תודה

natalli

New member
תודה

תשובתך מאוד זהה למה שאני כבר חשבתי הבעיה היא שכן תפסתי אותו לשיחה והוא פשוט אמר לי שהוא לא יכול להגיד לי מה הוא מרגיש וששאלתי אותו להשוואה עם ידידם אחרים שלי הוא אמר שהוא לא מרגיש כמוהם כלומר בדרך עקיפין משכתו ממנו את הרגשתו אך הוא אינו מוכן עדיין להודות בה בפני מה אני עושה איך אני מביאה אותו למצב שהוא יבוא בעצמו ויפגין זאת החוצה?אולי לפי מזלו אתה יודע כיצד אפשר ללחוצו או להשיג ממנו דברים בעלי תואלת בשבילי. נכון לעכשיו הוא שקוע בעצמו בגלל לימודים ואי מודעת לכך והוא ענה לי שהוא לא מסוגל להיות מרוכז בי משום שהוא לא יכול להתרכז חלק וחלק והוא מפחד שזה יקלקל לו את הלימודים ויאשים בסופו של דבר אותי. מחכה לתשובה שנית

בלי שום קשר למזל - שחררי לחץ

לא כל אחד יכול להודות - גם בפני עצמו - ברגשות כאלה. לפעמים רק אחרי שקשר נגמר, אתה יודע מה הרגשת, פשוט בגלל שאיבדת את זה, ורק אז אתה מוכן להודות בינך לבינך מה היה. עצתי : עזבי את זה עכשיו. זה לא ישתנה, עד שמשהו יקרה. אולי אם תגידי לו שאת עוזבת, הוא יבין מה קורה ויהיה מוכרח להגיב, אבל התשובות שלו נשמעות לי שטויות במיץ, כמובן. בקיצור, עזבי את הנושא ואת הלחץ על הקשר כרגע, ותני לו - ולשניכם - להתבשל עוד קצת כל אחד עם עצמו. אם באמת דברים יצטרכו לקרות בקשר הזה, הם כבר יקרו.

למעלה