותר שלם עם עצמי והסובב אותי. אני מוקיר באופן אישי כל אחד ואחת מכם, אתם יקרים לי, יותר משאוכל לתאר במילים. תודה על ערב בלתי נשכח. שלכם, איציק.

קסנדרה*

New member
איציק, תודה ענקית לך על ערב נפלא|4u

איציק, הקדמת אותי
תודה לך על האירוח ועל ערב נפלא, כל מפגש בין החברים מקרב יותר ויותר ואני מפעם לפעם מגלה כמה אתם נהדרים ואיזו זכות היא לי להיות חלק מחבורה כה חמה, אינטלגנטית ונפלאה. תודה לך איציק ולכל החברים שטרחו והגיעו ממרחקים. קסנדרה

סוף העולם שמאלה../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

אבל הגענוווווווו איציק תודה על אירוח הנפלא ותודה על האפשרות לפגוש אנשים מיוחדים כמותכם. כמו שנאמר בדרך.... זה כל כך מדהים אנשים אשר כותבים שירה הם "בני בלי גיל" היכולת ליצור מיפגש מרתק בין אנשים ממקומות שונים דרכי חיים שונות ובני גיל הנע בין 17 עד 50+ נותן תחושה של... להיות לכמה שעות פיטר פן תודה על הכל איציק ותודה לכולכם על שאתם אתם סנדרלין

GALI02

New member
לא סתם עוד יומהולדת../images/Emo65.gif

זה התחיל כמו עוד סתם יומהולדת, אבל ידעתי שמשהו עמד להשתנות. הערב התחיל בדמעות מצטברות מיום האתמול, ולפניי שיצאנו מהבית חיבקתי את אמא והוכחנו שוב שחיבוק ונשיקה לעולם חזקים מהכל. את המתנה הראשונה קיבלתי בדמות אשה טובה שאספנו בתחילת הדרך. כשהגענו אט אט הצטרפו עוד 13 מעניינות, רב גוניות ומסבירות פנים. באיזשהו שלב הרגשתי קוצר נשימה, אז עשיתי עצמי הולכת לשירותים(והתברר לי שם שבאמת הייתי צריכה...), נשמתי עמוק פקחתי עיניים, והאמנתי. אני לא מורגלת בהשתלבות כזו טבעית והייתי צריכה כמה דקות לברר לעצמי מה בדיוק קורה שם. נדמה לי שיש לזה מילה בעברית. שייכות? פתאום שמתי לב שכל הערב משהו זמזם והתעופף מעל ראשי. כשהגעתי הבייתה הבנתי מה זה היה. אז התיישבתי לכתוב. תודה!

aiziq

New member
../images/Emo91.gif לפרוזה מצויינת GALI02

תשקלי לפרסם אותה בפורום הענייני

קסנדרה*

New member
לולו ויש מה לקנא, כי כמו שאומר צינס

"אין עלינו" חבורה שכזאת, אמנם לא שביעיה סודית וכאלה, אבל בהחלט חבורה נהדרת, שכל המלים שאכתוב לא תהיינה מספיק טובות לתאר. שתהייה לך שבת שלום ותתחילי להתכונן למפגש הבא
קסנדרה

קסנדרה*

New member
../images/Emo140.gifגלי יקירתי , העונג הוא של כולנו

לפני הכל אני חייבת לומר לך שהקטע שלך מאד ריגש אותי. כי לפגוש אנשים כמוך כמו מוסורסקי ודרור ובעצם את כולם, זו חוויה שאכן נשארת ועוד לחגוג יום הולדת בתוך החוויה הזו, אז באמת שתהיינה לך עוד הרבה חגיגות ימי הולדת שמחות נעימות כמו זו. וכמו שאיציק כתב, גם אני מציעה שתשכתבי את זה לפרוזה ותעלי בפורום הענייני. שתהייה לך שבת שלום וחופשה נעימה
ותודה גם לך. קסנדרה

קסנדרה*

New member
דננית בשבילך ../images/Emo13.gif

אז מי היו? איציק המארח, חובבנית, סנדי, קאיה, רנה 22 ובן זוגה שלומי, פו, גלי02, צינסקי, דרור דרור,איש בעולם, סהרור מוסורסקי ואנכי ?? מה אכלנו? גבינות משובחות בתוספת תאנים, ירקות, יין, וודקה, בירה, פיצוחים, עוגות ועוד. מה עשינו? קראנו שירה, פרוזה, דיונים, החלפת דעות, צחוקים, חיבוקים והמון כייף. וכולם חבר'ה נהדרים, קהילה אמיתית ואיכותית. וכבר מתגעגעים למפגש הבא
קסנדרה

להתפשט לחלוטין

לא צריך בשביל זה בגדים. הרבה עשן, הרבה כאב, הרבה מחנק ואוזן שלא תפחד ממערומי. תודה לכולכם על האוזן, אתם מדהימים. נהנתי מאוד אתמול. והמון תודה לך איציק על האירוח הנפלא

קסנדרה*

New member
חובבנית , זה יפה אבל למה לא בעניני?

זה שווה פרסום בפורום הענייני, ואולי להשקיע עוד קצת ולפתח את זה, המשפט הפותח חזק מאד. קסנדרה

צינסקי

New member
איזה ערב מעולה

כל מה שהיה שם - מעולה בעיקרו. ואיציק, אתה איש נהדר ויקר, מאלו שחסרונם מורגש. אמנם לא היינו איתך פעם , אבל אנחנו כאן ועכשיו. כל שנותר הוא לחיות את הרגע. תודה חבוב. צינ. סקי.

aiziq

New member
../images/Emo7.gif תודה ../images/Emo9.gif

תודה לכל המודים- העונג היה כולו שלי והרי ידוע שבשביל אירוח טוב צריך אורחים משובחים

תודה

לאיציק על אירוח בקצה העולם לדרורדרור על הטרמפ וכמובן לכל הנוכחים חובבנית, סנדי, קאיה, רנה 22 ובן זוגה שלומי, פו, גלי02, צינסקי, דרור דרור,איש בעולם, סהרור מוסורסקי וקסי (כמובן שתסלחי לי על שהעתקת את רשימת השמות) שבנו אווירה נפלאה ומרתקת לאורך ערב שלם תודה נהנתי היה שווה את המסע בנפתולי שולי העולם(הלוואי וזה היה כלכך פשוט כמו סוף העולם שמאלה) איש מאחר כמו תמיד עם תרוץ

kaya11

New member
תודה איציק ../images/Emo13.gif

על מפגש קסום אי שם בצפון. היה בהחלט מפגש משובח

black crow

New member
וואו, נשמע שהיה לכם כיף

כל כך מצטערת שהחמצתי! אני מחבקת את כולכם מכאן, מסתבר שהחום בפורום הזה אינו מזויף או עשוי בקפידה, אמיתי הוא ומן הלב. יש סיכוי למפגש בחודשיים הקרובים, כי אח"כ אני בניו זילנד...? אוהבת, שחרחורת.

למעלה