תודה...

ne ro

New member
תודה...

תודה. תודה לך אלוהים שנתת לי את החוכמה ואת הרגש, תודה שנתת לי ייחוד וקסם, ראייה מיוחדת ונפלאה ושונה., תודה על שנתת לי שם, ותודה שנתת לי משפחה, תודה על היופי ותודה על טוב הלב. תודה שנתת לי אוכל לאכול ומים לשתות, תודה שנתת לי בגדים ותודה שנתת לי חיים... תודה שנתת לי ניסיונות בחיים, שמהן אוכל ללמוד ולהתפתח, תודה שנתת לי רע, שאוכל להכיר ולהעריך את הטוב... תודה שנתת לי אהבות בחיי, שמהן התפתחתי ולמדתי, כדי שכשתגיע אהבת חיי הגדולה מכולן אוכל לאהוב בצורה הטובה ביותר, ולהעניק לה את הגרסא הנפלאה ביותר שלי... תודה על הדמעות, ששחררו, והרגיעו את מכאוביי, תודה על חברות וחברים שלימדו אותי ערכה של חברות, הקשבה והקרבה... תודה על כל האנשים שהשפעתי ושיניתי את חייהם, ותודה על כל מה שנתתי ועזרתי.... תודה על הבריאות, הנפשית והפיזית, תודה על כך שיש לי כליות שעובדות, לב שפועם, מוח שמבין ומתפקד, ידיים ורגליים שאיתן אני יכולה לרקוד, להתעמל, לכתוב, להתאפר, להעביר ערוצים בשלט ולעלות מדרגות... תודה על קול מהמם שנתת לי, שאיתו אני יכולה לשיר שירים מדהימים... תודה על פנים יפות ותודה על יופי פנימי... ובעיקר תודה על כל הדברים הנפלאים שעוד אחווה בחיי, על כל הדברים החשובים שעוד אלמד, על הניסיונות שעוד יהיו לי, שאעבור בהצלחה ואתפתח מהם רוחנית להיות אדם טוב יותר... תודה על האהבה שתגיע אליי והשפע שיזרום... תודה על הבריאות השלמה לי ולכל משפחתי... תודה על האושר שיש לנו עכשיו ושיימשך... תודה על כל מה שאני ייתן ויעזור ועל כל מה שאקבל... תודה על רוח החיים שזורמת בי ובכולנו... תודה... סתם קראתי את כל השירים שכביכול עוסקים בדיכאון ובדידות וכאב, וזה ממש בסדר להרגיש את זה ולכתוב על זה, רק רציתי להראות שלפעמים יש גם נקודת מבט אחרת... כל הרע שבחיינו נועד כדי להכין אותנו לטוב שיבוא אחריו, האם אדם יכול באמת להעריך ולזהות טוב מהו מבלי שחווה גם את הרע, אין טוב בלי רע וגם הרע הוא יחסי ולא צריך לתת לו את הכוח ואת המימדים שמעבר למה שהוא... והניסיונות והקשיים שבחיינו באים להכין אותנו, לפתח אותנו ולחשל אותנו...בקיצור התמקדו בטוב ולא ברע... אה ותודה על הפורום הזה שעוזר לי לפרסם דברים ששנים רשמתי רק למגירה... באהבה...

koryz

New member
שלום

לי נראה שאתה נהנה להתנגד לדיעה הרווחת. האם לו רוב האנשים כאן היו אופטימיים, היית מפרסם בכל זאת את ההודעה? בכל מקרה, מרענן לקרוא.

ne ro

New member
חח לא נראה לי...

אני בת אגב, אולי זה נותן יותר אור על הדברים... אני ממש לא באה ממקום של להתנגד או לשפוט, גם אני רשמתי הרבה על כאב ודיכאון, ובושה וחוסר ביטחון... פשוט רציתי להראות נקודת מבט אחרת, ואם אדם שבאמת נמצא במצב קשה יקרא ויתעודד זה עושה את כל ההבדל... כי באמת לפעמים אני יודעת מניסיון שקל ליפול להרגשה הקשה הזאת וקצת יותר קשה לקחת צעד אחורה ולראות את הכל בפרופורציות... גם החיים שלי לא מושלמים...

koryz

New member
מדוע שלא יהיה?

אל תגזימי בחשיבות דעותיהם של אחרים. בסה"כ תהיתי קצת בקול רם, אחרי הכל זה לא שכיח למצוא הודעות אופטימיות. ואולי זה דפקט אישי שלנו:) גם - אם זה היה פורום לא מתאים האדם היחיד - אבל היחיד (!) שיכול להגיד את זה הוא מנהל הפורום. ועד כמה שידוע לי עד עכשיו איני נמנית על מנהלי הפורום:) אז בקיצור, התכוונתי בסך הכל להגיד שהיה מעניין לקרוא, לא בכל יום פוגשים אנשים שמתוך הקושי חושבים על אחרים ומפרסמים איזו רשומה שגורמת לאחרים לחייך ולו לכמה דקות. רק מי שמעז, עשוי להתקרב לחיות את החיים במלואם. אז אם את מתעקשת על פאנצ' ליין, אני מעריכה אותך על האומץ בלהיות נון-קונפורמיסטית בקול.

למעלה