תודה...

תודה...

הלילה עבר והיום הגיע והיום עבר ועוד לילה מגיע, ועכשיו שקשה אני מסתכל על ההודעות וזה מקל לדעת שאתה לא לבד, שיש אנשים שאיכפת להם, שיודעים מה עובר עלייך, שמחבקים (גם אם זה וירטואלית). אז באמת ומכל הלב תודה לכם אנשים יקרים... אחרי אתמול הבטחתי לעצמי שכל לילה שאני מצליח להגיע אליו נקי אני נכנס לפורום ואומר תודה אז תודה ומקווה שנתראה מחר

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

בינואר הבטחה אחת מתנות רבות "מכורים אנונימיים מבטיחה רק דבר אחד - חופש מהתמכרות פעילה." טקסט בסיסי, עמוד 102 תארו לכם מה היה קורה אם היינו מגיעים למכורים אנונימיים מיואשים, רוצים להפסיק להשתמש בסמים והיינו נתקלים בשלט בו כתוב: "אם תעבוד את הצעדים ולא תשתמש בסמים, אתה תתחתן, תחיה בפרברים, יהיו לך 2 ילדים ותתחיל ללבוש בגדים מעומלנים. אתה תהיה חבר אחראי ומועיל בחברה ותהיה ראוי לשבת עם מלכים ונשיאים. אתה תהיה עשיר ותהיה לך קריירה פעילה." אם היו מקבלים אותנו ודוחפים לנו סיפור מכביד שכזה, רובנו היו נבעתים ומסתלקים בבהלה. במקום שטויות מלחיצות ונבואות מפחידות, אנו מתקבלים בברכה עם הבטחה של תקווה: חופש מהתמכרות פעילה. אנו חשים איך הקלה מבורכת שוטפת אותנו כשאנו שומעים שלעולם לא נצטרך עוד להשתמש בסמים. לא יכפו עלינו כלום ! כמובן, אחרי זמן מה בהחלמה, דברים טובים מתחילים לקרות בחיינו. אנו מקבלים - מתנות רוחניות, מתנות חומריות, מתנות שתמיד חלמנו עליהן אך מעולם לא העזנו לקוות שנקבל. אלה, בכל אופן, הן באמת מתנות - הן לא הובטחו לנו רק מפני שהפכנו חברי אנ-איי. כל מה שהובטח לנו היה חופש מהתמכרות - וזה מספיק מעל ומעבר! רק להיום: הובטח לי חופש מהתמכרות פעילה. המתנות שאני מקבל הן טובות ההנאה של ההחלמה.

למעלה