תודה ronnyw

תודה ronnyw

לאחר חיפושים וכמה טלפונים קבלתי כתובת של חברה המעסיקה עובדים זרים מנפאל.ושם אנשי חבד מכינים אותם לעבוד כאן בארץ אצל משפחות דתיות.התקשרתי לחברה ובקרוב ישלחו אלי נציג.אני מתפללת שבקרוב יהיה לי עובד בבית. תודה לך ronnyw. אביבה.

אירילה

New member
אביבה ,יעזור מאוד אם תכניסי את פרטי

החברה בלוחות הפורום בקטגוריית מומלצים. תודה גרשון

hregev

New member
../images/Emo13.gif אביבה יקרה וכמובן לכל יקירותי

לפני זמן לא רב היתה נציגה בעמותה של האלצהיימר שסיפרה שהם מייבאים עובדים מנפאל. היא עובדת סוציאלית ושמה ליאת כהן טל. 03-6449575 או 03-6449768 היא לא ציינה שהם מקבלים הדרכה מחב"ד אבל טוב לשמוע, מה שכן החא אמרה שהם מקבלים שכר יותר נמוך מהפיליפינים. נילי - לענינינו , היום בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי מביטוח לאומי מכתב ובו אישור לקבלת עזרה שהיא 50% מקיצבת הנכות שמיכאל מקבל , זה מסביר לנו את הסכום החד-פעמי של 8000.- ש"ח שהוכנסו לחשבוננו בבנק. האישור הוא רטרואקטיבי מיום ה- 21.6.2006 זה בערך 8 חודשים. ניסיתי לדבר עם בעלי שאולי ניקח מישהו שיבוא אתו להליכה אבל הוא לא מוכן לשמוע על זה. נראה מה יהיה בהמשך - אני בכל אופן לא אעשה שום דבר שיפגע בו. עכשיו אריאלה - איך אפשר בלעדייך. כל הכבוד לך שאת מקבלת את הדברים בחיוך מתוך האמונה שיש לך, האמיני לי שאני מקנאה בך, הלואי ויכולתי. כתבי לי משהו שיעלה גם אצלי חיוך, בינתיים בעלי שורק הרבה ומנסים לעשות צחוק מכל הדברים המוזרים שהוא עושה, הלואי שהייתי מאמינה שלא יהיה הרבה יותר גרוע ומה שיש לנו זה רק הפרומו. ובינתיים להתראות ושתהיינה רק בשורות טובות חני

חני יקרה, מצבנו דומה

חני יקרה , ממה שאת וחברותייך לקבוצה כותבות , אני רואה את הדמיון במצבנו העגום. אני שמחה בשבילך שכבר קיבלת תשובה מביטוח לאומי ואתם כבר מקבלים קיצבה. גם אצלי בעלי לא מוכן שאני אכניס מישהי הביתה שתבשל ואפילו הצעתי לו היום שיהיה לו במחזיק המפתחות שם וטלפון כדי שאם יקרה לו משהו כשהוא צועד , ידעו מי הו א ולמי להתקשר, אך גם לכך הוא סרב. הוא לא מוכן שינהלו לו את החיים וזה קשה. כמו שכתבת יש לנו עוד קשיים רבים שיגיעו בהמשך ועכשיו זו רק ההתחלה והעול הוא בעיקר נפשי , אני שמחה עבורכן שאתן נפגשות ותומכות זו בזו ומשתפות. שיהיה לך כח להמשך הדרך , לילה טוב, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif חני יקירתי

איזה יופי שכבר קיבלתם את האישור מהביטוח הלאומי על הבקשה לשירותים מיוחדים שהגשת ואת התשלום. לא מתאים להם להיות כל כך יעילים, מזלך שזכיתם. אני לא מתמצאת כל כך בתשלומי הנכות של הביטוח הלאומי. אנחנו מקבלים קצבת סיעוד שגם היא מאוד מסובכת ולחישוב נמדדת בשעות שבועיות ולא בכסף, אבל הי, מה הרע בכסף? אפשר לקנות בו הכל (חוץ מבריאות כמובן), עזרה לבית או אפילו מרכז יום מתאים... תראי, בקשר להליכה, אם הוא לא מסכים למישהו שילווה אותו, צריך אולי בצורה מתוחכמת להציע לו להיות המלווה למישהו אחר, שכאילו רוצה להתחיל ללכת אבל מפחד ללכת לבד, או שלא מכיר את המסלול או איזה שהוא תירוץ אחר... וככה אולי הוא ירגיש שהוא יכול כביכול לעזור למישהו וזה דבר שיכול להיות שהוא יסכים לו, ובצורה כזו הוא כאילו ילווה את המלווה. אין ברירה חני, צריך לעבוד בצורה מתוחכמת ומה שלא הולך ישר, צריך למצוא מוצא בדרכים אחרות וכל זאת מבלי לפגוע בשארית הכבוד העצמי של החולה או לגרום לו לצער או לבושה...
אני מאחלת לך הרבה כוחות נפש וסבלנות לעבור את דרך החתחתים הארוכה שעוד מחכה לכם. קבלי חיבוק אמיץ וחם.

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifחני'לה תחזירי לו

שריקות, הוא שורק תחייכי ותשרקי, שפת השריקות או תקני לו 2 תוכים שילמדו לשרוק ממנו יהיה לו שפה משותפת, רעיון טוב, לא? ממש שמח לך שיש שריקות, תשמעי כך הקב"ה משמח אותך, את זוכרת שהייתם שניכם בוכים, עכשו יש צחוקים, עדיף כך מאשר לבכות, עכשו את עושה את מצוות החסד בשמחה יום יום שעה שעה.את יודעת מה? הוא שורק ואת תרקדי הוו איזה מצווה תעשי שאת גם שמחה איתו ,ה' עושה איתך חסד הוא פחות מראה לך את הכאב וחוסך לך בכי, והשמחה על ידי השריקות בטח מצחיקות אותך וגם אותי. עוד פורים מתקרב אז בכלל שמח.אצלי יותר גרוע בן זוגי נהיה עלוקה , כל הזמן הוא מחפש חיבוקים ונשיקות הוי כמה זה מתשכל.

גם אצלי אותו דבר

אריאלה יקרה בוקר טוב , גם אצלי אותו דבר , כל הזמן חיבוקים ונשיקות וזה לפעמים מעיק כשאני כבר צריכה לצאת מהבית וגם לא מפריע לו בנוכחות הילדים. אך כנראה שאנחנו מהוות העוגן היחיד למציאות , הם בוטחים בנו וסומכים עלינו ואנו ה"אמא" שלהם לתמיד. הצלחתי הבוקר לצרף לו את הכרטיס עם השם , טלפון וכתובת למחזיק המפתחות. אתמול הוא לא הסכים , אך הבוקר בפשטות החלפתי בנוכחותו והוא כבר לא סרב. ברוך השם שלפחות אם ילך לאיבוד , יתקשרו אלי. יום טוב לכולם בפורום , טובה

../images/Emo151.gifטובה'לה יש בעיה חדשה

יוצא שפעם בשבוע הוא עושה שתן במיטה, זה קרה לפני שבוע ואתמול בלילה, שמתי במיטה שהוא ישן סדין נילון,והיום אנסה להביא לו את הטיטול מכנס לפני שילבש את הפיג'מה, היום הלכנו לבית לוינשטיין כדי להגדיל את אחוזי הנכות הכללית מ-50% אז הלבשתי לו טיטול מכנס הוא לא כל כך התנגד ,כשהגענו הביתה הוא ישר הוריד את הטיטול וביקש תחתון. כמובן שהוא לא ידע להגיד תחתון אך אני הבנתי מה הוא רצה.טובה, אולי לכבוד פורים יש כדור נגד נשיקות וחיבוקים?או שאשים דבק אוצבע על הלחיים וכשהוא ינשק הוא ירגיש משהוא מציק ואז יפסיק, חה חה חה עדיף מלבכות!

גם אני חוששת מכך

אריאלה יקרה , מה לעשות אך גם זה מגיע כך או אחרת. כמו שנילי כתבה , קמתי בלילה וראיתי שהריצפה רטובה מאד "ממטרה" וזה תפקידנו לנגב... לפעמים אני שמה לב שהוא הולך להתקלח בשעות מוזרות וכשאני שואלת למה , הוא כאילו כועס ולא עונה לי. אני לא יודעת מה הסיבה. היום לא היה לי זמן אליו כי חזרתי מאוחר מירושלים והוא גם לא רצה שבתי תכין לו אוכל. זה כואב לי אך לא היתה לי ברירה והייתי חייבת גם לעזור קצת להורי וגם לעשות קניות לשתי המשפחות. מחר אני אשתדל לחזור מוקדם יותר כדי להיות איתו קצת ובערב אסע לבני ברק ומקווה לפגוש אותך וגם אחרות מהפורום. אריאלה , את אכן אשת חייל ומלאת הומור ואמונה וזה עוזר לכולנו, מאחלת לך שתזכו לתוספת בקיצבה בקרוב. להתראות מחר אי"ה , טובה

../images/Emo151.gifטובה'לה בוקר טוב

אני חושבת שהוא כועס כי את הרבה לא יחד איתו, החולים מחפשים יותר חמימות הם חושבים שאנחנו כבר לא אוהבים אותם לכן בן זוגי אומר לי כל דקה את אוהבת אותי ? ורוצה נשיקות וחיבוקים כל הזמן, הם יודעים שמשהו אצלהם לא בסדר מבחינה שכלית ולכן בן זוגך מחפש אולי שאת יותר תראי לו צומת לב, כך אני חושבת, להתראות במפגש, בשורות טובות.

בוקר טוב לך אריאלה

כנראה שהם דומים , בני הזוג שלנו או שזו המחלה, גם אצלי שואל: את אוהבת אותי? וכל הזמן רוצה חיבוקים ואני נותנת לו בבוקר חיבוק חזק ומנחם לפני שאני יוצאת לעבודה וגם כשאני חוזרת ובכל פעם שאפשר כי אני מבינה שזה כמו אוויר לנשימה עבורו. אין לי ברירה ואני חייבת לצאת כל יום לעבודה ואני מחסירה ימים ושעות בשבילו אך אם אפסיק לעבוד , זה לא יעזור לי ולכן הוא נותר לבד בבית. בזמן האחרון הוא גם הולך לפעמים לאחיו ששם משפצים את הבית ולפעמים גם לאחותו , כך שהוא בכל זאת מתעניין במה שקורה סביבו. אני מקווה שאגיע בסביבות 8 בערב למפגש כי אנני רוצה לעזוב אותו מוקדם מדי כי גם אתמול בערב עשיתי קניות. לפי התאור של נילי אני מקווה שאזהה אותך עם אביבה. יכול להיות שגם בתי תבוא אתי והיא ג'ינג'ית מקסימה. שיהיה לך יום נפלא, להתראות , טובה

../images/Emo151.gifיופי אביבה שהצלחת למצוא

חברה המעסיקה עובדים זרים וחב"ד מכינים אותם לעבוד אצל משפחות דתיות, הינה מה שרצית, יגעת ומצאת תאמיני.אני מאחלת לך עובד או עובדת מוצלחת ושבן זוגך ואת תהיו מרוצים. בשורות טובות

למעלה