תודה

רייי

New member
תודה

-תודה- אין בליבי אלא תודה שציערת כי מתוך זה הצער נולדו שיריי דרכם אוכל לדבר אליך כי לדבר איתך , לא אוכל. אין בליבי אלא תודה שעזבת כי מתוך זה החסך נולדו שיריי דרכם אוכל לגעת בנפשך כי לגעת בך , לא אוכל. אין בליבי אלא תודה ששתקת כי מתוך זו השתיקה נולדו שיריי דרכם אוכל לצעוק אליך כי להעיר אותך , לא אוכל. אין בליבי אלא תודה שכתבת כי מתוך זו הכתיבה נולדו שיריי דרכם אוכל להגיע אליך כי להיות איתך , לא אוכל. כמה טוב שקיימים השירים בחיי.

TheOutsider

New member
תודה גם לך

תודה גם לך שמראה לי שוב כמה חשובה הכתיבה וכמה המילה הכתובה לא איבדה מכוחה (כמו שעיתנואים מסויימים מ- Ynet חושבים) תודה...

ידידתי הנפלאה :)

ברוכה הבאה לפורום ! באמיתותו השיר שלך שורף מבפנים אך מי שלא שמע/ יודע את סיפורך יקירה יכול לטעות במסר :) אני מתפעלת ותוהה... תוהה עליך יקירה את פשוט נפלאה... והנה מקדישה לך אני ציטוט משיר שכתבה ריטה: ממעגל האסוציאציות האישי שלי :) ``הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי מכובד אהבה הלוואי יהיה עיוורות עיני כל זמן שתשאר שלא אראה את פניך שלא אושיט ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלהים את הריח שלא ארד על ברכיי שתישאר`` תודה לך מעומק ליבי שבחרת לשתף אותנו בשירך הנפלא :)

רייי

New member
מלאך בודד!

באמת מלאך הינך..... את יודעת נפלאה שכמותך כי השיר הזה הוא אחד השירים האהובים עליי ביותר והנה ידעת לקרוא מעל דפיי חיי כמו מספר פתוח תודה לך ! אני כל כך שמחה שנכנסת את דרכי.

יקירתי - אין כמוני מאושרת להכירך :)

שיר זה הוא גם אחד האהובים עלי אני שמחה שהצלחתי לרגש אותך :) מגיעה לך כל האושר שבעולם ידידה יקרה שלך ענבל

למעלה