תודה..

adi5151

New member
תודה..

קראתי את כל העצות ואני מודעת לכך שבענף הספורט הזה יש קשיים ובכול זאת החלטתי להקשיב והבנתי שאני לא חייבת להצליח בכל תרגיל שאני מנסה בפעם הראשונה אלא לעבוד עליו יותר קשה ובעז"ה אולי אני גם אצליח !! לא להתייאש ולא להפסיק ... ואני לפעמים מזכירה לעצמי שאני מתעמלת 5 חודשים וההישגים שלי יחסית גבוהים לזמן קצר וזה רק מוכיח לי שעם הזמן אני רק אשתפר ..שוב תודה לכולן על כל העצות והטיפים אני מפנימה את הכול ...!! ובמיוחד אני רוצה להגיד תודה למאמנת שלי כרמית שהיא לא מוותרת לי שהיא לא מוותרת עלי ומרוממת אותי תמיד אני כל כך אוהבת אותך תודה על הכול !! ♥

Xx ofek xX

New member
../images/Emo6.gifבאתי ללחוץ "like" ואז נזכרתי שאני בתפוז../images/Emo3.gif

אמא לה3

New member
חמודה שלי!!!

אני מכירה אותך אמנם מעט זמן (יחסית) ובכל זאת כבר קלטתי את היכולות הגבוהות שלך, כמו שכבר אמרתי, השרשור הזה עשה גם לי הרבה טוב, למדתי ממנו המון וכמו שראית באימון, אני משתדלת להפנים בעצמי. לטובת כולם אספר, שבאימון האחרון הכנתי שלט גדול ותליתי באולם והילדות היו צריכות לקרוא אותו בקול רם: "אין דבר כזה לא יכולה, לא מצליחה לא רוצה לא יודעת" ילדה שמשתמשת בצירופים האלה מייד מופנית לסולם להחזקות בתליית און. "מכל מלמדי השכלתי", תודה לכן חברותי היקרות לפורום.

הצעת ייעול

המסר שבשלטים מקסים, יחד עם זאת, הייתי ממליצה לשנות את הצורה לצורה חיובית. כי בהתעמלות אין דבר כזה שאין דבר כזה... ומבאס לראות לנגד העיניים מה "לא", וגם לא תמיד מעודד. הייתי משנה ל: אני יכולה אני מצליחה אני רוצה

אמא לה3

New member
וואלה...

ניתן להן להפנים עוד שבועיים בערך ואז בהחלט אשנה למסר חיובי יותר, תודה על הרעיונות!

Tammie

New member
שמחה שעזרנו!

המון בהצלחה בהמשך הדרך, כמובן שאת מוזמנת להמשיך לכתוב בפורום, נשמח לקבל אותך :)

orelushg

New member
וואי איזה כיף לדעת שעזרנו ../images/Emo13.gif שימחת אותי ../images/Emo13.gif

למעלה