תודה!

purplegiraff

New member
תודה!

לכל מי שענה ובירך ולמי שפגשתי וגם מי שלא, lady d אני לא בטוחה מי זו... ואם אתם לא נושכים אז בכל אופן אני לא מבינה חצי ממה שקורה כאן עדיין, אבל זה בטח לא יקח הרבה זמן, ובאמת, לא אמרתי שאני לא נושכת, ועוד דברים....

ג'ירפונת, את חייבת בתור התחלה ללמוד לשרשר...

או שהאדומים והכחולות ינשכו אותך באמת, בלי פייסבוק באמצע... מישהו מתנדב להסביר? טוב, נו, אם לסמוך עליכם זה יכול לקחת עוד שעות רבות- בכל אופן, בסוף כל הודעה שאת קוראת בפורום- יש אפשרות ללחוץ על כפתור של תגובה להודעה או משהו כזה- כשאת כותבת בחלון שנפתח לך בעקבות זה- מתקבל לו שרשור! היאח הידד! אם הגיבו לך 30 איש ואת רוצה להגיב לכולם- או שתגיבי להם אחד אחד (כמו שעשתה מג'נטה בשרשור של היומולדת שלה... משקיענית המגנטה... או שתסתפקי בלהגיב לאחד מהם ושם תכתבי את תגובותייך לכולם... בהצלחה. בינתיי בטח המג'נטה תשרשר לך בדיעבד
ליידי D היא מי שקראה לעצמה פעם DD חזקה ומאושרת, במפגשונצ'יק היא ישבה בחבורה של המקובלות, בצד החיצוני יותר של העניין... בחורה מצחיקה בטירוף.

Barvazoom

New member
אה הא!! את קיימת!!

נעלמת ונאלמת לי עצוב לי בחיי קר לי וקשה למה עזבת אותי? אווווווו אאאוווווו... :0)

purplegiraff

New member
לא עזבתי והנה שבתי

ואפילו להכנס לפורום סוף סוף הצלחתי ולמרות החורף אני בטוחה שיהיה חם.... לא לבכות!!! גם אני התגעגעתי....

מה יותר גרוע מפיל עם בעיית זיכרון?

ג'ירפה מבולבלת!
הגבת להודעה שהיא כתבה לחולמת, את קיבלת ממנה תגובה אישית בשרשור הראשון שפתחת...

purplegiraff

New member
אופס נכון...../images/Emo122.gif

קצת סלחנות אפשר.....??? נו כי כבר היו אנשים שידעו שארשם ובשם הזה ואז זה לקח הרבה זמן, אז חשבתי לי, שאלי הכוונה וכבר שמחתי לכאלו קיתונות של שמחה ואהבה ועכשיו כולי בושה, מבולבלת זה שמי השני ואם לא טוב לך, אדום נושך אלך לי לפורום אחר שבו מקבלים בברכה חיות עם בעיות, זיכרון, פיזור נפש, קואורדינציה, ומולטי טאסקינג....

../images/Emo12.gif

חלילה לך! תשארי! כולנו עשינו פאדיחות כאלה בהתחלה(ורובנו עדיין עושים)... וחוץ מזה לאן תלכי? את לא יודעת שהחיים זה לא קיבוץ ושקר שם, קר שם בחוץ?!?!?!

purplegiraff

New member
עכשיו הבנתי מי אתה...../images/Emo3.gif

סוג של עינת שרוף, מנחה שירה בציבור מדבר בשפת הלהקות הצבאיות והגבעטרון...

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בראיין אני צריך לומר לכם, כמעט חטפתי שוק כשרק שמעתי מה שהוא עושה לארטישוק...

aviavram

New member
קשקוש קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif מה את מתרגשת ?

ועדיף לא וירטואלי

avshalomat

New member
גירפה מה העינינים?

בהתחלה לא היייתי בטוח אם את זו את זו את? אבל אז הסתבר שכן

purplegiraff

New member
אה!!!! נשמה אהובה!!! איפאתה????../images/Emo24.gif

מה שלומך??? תציץ קצת בדיוני אתמול בלילה ותבין מה הענינים נכנסתי לאיזה דיון עם יצור.... נורא מצחיק ומשעשע לי כאן, נראה לי שאני קצת מפגיזה את הפורום הזה בהודעותי ותגובותי... מה שמעתי אתה כבר לא רווק?????
ציפור קטנה לחשה לי, אווזה , יותר נכון... תבוא לבקר!!! (תבואו?) אני גרה במקום ממש מגניב!

purplegiraff

New member
נווווווווווווו../images/Emo191.gif

אני יודעת לשרשר.... פשוט חשבתי שאם אני עונה לכ"כ הרבה אנשים בלי לשבת שעות מול המחשב אז זה בסדר הודעה חדשה כי מי יודע אם כולם יסתכלו אם אענה רק לכולם בתגובה רק לאחד? זה גם לא יפה... אבל אני גם לא משקיענית כמו MAGENTA אז מה, זה לא בסדר? אני מספיק חשובה...בו הו הו....אוף תקועים לי האייקונים- צריך להיות פה אייקון של בכי, תדמייני.. מי זה הכחולים והאדומות?

צבא הפדרציה וצבא הקונפדרציה...

במלחמת האזרחים האמריקאית. הצבעים של המחנות היריבים בסטים מהודרים של "טקטיקו" וסטים לילדים של שחמט. הצבעים של הצלקות שישארו לך אחרי הנשיכות לפי דרגת החומרה של הנשיכה והזמן. וגם מג'נטה שהיא המנהלת של הפורום ולכן הניק שלה צבוע בכחול ובראיין שהוא... אה... בראיין ושהוא על תקן ממלא קישואים, אה, מקום, ממלא מקום, והניק שלו צבוע באדום.

1Shir

New member
../images/Emo12.gif

אני מתחילה להבין למה אתה מסרב לפגישות סוערות עם 2 בחורות... אתה מעדיף את הצד של הבננות :( לא אכפת לי, אני בהכחשה. עדיין רוצה שתמלא לי קישוא!

1Shir

New member
זה עדיין לא מסביר

למה אתה מסרב לפגישות עם בחורות... ובדור שלי בננות זה כבר משהו אחר

למעלה